لیست اختراعات زهرا گوهري
خلاصه افزايش سطح به حجم، يكي از خواص نانو ذرات -به دليل كاهش اندازه ذرات-مي باشد. افزايش نسبت سطح به حجم نانو ذرات باعث مي شود كه اتم هاي واقع در سطح، اثر بسيار بيشتري نسبت به اتم هاي درون حجم ذرات، بر خواص فيزيكي ذرات داشته باشند. اين ويژگي، واكنش پذيري نانو ذرات را به شدت افزايش مي دهد به عنوان مثال با استفاده از اين خاصيت مي توان كارايي كاتاليزورهاي شيميايي را به نحو موثري بهبود بخشيد و يا در توليد كامپوزيت ها با استفاده از اين ذرات، پيوندهاي شيميايي مستحكم تري بين ماده زمينه و ذرات برقرار شده و استحكام كامپوزيت به شدت افزايش مي يابد.
پس از فعاليت بدني شديد، مانند ورزشهاي استقامتي، ذخاير انرژي تخليه ميشوند و بافت عضلاني ممكن است دچار آسيب ميكروسكوپي شود. تغذيه پس از ورزش نقش مهمي در جايگزيني ذخاير انرژي، ترميم عضلات آسيبديده و بازتواني دارد. فقدان فرمولاسيوني ويژه كه پروتئين و كربوهيدرات را با نسبت بهينه يك چهارم و انرژي را با جذبي سريع در اختيار ورزشكار قرار دهد و املاح از دست رفته را جايگزين نمايد و از سويي ديگر طعم دهاني مطلوب داشته باشد و اختلال گوارشي ايجاد نكند، احساس ميشود. فرمولاسيون نوشيدني فراسودمند هايپرتونيك پروتوئينه نارگيل و قهوه ويژه بازتواني ورزشكاران استقامتي در پاسخ به اين نيازها اختراع گرديده است كه ميتواند به توليد صنعتي برسد. اضافه كردن عصاره 15 گرم دانه قهوه پس از سرد شدن به 200 سيسي آب نارگيل و افزودن 17 گرم گلوكز و 7 گرم فروكتوز 5 مرحله ابتدايي فرمولاسيون اين نوشيدني است. پس از آن 25 گرم دانه چيا كه در آب ولرم به مدت 20 دقيقه لعاب داده شده به محلول اضافه ميگردد. 10 گرم اينولين با هدف پايداري و خاصيت پرهبيوتيكي و پودر حاوي 106 ساكارومايسس بولاردي به عنوان پروبيوتيك اضافه شده و تا حجم 500 سيسي، آب افزوده و همگن ميشود. The formulation of a sports recovery beverage based on coconut water and probiotic-enriched coffee with chia seeds
موارد یافت شده: 2