لیست اختراعات سيد مجتبي حسيني


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 11
تاریخ اظهارنامه: 1398/06/09
تاریخ ثبت: 1398/07/15
خلاصه اختراع:

با توجه به پيشرفت روز افزون علوم مختلف و افزايش پيچيدگي اجسام، طرح ها و نقشه ها، لزوم نشان دادن تصاوير آنها به شكل نزديك به واقعيت روز به روز بيشتر و بيشتر مي شود. نمايشگر تعاملي واقعيت مجازي دستگاهي است كه بدون نياز به عينك مي تواند به صورت سه بعدي با كيفيت بالا و ابعاد نزديك به واقعي با فناوري تابش نور توسط لنز پروژكتور يك جسم عيني، عكس دوبعدي، تصوير فرد، طرح معماري و هر شي قابل تصور ديگر را در سطوح مختلف نمايش دهد. تكنولوژي هاي متنوع بكار رفته در دستگاه "نمايشگر تعاملي واقعيت مجازي" شامل شناسايي چهره و سنسور عمق ياب جهت ايجاد نشانگر و سيستم تعاملي و همچنين روش هاي متنوع ارتباطي در اين دستگاه همچون درگاه هاي ارتباطي مستقيم (USB و VGA) و ارتباطات بي سيم (Bluetooth و wifi) راه هاي استفاده دو طرفه كاربر (ناظر) و بهره بردار را بسيار كاربردي و ساده كرده است. در تاريخ 1398/07/15 سند به شماره 006111 الف/89 صادر شد.

تاریخ ثبت: 1392/02/10
خلاصه اختراع:

در بررسي عملكرد دستگاه در خشك كردن عصاره انجير، از آنجا كه آب ميوه ها به دليل ميزان قند بالا، داراي دماي انتقال شيشه اي (Tg) پاييني بوده و بسيار چسبنده هستند، با هدف تسهيل فرايند خشك كردن و توليد پودر از آنها، نياز به بالا بردن Tg به وسيله افزودن مواد حامل با وزن ملكولي بالا مي باشد (Yousefi et al., 2011). به همين دليل در اين تحقيق، درصد هاي مختلف مالتودكسترين (70،60، 50 و 40 درصد در ماده خشك) و صمغ عربي (60، 50، 40، 35 و 30 درصد در ماده خشك) به نمونه هاي عصاره انجير افزوده و در دستگاه خشك شد. اين تست ها نشان داد كه نمونه هاي حاوي صمغ عربي نسبت به نمونه هاي حاوي مالتودكسترين داراي چسبندگي كمتري به فيلم دستگاه هستند و با توجه به كيفيت پودر هاي توليد شده، ميزان بهينه صمغ عربي در عصاره انجير 35% نسبت به ماده خشك تعيين و جهت تست هاي ارزيابي و مقايسه عملكرد دستگاه در كليه مراحل مورد استفاده قرار گرفت.

تاریخ اظهارنامه: 1390/04/07
تاریخ ثبت: 1390/04/29
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف اختراع اين اختراع جديد جهت حذف اصوات مزاحم (جهت استفاده درانواع تلفن هاي همراه وثابت ) يك ميكروفن باقابليت تحرك وجاگيري در شياري دربدنه گوشي تلفن مي باشد كه باتوجه به شكل طراحي آن امكان ورود اصوات محيطي از طريق ميكروفن گوشي را به حداقل مي رساند اين ميكروفن درانتهاي بازويي با قابليت انعطاف قرار دارد كه درمحيط هاي شلوغ ويا درهنگام نياز به مكالمه خصوصي ومكالمه با صداي پايين از شيار خود به بيرون كشيده شده ودرمقابل دهان كاربر قرار مي گيرد وبا شكل بشقابي وكوچك كه ميكروفن درآن قرار دارد مانع ايجاد مزاحمت اصوات محيطي وانتقال اين اصوات از طريق ميكروفن مي شود توضيح بخش هاي مختلف دستگاه باارجاع به نقشه ي فني : Part a(شيار بدنه گوشي): اين شيار درداخل بدنه گوشي تلفن تعبيه مي شود تابازوي جابجايي ميكروفن درحالت ثابت دراين مجرا ومحفظه قرار گيرد Partb (بازوي منعطف):اين بازو حالتي كشساني يا فنري دارد كه پس از خروج ازشيار مخصوص بدنه ي گوشي با كمك دست مي توان درحالتي مناسب ميكروفن متصل به بازو را تنظيم نمود Part c (محفظه ي ميكروفن): اين محفظه ضمن اينكه ميكروفون را درخودجاي داده است با طراحي بشقابك گونه اي كه براي ان درنظر گرفته شده سعي شده است تا اصوات جانبي كمتر ايجاد تداخل ومزاحمت نمايد

