لیست اختراعات رضا عابدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 34
تاریخ ثبت: 1392/07/08
خلاصه اختراع:

آب يكي از مهم ترين منابع تجديدشدني است. آب شيرين تقريبا 3% از كل منابع آبي را تشكيل مي دهد. از اين رو شيرين سازي آب اهميت زيادي پيدا مي كند. شيرين سازي آب عملي پر هزينه است زيرا هم هزينه راه اندازي و هم هزينه عملياتي زيادي دارد. هدف اين اختراع تامين آب شيرين براي كشاورزي است بايد براي سودده بودن كشاورزي آبي ارزان داشته باشيم. در اين اختراع روشي كابردي پيشنهاد شده تا به اين خواسته برسيم. ابتدا آب را از دريا پمپاژ كرده و وارد تونل تبخيركننده مي كنيم. در اين مرحله دمنده هوا را با شدت در تونل جريان مي دهد. اين هوا قبل از ورود به تونل توسط روغن گرم شده در كوره خورشيدي گرم شده و با جريان يافتن اين هواي گرم فرآيند تبخير آب صورت مي گيرد. آب شور باقيمانده از تونل خارج شده و به دريا باز مي گردد و بخارات آب چگالش يافته و در مخزني جمع آوري مي شود ودر زمان مناسب و مورد نظر به مصرف مي رسد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/05/10
تاریخ ثبت: 1392/08/15
خلاصه اختراع:

اين دستگاه بر خلاف دستگاه هاي قديمي كه با تابش نور از قاب متصل به چرخ به صفحه روبروي خودروكار مينمود يا دستگاههاي جديد كه مجهز به دوربين ميباشدو يا دستگاههاي مدرن روباتيك گرانبها داراي دو بايه 3درجه آزادي خطي دردو سمت خودرو ميباشد كه دو شفت 3 درجه آزادي زاويه اي رو آنها سوار شده كه محرك سنسور هاي دستگاه است و يك مكانيزم كلميينگ سريع اتصال به چرخ خودرو در روي سر شفت ها قرار دارد كه با اتصال آنها به چرخ و چرخش فرمان به دو سمت تمامي زواياي چرخ خودرو به شفت ها و نهايتا\\"به سنسورها منتقل گرديده و از طريق آناليز نرم افزاري معادلات رياضي روابط تغييرات مختصات مكاني ابداعي اينجانب يارامترهاي كنترلي هر چرخ روي صفحه نمايش دستگاه ظاهر ميشود .

تاریخ اظهارنامه: 1391/12/07
مالک/مالکان: آقاي رضا عابديني
تاریخ ثبت: 1392/08/18
مخترع/مخترعان: رضا عابديني
خلاصه اختراع:

دستگاه داراي چندين مرحله و قسمتهاي مجزا ميباشد فقط چند قسمت مورد نظر ما ميباشد. قسمتهاي خردكن خشك كن و آسياب خاص ميباشد طبق نقشه و مراحل توليد افزودنيهاي ديگر براي جلوگيري از سياه شده اضافه ميشود. سيستم خشك كن و خردكن در فضاي مناسب بايد انجام شود تا از سياه شدن جلوگيري به عمل آيد. سرعت خشك كردن و حتي ميزان رطوبت موجود به اندازه اي بايد باشد كه سيب زميني سياه نشود و محصول به دست آمده كاملاً سفيد باشد. پس از توليد آرد سفيد در دستگاه حالا ميتوان مجدداً از آن خمير تهيه نموده و اگر تحت فشار بالا قرا رگيرد قابليت شكل گيري دارد. به صورتي كه همراه با حرارت و گرماي مناسب باشد كه نپخته شود و از هم جدا شوند كه فرايند توليد ساير افزودني هاي مختلف به آن اضافه مي شود. قسمت هم زن و خشك كردن محصول و ميزان افزودني با دقت خاص انجام ميشود.

تاریخ اظهارنامه: 1392/05/11
تاریخ ثبت: 1392/09/26
خلاصه اختراع:

