لیست اختراعات سجاد رستمي كندري
در اين طرح يك واحد خرمنكوب با مخازن دانه و كاه براي محصولاتي مانند گندم، جو، لوبيا، نخود و عدس طراحي و ساخته شد. اين خرمنكوب بصورت كششي به عقب تراكتور وصل شده و توان لازم را از شافت PTO تراكتور دريافت مي كند. در اين روش باحركت خرمنكوب در زمين، دسته ها (بافه ها)ي از قبل درو شده محصول، توسط كارگر مستقيما به درون خرمنكوب انداخته شده و عمل خرمنكوبي انجام مي شود. دانه ها و كاه پس از عمل جداسازي در مخازن مربوطه جمع آوري مي شوند. در نهايت با پر شدن مخازن، اين مخزنها تخليه شده و عمل خرمنكوبي ادامه پيدا مي كند.
روشهاي جديد در فرآيند آماده سازي مواد غذايي، مانند استفاده از فناوريهاي غير حرارتي، ميتواند كمترين اثرات منفي را بر كيفيت مواد غذايي داشته باشد. اخيراً استفاده از فناوري پلاسماي غير حرارتي در فرآيندهاي فرآوري صنايع غذايي مورد توجه قرار گرفته است. آب فعال شده با پلاسما به عنوان يك روش غير مستقيم در اعمال پلاسما، يك فناوري پاك است كه توانايي آن در كنترل ميكروب هاي مختلف و ضدعفوني كردن مواد غذايي اثبات شده است. آب فعال شده با پلاسما و اثر آن در كنترل بارميكروبي و ضدعفوني كنندگي محصولات كشاورزي مورد مطالعه هاي مختلفي قرار گرفته است. در تمام اين مطالعات از آب فعال شده با پلاسماي توليد شده در حجم ثابت و ايستا استفاده شده است كه اين امر باعث ايجاد محدوديت در استفاده از آن ميشود. مهمترين وجه تمايز و مزيت اين اختراع توليد جريان پيوسته آب فعال شده با پلاسما ست تا بتوان بر اين محدوديتها غلبه كرد
موارد یافت شده: 2