تاریخ ثبت: 1389/11/02
خلاصه اختراع:

در اين اختراع براي بدست آوردن مقاومت انتقال جرم در غشاهاي الياف توخالي دبي گاز عبوري بوسيله تبادل گر حاضر اندازه گيري شده است. در اين اختراع براي اندازه گيري دقيق انتقال جرم گاز در غشاهاي الياف توخالي متخلخل و ريز متخلخل با اندازه گيري ميزان گاز عبوري از الياف با ستون مايع و در نتيجه دبي گاز عبوري بر حسب زمان اندازه گيري مي شود با اين دستگاه مي توان مقاومت انتقال جرم را براي غشاهاي الياف توخالي در تبادل گرهاي گاز-گاز بدست آورد. از آنجا كه بخش عمده اي از مقاومت انتقال جرم در تبادلگرهاي مايع-گاز ازجمله ريه مصنوعي به فاز مايع(بعد از عبور گاز از غشا) مربوط مي شود. با استفاده از اين تبادلگر گاز گاز مي توان مقاومت دقيق غشا را در ريه مصنوعي محاسبه كرد..

تاریخ اظهارنامه: 1387/10/11
مالک/مالکان: سيد مجتبي حسيني
تاریخ ثبت: 1387/10/11
مخترع/مخترعان: سيد مجتبي حسيني
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1386/07/23
تاریخ ثبت: 1386/07/23
خلاصه اختراع:

اين دستگاه تا به حال در هيچ مدرسه اي با جاي ديگر مشاهده نشده است و نمونه خارجي نيز ندارد اين دستگاه داراي ويژگي هاي زير است: 1- اين دستگاهخ قابليت اين را دارد كه زمان زنگ براي تمام روزهاي هفته چه در شيفت صبح چه بعد از ظهر و يا هر دو شيفت صبح و بعد از ظهر تنظيم شود و در زمان هاي تنظيم شده به صدا درآيد. 2- براي زمانيكه بخواهيم زنگ به صدار در نيايد دستگاه را به حالت غير فعال درآورده و تا زماني كه به حالت فعال در نيايد زنگ در زمان هاي تنظيم شده به صدا در نمي آيد. 3- اين دستگاه طوري طراحي شده است كه به صورت دستي در زمان هاي اضطراري بتوانيم زنگ را به صدا در آوريم. 4- ساعت آن قابل تنظيم مي باشد كه اگر احيانا بخواهيم تغييري در آن ايجاد كنيم قادر به اين كار باشيم. 5- در روزهاي جمعه و از ساعت 6 بعد از ظهر تا 6 صبح زنگ به صدا در نمي ايد تا اگر اشتباهي در تنظيم رخ داد از آن جلوگيري شود. 6- صفحه نمايش آن طوري طراحي شده است كه هميشه ساعت را نشان مي دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/07/23
تاریخ ثبت: 1400/02/08
خلاصه اختراع:

