لیست اختراعات سيديوسف احمدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1393/08/07
تاریخ ثبت: 1394/03/16
خلاصه اختراع:

اين اختراع روش نوين ساخت صنعتي ماده موثره دارويي آتراكوريوم بسيلات را در بر مي گيرد. روشهاي ساخت پيشين اين ماده موثره دارويي داراي مشكلات فني شامل استفاده از حلالهاي سمي و خطر ناك، استفاده از تقطير در فشار كمتر از 01/0 ميلي متر جيوه و دماي بالاي 130 درجه سانتي گراد، استفاده از دستگاه فريز دراير در مرحله خشك كردن محصول نهايي ، استفاده از رنج وسيعي از حلالهاي آلي در پروسه توليد ، طولاني بودن مراحل ساخت، نياز به تجهيزات خاص در فرايند توليد و محصول ناخالص و بي كيفيت مي باشد .لذا به دنبال راه حل براي حل مشكلات فني فوق فرايند ساخت نوين حاضر طوري طراحي شده كه موانع فني در سر راه توليد آن كاملا برطرف شده و روش اختراعي جديد به محصولي با راندمان بالا و كيفيت و خلوص قابل قبول با معيارهاي فارماكوپه BP , USP. منجر مي گردد. روش نوين استفاده شده قابل اجرا در صنعت نيز مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/12/08
تاریخ ثبت: 1392/06/04
خلاصه اختراع:

اين اختراع روشي آسان ، ارزان و بي خطر براي ساخت و توليد صنعتي ماده دارويي ريواستيگمين هيدروژن تارتارات را معرفي مي كند . در اين اختراع براي توليد صنعتي ماده دارويي ريواستيگمين هيدروژن تارتارات روشي به كار گرفته شده كه با روش هاي قبلي متفاوت است. اين روش از نظر اجرايي و بي خطر بودن در صنعت و قيمت تمام شده و بهره وكيفيت بالاي محصول توليدي، با روش هاي قبلي ارائه شده در پتنت ها و مقالات قابل رقابت است .

تاریخ اظهارنامه: 1392/10/05
تاریخ ثبت: 1393/06/18
خلاصه اختراع:

اين طرح مكانيزم نويني را معرفي مي كند كه براي توليد قطعات هيدروفرمينگ با هندسه هاي صفحه اي، كه ميزان جابجايي محوري لوله در آنها كم است، طراحي و ارائه شده است. در اين مكانيزم تنها فشار داخلي سبب حركت ماده به داخل حفره قالب و تغيير شكل لوله ميگردد. در اين مكانيزم، لوله تحت فشار داخلي حركت محوري آزادانه خواهد داشت. اين مكانيزم توليد كم هزينه قطعات را بدون نياز به ماشين هاي هيدروفرمينگ امكان پذير مي سازد.

تاریخ اظهارنامه: 1382/03/10
تاریخ ثبت: 1382/09/10
خلاصه اختراع:

روش نوين توليد "پيري پروكسي فن"مبتني بر توليد ماده مياني (IIa) از واكنش پروپيلن كربنات (VI) با 4-فنوكسي فنول و تركيب كردن (IIa) حاصل با 2-كلروپيريدين در برابر پتاسيوم هيدركسيد 85% در مجاورت تري اتيل بنزيل آمونيوم كلريد در تولوئن در حال جوشش است.باز پس گرفتن و جداسازي 2-كلروپيريدين اضافي از طريق تقطير با بخار آب انجام ميگيرد. كاتاليست انتقال فاز و پتاسيم هيدروكسيد اضافي پس از صاف شدن از مخلوط واكنش قابل دوباره گرداني است. به اين ترتيب علاوه بر بازپس گيري مواد مياني گران قيمت از لطمه زدن به محيط زيست نيز احتراز ميشود.

موارد یافت شده: 4