لیست اختراعات سعيد ميرحيدري
اختراع حاضر مربوط به ساخت ويالي مناسب براي اندازه گيري حجم آلودگي در فرآيندهاي صنعتي است. ويال مذكور شامل سه وجه مربوط به رشد باكتري هاي هوازي، قارچ ها (مخمر و كپك) و باكتري هاي بي هوازي است. تخمين تعداد باكتري و قارچ ها بر اساس كلوني هاي تشكيل شده بر روي وجه باكتري و قارچ و مقايسه آن با استاندارد ارائه شده است. تخمين تعداد باكتري هاي بي هوازي بر اساس دايره ي سياه رنگ تشكيل شده و مقايسه آن با استاندارد ارائه شده است. تعداد ميكروارگانيسم ها با واحد CFU/ml گزارش مي شود. استفاده از اين محصول نياز به كاربر آموزش ديده ندارد و براي كاربر اين امكان را فراهم مي سازد كه سه تست مربوط به حضور قارچ، باكتري هاي هوازي و بي هوازي SRB و هم چنين تعداد تخمين آن ها را طور همزمان انجام دهد.
اختراع حاضر مربوط به روشي براي جلوگيري از بوگرفتگي و فساد در هيدروكربنهاي امولسيون شونده در آب است. ايده كلي اين روش استفاده از يك ضدقارچ مناسب و رشد انتخابي يك گونه ميكرواوگانيزم كم ضرر در محيط امولسيون به عنوان گونه غالب شونده مي باشد. ضد قارچ انتخاب شده نمك اسيد چرب مس نظير مس اولئات، مس استئارات و يا تركيبي از نمكهاي اسيد چرب مس مي باشد. اين اسيد چربها مي توانند اشباع و يا غير اشباع باشند. نمكهاي اسيد چرب مس علاوه بر خاصيت ضد قارچ؛ باعث افزايش خاصيت روان كنندگي امولسيون نيز مي شوند. گونه انتخاب شده به عنوان گونه غالب شونده از خانواده سودوموناس هاي كم ضرر نظير سودوموناس سودو آلكاليژناس، سودوموناس پوتيدا، سودوموناس فلورسنت و ... مي باشد. گونه انتخاب شده علاوه بر توانايي رشد در شرايط سخت مي تواند از خود موادي به عنوان بيوسورفكتانت ترشح نمايد كه نقش موثري در افزايش پايداري امولسيون دارد. همچنين گونه انتخابي نبايد در محيط امولسيون تشكيل بيوفيلم دهد زيرا توده هاي بيوفيلم علاوه بر اينكه محل مناسبي براي رشد گونه هاي مزاحم مي باشند؛ مي توانند سبب گرفتگي لوله هاي انتقال امولسيون و فيلترها، افت pH و بي ثباتي امولسيون شوند.
موارد یافت شده: 2