اين اختراع با عنوان دستگاه پرتابل اندازه گيري مولفه هاي مايعات بدن يك سيستم كمي سازي غلظت مولفه هاي تشكيل دهنده خون، مايع نخاعي، ادرار و لنف مي باشد. دستگاه هاي ديگر نيازمند آماده سازي نمونه هستند كه موجب افزايش هزينه و زمان اين بررسي ها مي شود. پمپ هاي به كار رفته در سيستم هاي قبلي جهت انتقال نمونه و پيچيدگي عمل آنها، هزينه نگهداري و مقدار نمونه مورد نياز را افزايش داده و محدوديت كنترل كيفي دوره اي و تعويض قطعات را در بردارد. بعضا كار با اين دستگاه ها نيازمند مهارت و دقت بالايي است و خطاهاي انساني مي تواند در نتايج به شدت اثر گذار باشد. براي رفع محدويت هاي ذكر شده، سيستم حاضر به گونه اي طراحي شده است كه با حداقل نمونه (يك قطره) و عدم نياز به آماده سازي نمونه درمدت 3-1دقيقه عمل مي نمايد. ماتريكس مورد استفاده براي نمونه گذاري مي تواند از طيف وسيعي از مواد تهيه شود. ساده ترين آنها كاغذ است كه با حداقل قيمت مي توان ماتريكسي با كيفيت تهيه نمود. پيچيدگي خاصي در طراحي سيستم وجود نداشته، حمل و كاربرد آن بسيار ساده است و نيازمند تعويض قطعات به صورت دوره اي نيست.

تاریخ ثبت: 1393/05/25
خلاصه اختراع:

يكي از سموم خطرناك كه در ادويجات فله اي در ايران بوجود مي آيد سم افلاتوكسين مي باشد تا به حال ادويجات افلاتوكسين دار معدوم مي شدند. در فرايند اختراعي افلاتوكسين موجود در ادويجات با استفاده از فرايند ازن دهي با غلظت 3000ppb به مدت 30 دقيقه به صورت لايه نازك، از بين ميرود و ميزان افلاتوكسين ادويجات به حد مجاز قوانين كشور كاهش مي يابد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/28
تاریخ ثبت: 1391/04/28
مخترع/مخترعان: سيد مجتبي حسيني مقدم
خلاصه اختراع:

قسمت عمده اي از انرژي برق در لامپ هاي مهتابي، گازي و كم مصرف به صورت گرما توسط ترانس و تنگستن به هدر مي رود در اين طرح چون براي اولين بار يك مدار طراحي شده كه هيچ گونه ترانس و استارتري در آن به كار نرفته پس هيچ انرژي الكتريكي بي خودي تلف نمي شود. اگر شما به تمامي لامپ هاي مهتابي و كم مصرف توليد شده در سراسر جهان توجه كنيد خواهيد دريافت كه همه اين لامپ ها يك نور ثابت دارند و قادر نيستند نور خود را در مواقع مورد نياز كم يا زياد كنند كه اين طرح جديد قادر است نور كنترل شده اي به دلخواه شخص مصرف كننده ايجاد كرده و از هدر رفتن بي خودي انرژي جلوگيري كند. اين دستگاه قادر است انواع مختلف لامپ ها مخصوصا انواع لامپ هايي كاملا سوخته اند را روشن كند همچنين اين توانايي را دارد تعداد بسيار زيادي لامپ (۱۰۰ عدد يا بيشتر يعني به تعدادي كه در دستگاه برنامه ريزي شود) را همزمان با هم روشن كند.

تاریخ ثبت: 1400/08/22
خلاصه اختراع:

اين دستگاه به كارگاه هاي ساختماني حمل شده و در صورت تامين مصالح امكان كليه فرآيند اجرايي ساخت ابنيه براي آن فراهم است. به عنوان مثال توسط اين دستگاه امكان اجراي اسكلت با بتن مسلح ، جوشكاري، نصب نعل درگاه، ديوارهاي جداكننده و اتصال كليه نصبيات شامل در و پنجره و اجراي پوشش سقف مقدور ميباشد.

موارد یافت شده: 11