لیست اختراعات سارا احمدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1397/10/18
تاریخ ثبت: 1398/09/04
خلاصه اختراع:

در دهه اخير، هيدروژل¬هاي زيست¬سازگار و زيست¬تخريب پذير مختلفي در كاربردهاي مختلف مهندسي پزشكي مورد استفاده قرار گرفته¬اند. در اين پژوهش ساخت كامپوزيت نوتركيبي از ژلما با ويژگي زيست سازگاري عالي با استفاده از روش پليمريزاسيون نوري (امواج فرابنفش) و بر پايه ژلاتين، كربوكسي متيل كيتوسان و پلي اكريل آميد با بهره¬گيري از يك آغازگر نوري موثر در محيط آبي جهت دست يابي به سنتز سبز انجام شده¬است. اين كامپوزيت نو¬تركيب، به دليل خواص زيستي و فيزيكي مناسب در طراحي و مهندسي داربست¬ها، ايجاد ميكرو يا نانوكامپوزيت¬هاي پليمري، طراحي سامانه¬هاي دارورساني، سيگنال-دهي سلولي، زيست حسگرها، انتقال ژن و كاربردهاي مختلف مهندسي پزشكي مي¬تواند استفاده شود. در اين تحقيق با يك منبع نوري بسيار ساده اما كارآمد و استفاده از يك آغازگر نوري، سنتز نوري در آب به عنوان اصلي ترين محيط بيولوژيكي، هيدروژلي سنتز گرديده كه خواص شيميايي، مكانيكي و الكتريكي لازم براي ايجاد قابليت كاربرد آن در مهندسي بافت و كاربردهاي گوناگون مهندسي پزشكي از جمله رگ و زخم پوش را فراهم مي¬آورد. پس از سنتز، آزمون¬هاي بررسي خواص فيزيكوشيميايي، سميت سلولي و مكانيكي جهت اثبات كارايي كامپوزيت سنتز شده انجام گرديده است.

تاریخ اظهارنامه: 1398/08/04
مالک/مالکان: محمد جوكي
تاریخ ثبت: 1398/11/26
خلاصه اختراع:

توليد پودر نوشيدني فراسودمند سين بيوتيك با استفاده از ضايعات كشاورزي (پوست انار، لبو و تفاله انگور)، فناوري ريزپوشاني باكتري پروبيوتيك لاكتوباسيلوس پلانتاروم و خشك كردن تصعيدي، با ايجاد امكان مصرف فراورده طبيعي پروبيوتيك و بهره مندي از خصوصيات سلامت بخشي اين محصول، در كنار مزايايي همچون حمل آسان، زمان ماندگاري طولاني، جذابيت هاي بصري محصول و ديگر خصوصيات ويژه، به بهبود امنيت و ايمني غذايي جامعه كمك خواهد كرد. توليد اين محصول فراسودمند به عنوان جايگزيني براي نوشيدني هاي بي كيفيت، حاوي قند هاي مصنوعي، اسيد هاي آلي بالا و خطر آفرين، همچنين مي تواند به ايجاد نوعي ايمني غذايي در كشور كمك كند. جهت توليد پودر نوشيدني فراسودمند سين بيوتيك از عواملي نظير حامل ها، محافظت كننده هاي حرارتي و تثبيت كننده ها براي بالا بردن بازده فرايند، حفظ زنده ماني باكتري پروبيوتيك تلقيح شده، حفظ مواد مغذي، و حتي تسهيل آب زدايي فرآورده استفاده شد. جهت بهينه سازي شرايط دمايي و زماني و فشار در سيستم خشك كن تصعيدي جهت تعيين اندازه ذرات پودر توليدي و ميزان انحلال پذيري محصول و باز توليد مجدد نوشيدني سين بيوتيك از مهمترين مراحلي بود كه در اين طرح مورد اجرا قرار گرفت

تاریخ اظهارنامه: 1389/11/11
تاریخ ثبت: 1389/12/23
خلاصه اختراع:

