لیست اختراعات رضا صفري
از مشكلات پمپ هاي امروزي، لرزش و سروصداي زياد، از كار افتادن پمپ به دلايل مختلف و... مي باشد. اگر در پمپ هاي الكتريكي تعميرات و نگهداري به موقع انجام نشود، ماشين الكتريكي از حالت ايده آل خارج شده و رفته رفته مشكلات عايقي براي آن به وجود مي آيد. طرح مورد ادعا با عنوان ليفت پمپ گازي (پالسر هيدروژني) نسبت به ساير پمپ ها، تعميرات و نگهداري آساني دارد و زمان بسيار كمي نياز دارد و همچنين قطعات آن كاملا در دسترس بوده و اين امكان بهره برداري سيستم را تسهيل و تسريع مي كند. دستگاه مورد نظر قابليت نصب در هر مكاني را دارد و نياز به امكانات محيطي جهت بهره برداري ندارد. طرح مورد ادعا كاملا از منابع Free Energy تغذيه شده و نياز به منابع سوخت فسيلي ندارد و همچنين كاملا سازگار با محيط زيست است و هيچ گونه آلايندگي توليد نمي كند. نسبت به ساير پمپ ها صداي كمتري دارد و مي تواند بصورت دائم آب را به مخازن انتقال دهد. بطور خلاصه، در حالت عادي آب وارد فيدر تانك شده و از آن به طرف پمپ هدايت مي شود. فيدر تانكي دبي آب ورودي را ثابت نگه مي دارد. بعد از اينكه آب وارد پمپ شد، به سمت سيلندر هدايت شده و در حوزچه آن ذخيره مي شود. سپس احتراق انجام شده و آب با فشار به وجود آمده توسط احتراق به بالا هدايت مي شود.
با توجه به آنكه راستاي پروتز زيرزانو معيار كمي نداشته و تكرارناپذير است، نياز به يك روش عيني و كمي كاملا احساس مي شود. "دستگاه ليزري تعيين راستاي پروتز بر مبناي ارتباط شاخص هاي آناتوميكي اندام هاي تحتاني" يك سيستم ساده، ارزان و كمي جهت كمك به تعيين راستاي پروتز زيرزانو براي افراد قطع عضو زيرزانو يكطرفه است. اين سيستم امكان تعيين و ارزيابي راستاي پروتز در سه صفحه را برطرف مي كند و نياز پروتزيست به تجربه را برطرف مي سازد. همچنين اين سيستم مي تواند جهت ارزيابي ناهنجاري هاي اسكلتي عضلاني افراد غير قطع عضو نيز مفيد باشد.
در اين اختراع از يك بيوراكتور تزريقي استفاده شده است كه با ايجاد جريان اجباري درون داربست، از جمله بيوراكتورهاي شناخته شده در اين حوزه محسوب مي شود. ايجاد جريان اجباري و محيط مشابه بدن در بيوراكتور باعث بهبود كيفيت بافت توليدي شده و علاوه بر اين باعث نفوذ بيش تر مواد، سوبسترا و اكسيژن به لايه هاي مياني داربست مي گردد.سيگنال هاي بيوميكانيكي از مهمترين فاكتورهاي موثر بر رشد در بيوراكتورها مي باشند. از مهم ترين روش هاي توليد سيگنال هاي بيومكانيكي و بيوفيزيكي مي توان تنش برشي توليد شده توسط جريان، امواج فراصوت، امواج الكترومغناطيسي و لرزش را نام برد كه در اين بيوراكتور به كار برده شده است. در هر يك از اين روش¬هاي اغلب پارامترهايي چون فركانس، شدت و مدت زمان اعمال تحريك مورد بررسي قرار گرفته اند. تا كنون بيوراكتوري كه بتواند به صورت همزمان چند سيگنال بيوفيزيكي را ايجاد كند طرتحي نشده است. هدف از اين اختراع ايجاد محيطي شبيه سازي شده بدن، براي رشد سلول هاي درون داربست، با قابليت ايجاد استريل و ايجاد جريان با قابليت كنترل آسان مي باشد.
با توجه به آنكه سنجش تراز شاخص هاي آناتوميكي ASIS يك رويكرد موفق جهت سنجش اختلاف طول دو اندام است، سنجش تراز افقي اين شاخص ها با "دستگاه ليزري سنجش تراز گن " يك روش ساده، ارزان و كمي جهت سنجش اختلاف طول دو اندام مي باشد.
