لیست اختراعات سارا رئيسي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1393/07/14
تاریخ ثبت: 1394/08/19
خلاصه اختراع:

«زمينه فني اختراع : علوم و صنايع غذايي» «مشكل فني : از آنجا كه اشتياق مصرف كنندگان مواد غذايي به رنگ قرمز بيشتر بوده و مصرف اين رنگ نيز بيش از ساير رنگ ها مي باشد، لذا توجه به اين رنگ و منابع آن هميشه از اهميت ويژه اي برخوردار بوده ولي متاسفانه موادي كه در حال حاضر استفاده مي شود رنگ مصنوعيست كه بسيار مضر است و ما با استخراج رنگ طبيعي ميوه جات اين مشكل را مرتفع نموده ايم .» خلاصه اختراع : استفاده از رزينهاي آنيوني كه در تامين مواد غذايي سالم كشور نقش بسيار مهمي را ايفا خواهد كرد. كاربرد موفقيت آميز رزين ها در سختي گيري از آب مقدمه اي بر استفاده از رزين در ساير صنايع بود.امروزه رزين هاي ماكروپروس و آنيوني قوي كه به طور عمده به منظور رنگبري از شربهاي قندي جايگزين خاك فسيل و كربن فعال مي شوند و يا ممكن است همزمان با ساير فرآيندهاي رنگبري مورد استفاده قرار بگيرند. استفاده از رزين ها در صنايع قند سابقه اي بيش از نيم قرن دارد به طوري كه از مهمترين كاربردهاي آن در صنايع قند مي توان به كاهش سختي شربت، رنگبري و قندگيري از ملاس اشاره كرد. حذف رنگ به صورت اوليه به خوبي توسط فرآيند جذب سطحي به وسيله تعويض يون صورت مي گيرد. از آن جا كه برخي از تركيبات غير قندي را نمكهاي چند ظرفيتي تشكيل مي دهند، بنابراين بخشي از ظرفيت رزينها به تعويض يوني غك هايي اختصاص مي يابد كه در تشكيل رنگ موثر نمي باشد، بنابراين نسبت تركيبات رنگي و خاكستر موجود در شربت از نكات حائز اهميت دررنگبري شربتهاي قندي مي باشد

تاریخ اظهارنامه: 1393/07/14
تاریخ ثبت: 1394/08/20
خلاصه اختراع:

« زمينه فني اختراع : علوم و صنايع غذايي » مشكل فني : با توجه به اين كه امروزه در كشور ما جهت رنگبري از كربن فعال استفاده مي شود و با توجه به ممنوعيت استفاده از اين تركيب در صنايع غذايي به دليل باقي ماندن مواد سمي آن در بدن عليرغم رنگبري بسيار بالاي آن اين پژوهش به منظور دستيابي به بهترين روش رنگبري از شيره انگور توسط رزينهاي آنيوني ا ست و بسيار پر كاربرد و بي ضرر مي باشد كه در تمامي محصولات شركتهاي مواد غذايي جزو اصلي ترين مواد سالم و پر فروش محسوب مي شود خلاصه اختراع : با توجه به بروز مشكلات در استفاده از سوكروز محصول اين اختراع مي تواندبعنوان جايگزيني براي سوكروزكه بيش از 50درصدآن وارداتي است استفاده شود رنگبري هرچه بهتر شيره انگور توليد شيره كم رنگ يا بي رنگ مي تواند باعث افزايش ميزان استفاده آن در مقياس صنعتي شود. با توجه به اين كه امروزه در كشور ما جهت رنگبري از كربن فعال استفاده مي شود و با توجه به ممنوعيت استفاده از اين تركيب در صنايع غذايي به دليل باقي ماندن مواد سمي آن در بدن عليرغم رنگبري بسيار بالاي آن است محصول اين پژوهش به منظور دستيابي به بهترين روش رنگبري از شيره انگور توسط رزينهاي آنيوني مي باشد اين گروه از رزين ها فاقد گروههاي عملگرا هستند و به شكل پلي مرهاي از جنس استايرين و دي وينيل بنزن ويا آكريلات و دي وينيل بنزن به شكل دانه هاي تسبيح موجود مي باشند. اين رزين ها به دليل داشتن سطح وسيع قادر به جذب تركيباتي با وزن مولكولي زياد از جمله پپتيد و تركيبات رنگي مي باشند و توسط تركيبات آلي از جمله استون و متانول احيا مي شوند.

موارد یافت شده: 2