لیست اختراعات سيدمحسن احمدي
در طرح پيشنهادي سيم بندي استاتور شامل دو دسته سيم پيچ سه فاز است كه از نظر اختلاف زاويه فضايي نسبت به يكديگر 30 درجه اختلاف فاز داشته و تنها شامل مولفه اصلي هستند همچنين دو دسته سيم پيچ ديگر كه تنها شامل هارمونيك سوم فضايي از تابع سيم پيچي اول هستند نيز داخل استاتور پيچيده مي شوند سپس دو دسته سيم پيچ اول دو دسته سيم پيچ دوم با ترتيب مناسبي به يكديگر متصل مي شوند. با اعمال مولفه اصلي و هارمونيك سوم زماني در جريان توسط اينورتر به اين تركيب سيم پيچ ها علاوه بر گشتاور توليدي ناشي از مولفه اصلي، هارمونيك سوم نيز گشتاوري با متوسط غير صفر توليد مي كند كه در نهايت منجر به افزايش گشتاور توليدي ماشين مي شود.
هدف از اين اختراع هوشمندسازي سامانه اعلام حريق در محيط صنعتي ميباشد، به طوري كه در هيچ قسمت آن نياز به افزودن زير ساخت جديد نباشد و حتي الامكان به منظور كاهش هزينههاي نصب، تعمير و نگهداري كاملا مستقل از زير ساختهاي موجود در صنعت باشد. علاوه بر اين وجود آلارمهاي كاذب در منابع اطلاعاتي سامانه در وهلهي اول تشخيص و سپس حذف ميگردد. اين سامانه كاملا توسعه پذير ميباشد و به هيچ عنوان محدوديتي براي گسترش آن به هر اندازه مورد نياز وجود ندارد. استفاده از بردهاي سنسوري به همراه حافظه و پردازنده منجر ميشود كه سامانه، در سطح گره قابليت پردازش اطلاعات دريافتي از منابع اطلاعاتي را داشته باشد. بنابراين هوشمند سازي سامانه در دو سطح رخ مي دهد. نخست، سطح گره و سپس سطح بين گرهاي و شبكه. ما در اين اختراع از فناوري شبكه سنسوري بي سيم بهره برديم. اين شبكه ها علاوه بر اينكه نياز به زير ساخت ارتباطي ندارند، از توپولوژيهاي گوناگون شبكه نيز حمايت مي كنند. بنابراين استفاده از توپولوژيهايي همچون مش و خوشه بندي منجر مي شود كه اين شبكهها در سطح بالايي مقياسپذير و توسعهپذير باشند. در سطح پردازش اطلاعات، ما اطلاعات سنسورها را در دوسطح گره و بين گرهاي به كمك منطق فازي و مدل سازي تصميم گيري گروهي انسان بر مبناي منطق فازي تركيب كرده و مورد استنتاج قرار ميدهيم تا علاوه بر رسيدن به درك صحيح در سطح هر گره از شبكه به يك اجماع بين گرهاي در مورد رخداد حريق دست يابيم. استفاده از اين ساختار توزيع شده، منجر به حذف اثر آلارم كاذب در هر يك از منابع اطلاعاتي و يا در سطح هر گره سنسوري ميگردد. استفاده از منطق فازي با توجه به سادگي الگوريتم پيادهسازي، علاوه بر اينكه منجر به نزديك شدن تصميمسازي در شبكه سنسوري به تصميم گيري در شبكههاي اجتماعي ميشود، به پردازنده قدرمند نياز ندارد و به علاوه منجر به كاهش مصرف انرژي در سطح هر گره و لذا كل سامانه مي گردد. لازم به ذكر است كه مصرف انرژي پايين از ويژگيهاي ذاتي شبكههاي سنسوري ميباشد. همچنين مصرف انرژي در سامانه پيشنهادي، به كمك تنظيم زمان روشن و خاموش كردن پردازنده و ماژول ارتباطي از روي داده هاي دريافتي سنسورها به مراتب قابل كاهش ميباشد. لذا انرژي هر گره از سامانه به كمك يك باتري قابل شارژ قابل تامين ميباشد. اين امر موجب مي شود كه اين سامانه قابليت نصب در محيط هايي كه تعمين انرژي براي آن سخت و خارج از دسترس مي باشد، را داشته باشد.
دستاورد حاضر، سيستم كنترل ارتباط پايدار دستگاه امنيتي است. سيستم افشا شده در اين دستاورد، شامل يك دستگاه امنيتي، يك واسط الكترونيكي، و يك واحد مركزي است. دستگاه امنيتي مي¬تواند هر دستگاه امنيتي موجود براي حفاظت از هر شيء ثابت يا متحرك باشد؛ به نحوي كه واسط الكترونيكي يك ارتباط پيوسته ميان دستگاه امنيتي و واحد مركزي از طرق مختلف برقرار مي¬كند. واسط الكترونيكي شامل يك سيم كارت، ماژول شماره تلفن ثابت، واحد ورودي، واحد خروجي و واحد محاسبات است؛ به نحوي كه خروجي بلندگوي دستگاه امنيتي به ورودي واسط الكترونيكي وصل است. هم¬چنين واسط الكترونيكي و واحد مركزي از طريق اينترنت سيم كارت، ماژول واي فاي و ارتباط باسيم از طريق اتصال خط تلفن با كابل شبكه در ارتباط هستند. به اين ترتيب اگر يكي از اين راه¬هاي ارتباطي به نحوي مسدود شود، راه ارتباطي ديگر ميان واسط الكترونيكي و واحد مركزي برقرار است و در صورتي كه تمام راه-هاي ارتباطي مسدود شوند، واحد مركزي سريعا به كاربر هشدار داده و اعلام خطر مي¬كند. بنابراين دستاورد حاضر، در برابر روش¬هاي نوين سرقت مانند استفاده از مسدود كننده¬هاي آنتن گوشي همراه آگاه مي¬شود و كاربر را مطلع مي¬سازد. با توجه به سادگي ساخت و سازگاري با انواع دستگاه هاي امنيتي، دستاورد حاضر مي¬تواند كمك شاياني به حفاظت افراد از اموالشان داشته باشد.
موارد یافت شده: 3