خواص سطح مواد در بعضي موارد كاربردي داراي نقش مهمتري نسبت به خصوصيات كلي كالا مي باشد. و از طرف ديگر، امروزه جايگزين كردن روشهاي معمول شيميايي در محيط آبي با پروسه هايي كه ميزان آلايندگي آنها صفر و يا ناچيز است يكي از اولويت هاي صنايع مي باشد. بنابراين جايگزيني روشهاي معمول شيميايي با روشهاي خشك از مزيتهاي خاص خود بويژه براي محيط زيست برخوردار مي باشند. بنابراين اصلاح خواص سطحي مواد پليمري، الياف، و منسوجات با استفاده از انرژي روش هاي تابشي مدنظر قرارگرفته است. از جمله منابع تابشي كه مي توان در نظر گرفت، انرژي تابشي امواج مايكروويو مي باشد. با استفاده از تابش امواج مايكروويو به تنهايي و يا در حضور يك ماده اكسيد كننده مانند پتاسيم پرمنگنات، امكان اكسيداسيون سطح مواد پليمري با راندمان بالا ميسر ميشود. در اين روش خشك اصلاح سطح، سطح پارچه پشمي در حد نانو متر تحت تاثير قرار مي گيرد. به طور كلي اين روش تا حد بسيار زيادي به سطح ماده پليمري معطوف شده و خواص مطلوب توده پليمري ماده در حد مطلوب حفظ مي شود. در نتيجه اكسيداسيون صورت گرفته روي سطح ليف پشم بيروني ترين لايه، كه همان لايه تشكيل دهنده فلسهاي سطحي ليف پشم است، تا حد زيادي اكسيد شده و قابليت انعطاف پذيري خود را از دست مي دهد. بنابراين از ميزان درگيري فلسهاي سطحي پشم كاسته شده و همين امر سبب كاهش نمدي شدن پارچه مي گردد. لازم به ذكر است كه نمدي شدن كالاي پشمي در حين مصرف يكي از نقايص عمده اين نوع منسوجات مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1386/09/25
تاریخ ثبت: 1386/11/02
خلاصه اختراع:

يكي از مهمترين معيارهاي سنجش پيشرفت كشورها و جوامع، مكانيزه بودن كشاورزي و استفاده بهينه از امكانات موجود در جهت بالا بردن كيفيت و كميت محصولات كشاورزي مي باشد. امروزه در بسياري از جوامع يكي از اهداف مهم در مسير رشد و توسعه، توليد هر چه بيشتر محصولات كشاورزي است زيرا محصولات كشاورزي ماده اوليه غذا ، پوشاك و حتي توليدات صنعتي را فراهم مي آورد. در فرايند كاشت و داشت محصولات كشاورزي، آب نقش مهمي دارد. از سويي زمان و نحوه آبياري در راندمان توليد محصول تعيين كننده است و از سويي ديگر منابع آب بخصوص در مناطق خشك و نيمه خشك مانند ايران محدود است و هر چه زمان پيش مي رود اهميت جهاني آب بيشتر مشخص شده و رقابت بر سر منابع آب شديدتر مي گردد. بنابراين بايد روشهايي بكار گرفته شود كه حداكثر صرفه جويي در مصرف آب به عمل آيد. سيستمي كه طراحي و ساخته شده، گامي است در جهت كاهش مكشالتي كه بخش كشاورزي همواره با آن مواجه بوده برخي از ويژگي هاي اين سيستم را مي توان به شرح زير فهرست نمود: 1- زمان مناسب آبياري به عوامل زيادي بستگي دارد، از جمله دما، رطوبت محيط، نوع خاك و ... بنابراين تعيين پريود زماني كه در حال حاضر معمول است جوابگوي نياز گياه نمي باشد و در مواردي موجب هدر رفتن آب مي شود. در اين سيستم، دستگاه رطوبت خاك را حس كرده و در صورت كمبود، آبياري را شروع مي كند. بنابراين دقيقا مواقعي كه گياه نياز به آب دارد آنرا در دسترس قرار مي دهد و از اين طريق هم در مصرف آب صرفه جويي مي شود و محصول تشنه نمي ماند. 2- ارتباط بي سيم بين سنسور و بخش آبرساني سبب مي شود نصب سيستم بسيار ساده بوده و جابجا كردن سنسور بدون تغيير در ساير عناصر آبياري امكان پذير باشد. 3- آبياري به هر روشي كه باشد نياز به كارگر دارد كه باعث بالا رفتن هزينه توليد مي شود و از طرفي خطاي انساني ممكن است موجب صدمه به محصول شود. در اين سيستم وابستگي به انسان هم از نظر تصميم گيري و هم از نظر اجرا به حداقل مي رسد و در حد تنظيم و نظارت مي باشد.

موارد یافت شده: 8