فرايند پرداخت (ماشينكاري) سطوح داخلي به كمك ذرات ساينده با استفاده از ميدان مغناطيسي حاصل از يك استاتور (MAF-S)، فرايندي است از گروه فرايندهاي نوين پرداخت به كمك ذرات ساينده ، كه از علوم مهندسي مكانيك، برق و كنترل بهره جسته است. در صنعت رو به پيشرفت امروزي نياز به سطوح دقيق با صافي سطح بالا روزافزون مي باشد. در همين راستا فرايند پرداخت به كمك ذرات ساينده مغناطيسي مورد استفاده قرار گرفته است. در اين فرايند با استفاده از ميدان مغناطيسي ايجاد شده، ذرات را وادار به برداشت براده از سطح مي نمايند. فرايند MAF-S، زيرمجموعه MAF مي باشد. سيستم MAF-S متشكل است از استاتور، اينورتر، ذرات ساينده، سيستم پيشران، سيستم خنك كننده و مركز كنترل. در اين فرايند ميدان توسط استاتور تشكيل شده و توسط اينورتر و مركز كنترل با تغييرات فركانس، كنترل مي شود. با ايجاد الگوي حركتي مجزايي نسبت به MAF در ذرات ساينده، اين فرايند با برداشت حداقل براده ، علاوه بر افزايش صافي سطح تلورانس هاي قطعه را نيز حفظ مي كند و اين ويژگي نشان از دقت بالاي اين دستگاه مي باشد. اين فرايند در زمينه هاي براده برداري و پرداخت مورد استفاده قرار مي گيرد. همچنين مي توان در مواردي كه قطعه قابل انتقال نيست ، بخصوص در تاسيسات ولوله كشي ها ، بدون باز كردن اتصالات ماشينكاري كرد. در ادامه توصيف فرايند و دستگاه، با طراحي آزمايش به روش تاگوچي و تحليل آن با استفاده از روش هاي تحليلي آناليز واريانس و Signal to Noise ratio به بررسي تاثير چهار پارامتر ورودي وزن ذرات ساينده، قطر لوله، فركانس و زمان ماشينكاري بر روي پارامتر خروجي ΔRa پرداخته شده است. از ويژگي هاي MAF-S مي توان به دقت بالا، وجود بازه وسيع در سرعت ذرات، الگوي خاص حركتي ذرات، كاهش چشمگير اثر نيروي گريزازمركز، حفظ تلورانس ها ، عدم تضعيف ميدان با گذشت زمان، قابليت حذف ميكروترك ها، ارزان و دردسترس بودن آن اشاره كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/10/23
تاریخ ثبت: 1394/07/01
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع-1 عنوان اختراع: دستگاه جابه جا كننده بيمار از روي يك تخت به تخت ديگر بدون نياز به گرفتن اعضاي بدن بيمار و فشار به بيمار. در تمامي بيمارستان ها همواره معضل بزرگي وجود دارد كه همانا جا به جا كردن مريض از روي تخت بستري مي باشد كه غير از ايجاد مشكل براي پرسنل بيمارستان گهگاه مي تواند صدمات جبران ناپذيري را به شخص بستري شده وارد نمايد. در اين سامانه يك بالابر الكترومكانيكي چرخدار به يك لايه نگهدارنده منعطف كه از استحكام كافي براي بلند نمودن بيمار برخوردار است و از قبل در زير ملحفه شخص بستري شده قرار گرفته متصل مي شود و از آن براي بلند كردن و جابجا نمودن بيمار استفاده ميگردد. ( fig-4). براي جابجايي مريض ابتدا اين دستگاه را در كنار تخت مريض برده و با باز نمودن تيركهاي رابط دو سر اين وسيله آن را به طول بيشينه خود ميرسا نيم (fig-3 ). بعد آنرا روي تخت مريض ميبريم ارتفاع آن را كم ميكنيم و قلابهاي بالابر را به لايه نگهدارنده زير مريض متصل ميكنيم بعد كل مجموعه و مريض را روي تخت مجاور برده و آن فرد را در روي تخت جديد قرار ميدهيم (fig-4 &fig-5 ). همچنين اين سيستم مجهز به 4 عدد الكتروموتور 12 ولت DC است كه دو عدد از آنها وظيفه تغيير ارتفاع جهت بلند نمودن بيمار و دو عدد از آن ها وظيفه تغيير عرض بالابر را به عهده دارند. ( fig-8& fig-7). سيستم تغيير عرض براي ايجاد كشش در لايه نگهدارنده مريض است تا مريض تو گودي نيفتد. ( fig-6). بدنه دستگاه از پروفيل آهن سبك و آلومينيوم ساخته شده است. در نمونه ساده تر اين وسيله مي توان از سيستم تغيير عرضي صرف نظر نمود تا مقرون به صرفه تر باشد. 1 خلاصه اختراع-2 علت اصلي عدم صدمه به اعضاي بدن بيمار در اين روش جا بجا نمودن بيمار در نحوه اعمال نيرو به مريض ميباشد كه به صورت كاملا پخش و گسترده ميباشد. به عبارت رياضي : ميدانيم F=P*A كه : F عبارتست از نيرو P عبارتست از فشار و A عبارتست از سطح در اينجا نيروي لازم براي بلند نمودن بيمار برابر با همان وزن بيمار است كه مقداريست ثابت:F=W( بيمار وزن) بديهي است كه جهت كاهش ميزان فشار (P) به اعضاي بدن بيمار ميبايست مقدار سطح تماس با بدن بيمار (A) را افزايش داد تا حاصلضرب مقدار ثابت باقي بماند. به عبارت ديگر توزيع المانهاي نيرو به بدن بيمار دقيقا مشابه همان حالتي است كه روي تخت قرار دارد و هيچگونه تغييري در آن بوجود نميايد. در غير اينصورت هرگونه ديگر نحوه بلند كردن مريض مستلزم اعمال فشار بيشتر به برخي نقاط بدن و كاهش فشار به برخي نقاط ديگر بدن بيمار است كه باعث ايجاد جابجايي اعضاي بدن بيمار ميگردد. و بديهي است اين جابجايي ميتواند صدمه به مريض وارد نمايد. 2

