لیست اختراعات سيدمحمد موسوي مشهدي
دستگاههاي كبابزن به دو گروه خانگي و صنعتي تقسيم ميشوند. دستگاههاي صنعتي براي تيراژهاي بالا كاربرد دارند. كبابزنهاي خانگي نيز كه تاكنون طراحي شدهاند، داراي مشكلاتي هستند؛ از جمله سرعت پايين سيخگيري، لبهدار شدن كباب، عدم ايجاد شيار روي كباب و پخت نامناسب. از اينرو كبابزني تمام مكانيكي طراحي شده است كه شامل مخزن، نازل، پيستون، درپوش، سيستم رانش سيخ و سيستم طرحدار و شياردار كردن كباب است. اين دستگاه بدون استفاده از برق ميتواند تنها با دوران يك دسته، علاوه بر تزريق گوشت، 10 سيخ كباب را آماده و به سه روش خودكار، تسمهاي و غلطتكي به سمت بيرون دستگاه هدايت كند. اين دستگاه همچنين ضمن ايجاد شيار در كبابهاي سيخ شده، سبب پخت مناسب كباب شده و در واقع سبب ايجاد رد انگشت در كباب ميشود. قابليت تمام مكانيكي اين دستگاه سبب ميشود كه بتوان از اين كبابزن در تمامي جاهايي كه برق وجود ندارد نيز استفاده كرد.
دستگاه هسته گير آلبالو مورد اختراع قابليت استفاده در مصارف خانگي و همچنين استفاده در صنعت و اصناف گوناگون مانند شيريني پزي ها، آب ميوه فروشي ها، رستوران ها و ... را داشته و با توجه به وسايل مورد استفاده در آن و روش ساخت دستگاه، قادر به بار گيري چندين آلبالو به طور همزمان جهت هسته گيري، هسته گيري و تخليه ميوه هسته گيري شده بدون دخالت دست و فقط توسط حركت يك دسته مي باشد و اين فرآيند را ميتوان با سرعتي در حدود 30 كيلو آلبالو در ساعت و بدون تغيير در ظاهر ميوه پس از هسته گيري انجام داد. همچنين مي توان با افزودن يك موتور الكتريكي به آن، فرآيند هسته گيري را اتوماتيك نمود.
ظروفي كه براي نگهداري روغن در آشپزخانهها استفاده مي شود بدليل ظاهر نامناسب و نحوه استفاده از آنها سبب شده كه خانمهاي خانهدار معمولا اين ظرفها را از ديد، خارج كرده و در كابينت مخفي نمايند؛ در نتيجه اين كار ، هنگام نياز به روغن سبب ميشود كه براي برداشتن روغن از قاشق يا ملاقه استفاده نمايند كه خود اين كار باعث ريختن مقداري روغن در اطراف ظرف حلبي و همچنين آغشته شدن محيط اطراف اين ظروف ميشود كه اين امر براي خانمهاي خانهدار بسيار ناخوشايند ميباشد. وجود اين مشكلات سبب شد اين ايده به ذهن ما خطور كند كه ظرفي را ساخت كه نه تنها جهت نگهداري روغن در آشپزخانه استفاده شود ، بلكه طريقه استفاده از آن به گونهاي باشد كه با كمترين دخالت دست، ميزان روغن دلخواه در اختيار مصرف كننده قرار بگيرد.
در اين اختراع براي جلوگيري از كپك زدگي، فساد زودهنگام و خشك شدن مواد غذايي نيمه جامد مانند رب گوجه فرنگي و انار، كشك آماده، انواع سس ها، خامه و غيره از طرح ظرف با حجم متغير استفاده شده است. به اين ترتيب كه در ظرف به صورت يك پيستون آببندي طراحي شده و با حركت در ظرف در طول بدنه ظرف، ماده غذايي را به خارج ظرف پمپ مي زند درست مانند يك سرنگ بزرگ. به اين ترتيب با مصرف شدن ماده غذايي، هوا وارد ظرف نمي گردد و همينطور براي برداشتن ماده غذايي نيازي به قاشق نمي باشد. به اين شكل ماده غذايي براي مدت طولاني تري در درون يخچال سالم باقي مي ماند و نيز دچار خشكي نمي شود و استفاده از ماده غذايي به كمك اين ظرف سريعتر و راحتتر ميباشد.
موارد یافت شده: 4