طراحي و ساخت ابزار مخصوص تعويض دنده تايم موتورسيكلت خلاصه اختراع طراحي و ساخت ابزار مخصوص تعويض دنده تايم موتورسيكلت باعث تعويض آسان و سريع دنده تايم موتورسيكلت مي شود در حالي كه براي تعويض دنده تايم موتورسيكلت اجزاي داخلي موتور كامل باز و دنده تايم با پرس تعويض مي شود كه با اين ابزار مخصوص ديگر نيازي به باز كردن كامل موتور نيست و فقط سيلندر و صفحه برق باز شده و با استفاده از ابزار مخصوص به راحتي دنده تايم تعويض مي شود.كاربرد صنعتي اختراع فوق در صنعت موتورسيكلت سازي بوده، و از اين ابزار با تغيير اندازه ميتوان براي تعويض دنده هاي گيربكس هم استفاده كرد. البته كاربرد اصلي آن براي كمك به تعميركاران موتورسيكلت مي باشد.
از مشكلات سيستم هاي هيبريد خودروهاي امروزي، پيچيدگي خط انتقال قدرت در اين خودروها بدليل وجود دو منبع انرژي ميباشد. اگر خودرويي هيبريد نباشد و بيرون از كارخانه مكانيزم هيبريدي را بخواهيم به آن اضافه كنيم، بايد خط انتقال قدرت خودرو كامل تغيير كند و اكثرا صرفه اقتصادي نخواهد داست مخصوصا براي ماشين هاي سنگين و تجاري. طرح مورد ادعا با عنوان كيت هيبريدي الكتروكاتاليتيك، بر روي موتور خودرو نصب شده و با بهره گيري از انرژي گرمايي دودهاي اگزوز موتور و تبديل آن به انرژي الكتريكي و انتقال انرژي الكتريكي به مبدل الكتروكاتاليتيك، از آب گازهاي هيدروژن و اكسيژن توليد كرده و داخل هواي ورودي موتور ميفرستد و باعث كاهش مصرف سوخت، افزايش راندمان موتور خودرو و كاهش آلايندگي هاي موتور خودرو ميشود. در اين طرح انرژي هاي تلفاتي موتور از طريق اگزوز را توسط سيستم توليد قدرت رانكين بازفرآوري كرده و انرژي الكتريكي از آن توليد كرده ايم. اين انرژي الكتريكي را به مبدل الكتروكاتاليتيك منتقل كرده و صرف الكتروليز آب و تبديل آن به هيدروژن و اكسيژن كرده ايم. با اضافه كردن هيدروژن و اكسيژن توليدي به هواي ورودي موتور، باعث افزايش ارزش حرارتي سوخت و احتراق كامل در محفظه احتراق خواهيم شد.
صندلي هوشمند با سيستم آنالايزر، صندلي براي جلوگيري از بروز بيماري هايي از جمله تخريب، در ديسك كمر، كمردرد شديد ، افرادي كه گودي كمر يا قوس كمر دارند، و افزايش عملكرد بهينه در بيماراني كه به مشكلاتي چون بيرون زدگي ديسك كمر دچار شده اند مي باشد. اين صندلي داراي سنسورهاي فشار مي باشد كه فشار وارده بر روي كفه و پشتي صندلي را تشخيص داده و در صورت لزوم بر روي نمايشگر نمايش مي دهد. در صورتي كه فرد فشار عمده وزن خود را بر روي قسمت خاص (جلوي كفه صندلي يا هر قسمتي از كفه صندلي كه با استفاده سنسور ها تشخيص داده ميشود ) صندلي وارد كند . و به مدت پنج دقيقه (قابل تنظيم است) مركز فشار را بر روي ان قسمت ديگر تغيير ندهد، با استفاده از متور تحيه شده در پشتي صندلي ، پشتي صندلي را تنظيم كرده و با استفاده از سنسور هاي قرار داده شده در داخل پشتي صندلي ، شكل درست قرار گرفتن كمر را تشخيص داده و با استفاده از سه پد سيليكوني قرا داده شده . پدها را به شكل درست با هوا باد كرده و مهره هاي كمر در حالت استاندارد S شكل نسبت به وزن و قد شخص تنظيم ميكند .. اين صندلي مفيد و مناسب براي بيماران نام برده شده ، اساتيد دانشگاه ها، دانشجويان ، كارگران كارخانه ها و كارگاهها، زنان خانه دار و تمامي افرادي كه بيش تر اوقات روي صندلي ميشنند مي باشد.