تاریخ اظهارنامه: 1394/08/12
تاریخ ثبت: 1395/01/18
مخترع/مخترعان: محمدرضا عابدي ميران
خلاصه اختراع:

تامين هواي لازم براي احتراق وسايل گاز سوز(پكيج شوفاژ ديواري و آبگرمكن ديواري) و كاهش اتلاف حرارت و مصرف سوخت

تاریخ اظهارنامه: 1394/11/12
تاریخ ثبت: 1396/05/22
مخترع/مخترعان: محمدرضا عابدي ميران
خلاصه اختراع:

امكان به كار گيري سيستم تخليه دود مشترك بين چند طبقه ساختمان با استفاده از يك فن، جهت تخليه محصولات احتراق دستگاه هاي پكيج شوفاژ ديواري و آبگرمكن فوري محفظه احتراق باز (Type B11BS)، در زمانهايي كه دستگاه به دودكش مناسب متصل نشده (از نظر مشخصات هندسي مورد نياز مانند ارتفاع و قطر و يا كيفيت نامناسب اجراي دودكش مانند وجود درز و ترك در جداره دودكش) و امكان تصحيح معايب دودكش به دلايل مختلفي اعم از عدم امكان فني اجراي تصحيحات و يا فقدان استطاعت مالي كاربران محصول، وجود نداشته باشد. فن سامانه به صورت هوشمند فقط در هنگام روشن بودن حداقل يكي از دستگاه هاي موجود در ساختمان، شروع به كار كرده و ضمن صرفه جويي در مصرف برق، باعث افزايش عمر فن مي گردد. در ضمن به دليل نصب فن در فضاي خارج از ساختمان ، عملكرد و صداي توليد شده توسط فن موجب آزار ساكنين نمي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/08/03
مالک/مالکان: آقاي رضا عابدي
تاریخ ثبت: 1397/09/12
خلاصه اختراع:

زمينه فني: بهداشت و سلامت مشكل فني و بيان اهداف: مسواك به عنوان يك ابزار بهداشتي مورد استفاده افراد قرار ميگيرد. اما رعايت نكات بهداشتي و حفظ آن از آلودگي ها و عوامل ميكروبي امري اجتناب ناپذير ميباشد از اين رو حفظ اين وسيله از آلودگي هاي احتمالي و حتمي مهم ميباشد زيرا در صورت وجود آلودگي و انتقال ان به دهان و دندان باعث ايجاد بيماري هاي بيشماري در زمينه سلامت ميشود. از اين روز هدف از اختراع اسپري فوق كه براي اولين بار صورت گرفته است رفع چنين آلودگي و خطرات از روي سطح مسواك ميباشد. اين اسپري از قبل مسواك زدن بر روي مسواك اسپري شده و بعد از مدت چند دقيقه فرد با اطمينان كامل از ميكروب زدايي و قارچ كسي ميتواند اقدام به مسواك زدن نمايد

تاریخ اظهارنامه: 1399/04/25
تاریخ ثبت: 1399/12/03
خلاصه اختراع:

اتصالات انبساطي متوازن كننده فشار انبساط هاي ناشي از تغيير دما را آزاد ميكند و قابليت جبران تفاوت فشار سيال ورودي و خروجي به توربين را دارد و در خروجي توربين بر روي داكت بخار نصب ميشود. بخار خروجي از توربين هاي بخار توسط كانالهاي فلزي با قطر بالا كه داكت ناميده ميشوند به سمت خنك كن هاي هوايي منتقل مي شود. اين داكت ها تحت فشار خلا و دماي بالا هستند. اتصال متوازن كننده فشارها به دو گروه در-خط و سوار بر زانويي تقسيم مي شوند و نوع سوار بر زانويي مزاياي بهتري نسبت به نوع در-خط دارد اما در صورت استفاده از آن انشعاب گيري در ارتفاعات بالا انجام خواهد شد اما با استفاده از نوع در-خط انشعاب گيري در ارتفاع نزديك به سطح زمين خواهد بود. اتصال انبساطي سوار بر سه راهي كه براي اولين بار طراحي شده است انعطاف پذيرتر از اتصال درخط است و با استفاده از آن انشعاب گيري از داكت در ارتفاع پايين اتفاق مي افتد. آكاردئوني ها در دو طرف سه راهي قرار مي گيرد و ميله هاي رابط هم از داخل داكت عبور مي كنند تا با انشعاب هاي متعددي كه به داكت وصل مي شوند، تداخل نداشته باشند. اين اتصال انبساطي ميتواند به صورت جز جز به سايت ارسال شده و در آنجا مونتاژ شود

موارد یافت شده: 34