در اين مطالعه به منظور توليد سيلاژ بيولوژيك از ضايعات ماهي قزل آلا (شامل امعاء و احشاء، سر، ضايعات فيله، باله ها و دم) از باكتري لاكتوباسيلوس پلانتاروم استفاده گرديد. روند فرآيند شامل چرخ كردن اوليه ضايعات، تيمار حرارتي، افزودن آنتي اكسيدان و منبع كربن ( ملاس)، اضافه كردن آغازگر ميكروبي و گرمخانه گذاري در دماي 40 درجه به مدت 48 ساعت بوده است. پس از اتمام فرآيند، از ماده كربوهيدرات اضافه به منظور افزايش ماده خشك استفاده شده و در نهايت تحت گردش هواي گرم خشك گرديد. از ويژگي هاي بيوسيلاژ توليد شده، قابليت هضم، درصد پروتئين و قابليت ماندگاري بالا و همچنين وجود پروبيوتيك در محصول توليد شده بوده و قابل مقايسه با پودر ماهي مي باشد
در كليه سيستمهاي توزيع سيال، با توجه به ايجاد افت فشارهاي متفاوت در طول مسيرها و انشعابهاي مختلف و همچنين وابستگي مقدار دبي با عكس افت فشار، شاهد تغييرات دبي در مصرف كننده هاي يكسان، با لوله هاي هم سايز و با طول مسيرهاي متفاوت خواهيم بود. در سيستمهاي سنتي، جهت جبران عدم توازن موجود، به خصوص در واحدهاي دورتر، به ناچار بايد از پمپهاي بزرگتر و يا مصرف انرژي بيشتر در سيستمهاي آبرساني و تهويه استفاده نمود. لازم به ذكر است با روشهاي تحليلي و محاسبات عددي، امكان محاسبه و تنظيم دبي طراحي در انشعابها و مصرف كننده ها وجود ندارد. امروزه مهندسين جهت بهبود توزيع مناسب دبي، از روشهايي همچون لوله كشي معكوس در سيستمهاي تهويه و يا تنظيمات دستي شيرآلات در سيستمهاي باز مانند سيستمهاي آبرساني استفاده كرده كه در هيچ يك از روشهاي مذكور امكان دستيابي به دبي طراحي وجود نخواهد داشت و تنها راه تنظيم دبي در محدوده قابل قبول، استفاده از شيرهاي توازن دبي ميباشد. شير مذكور مستقل از فشار بوده و با استفاده از حركت مكانيزم فنري موجود در داخل نازل و همچنين تغيير سطح مقطع عبوري سيال، به واسطه افزايش و يا كاهش اختلاف فشار، امكان دستيابي به دبي طراحي، در محدوده قابل قبول را فراهم ميكند.
ژنراتورهاي راديوايزوتوپ وسايلي هستند كه مي توان به كمك آنها راديونوكليدهاي كوتاه عمر مورد مصرف در پزشكي هسته اي را از مراكز توليد اتمي به مراكز مصرف دوردست انتقال داد. در اين ژنراتورها راديونوكلوئيد مادر از راديوايزوتوپ مورد نظر انتخاب مي شود كه داراي نيم عمر به نسبت بلند است (بيش از 24 ساعت) اين راديونوكليد واپاشي كرده و راديونوكليد دختر مورد نظر را كه داراي نيم عمر كوتاه تري است توليد مي كند. در مراكز مصرف، اين راديونوكليد از ژنراتور به روشي ساده استخراج مي شود و مورد مصرف قرار مي گيرد. مهمترين ژنراتور موجود، ژنراتور تكنسيم - 99m است. اين راديو ايزوتوپ مورد مصرف بسياري را در پزشكي هسته اي داراست به طوري كه روزانه صدها كوري از آن در مراكز پزشكي هسته اي مورد استفاده قرار مي گيرد. ژنراتورهاي موجود تكنسيم 99m از موليبدن - 99 به عنوان نوكليد مادر استفاده مي كنند كه اين راديونوكليد خود از دو روش شكافت اورانيوم - 235 و يا از طريق بمباران موليبدن - 98 به وسيله نوترون در يك راكتور اتمي توليد مي شود. در اين اختراع ژنراتور جديدي معرفي شده كه تكنسيم - 99m را از موليبدن - 99 حاصل از شكافت (كه از توليد كنندگان خارجي قابل تهيه است) توليد مي كند. اني ژنراتور كاملا ايراني بر مبناي ستون كروماتوگرافي حاوي آلومين يا Al2O3 عمل مي كند. تفاوت عمده در اين ژنراتور با نوع مشابه خارجي آن استفاده از يك ستون كروماتوگرافي به جاي دو ستون مي باشد كه تاثير زيادي در خصوصيات آن دارد. تمام آزمايشات كنترل كيفي بر روي محلول تكنسيم 99m حاصل از آن صورت گرفته و نتايج منطبق با استانداردها و فارماكوپه هاي بين المللي بوده است.
موارد یافت شده: 22