لیست اختراعات سيد محمد حسين سيادتي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1391/09/14
مالک/مالکان: سيد مرتضي واعظ
تاریخ ثبت: 1392/02/31
خلاصه اختراع:

با وجود مخاطرات جاده اي و همچنين احتمال بروز سوانح ناگهاني، وجود وسايل ايمني درون خودرو از اهميت وي‍‍ژه اي بر خوردار است. در صورت بروز سوانح رانندگي اگر موقعيت خودرو و سرنشينان طوري باشد كه باز كردن كمربند ايمني غير ممكن باشد و از طرفي خطر احتراق ماده سوختني و به دنبال آن انفجار خودرو جان سرنشينان را تهديد كند وجود يك \\" قيچي ايمن\\" مي تواند نقش بسيار حياتي ايفا كند. ساخت \\" قيچي ايمن\\" كه داراي خصوصيات ويژه اي مي باشد، به ما كمك مي كند نه تنها از آن به عنوان يك وسيله ايمني استفاده كنيم بلكه كاربردهاي ديگري را نيز براي ما ممكن مي سازد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/03/04
تاریخ ثبت: 1392/06/25
خلاصه اختراع:

"زبال‌آگاه" روشي آسان، درآمدزا و اشتغال‌زا براي تبليغات موثر و جلوگيري از كثيف شدن شهر و محله مي‌باشد. تبليغات يكي از موثرترين راه‌هاي فروش است، از فروش هر ايده‌اي گرفته تا فروش هر محصولي. تبليغات يعني جلب توجه و آگاه كردن مردم تا آنان مشتري شما شوند. امروزه تبليغات به روش‌هاي مختلف انجام مي‌گيرد، به صورت آگهي تلويزيوني، نصب برد‌ها در خيابا‌ن‌ها، ديوارنوشته‌ها، به صورت پخش كارت‌ها و تراكت‌ها، و غيره . . . روش نوين تبليغاتي "زبال‌آگاه" سيسمتي است كه از هدر رفتن بسياري از كارت‌ها و كاغذ‌هاي تبليغاتي، هدر رفتن پول تبليغات، كثيف شدن شهر، افزايش هزينه براي شهرداري‌ها در جهت تميزكاري مضاعف، افزايش زحمت براي رفته‌گران، جلوگيري مي‌كند، و استفاده‌هاي بس فراوان دارد. پياده‌سازي اين روش باعث جلوگيري از هدر رفتن كاغذ‌ها و به خصوص پاكيزه ماندن و حتي زيباتر و شيك‌تر شدن شهر نيز مي‌شود. امروزه تبليغات موثر و كارآمد به صورت يك حرفه‌ در صنعت و بخش‌هاي ديگر ايجاد شده است. و لذا صنعت تبليغات روز به روز پيشرفت مي‌كند و روش‌هاي جديدي براي جذب مشتري پديد آمده است. روش تبليغاتي" زبال‌آگاه" يك روش موثر و جديد در صنعت رو به رشد تبليغات در ايران مي‌باشد.

تاریخ ثبت: 1392/11/13
خلاصه اختراع:

امروزه ساخت پيل هاي سوختي گامي مهم در توليد انرژي به صورت پاك و با كمترين هزينه مي باشد. يكي از انواع اين پيل ها، پيل سوختي غشاء پليمري مي باشد. اين نوع پيل ها داراي اجزاي مختلفي هستندكه از آنها مي توان صفحات دو قطبي را نام برد. يكي از مشكلات پيش روي اين پيل ها، خوردگي اين صفحات مي باشد. از اين رو آلياژها و پوشش هاي متفاوتي به منظور افزايش طول عمر اين صفحات انتخاب شده است اما ميل به بهينه كردن ويژگي هاي اين صفحات وجود دارد. در اين اختراع با اعمال پوشش كربني بر روي SS-316، مقاومت به خوردگي نمونه ها افزايش يافت. براي اعمال پوشش كربني از روش اسپاترينگ (كندوپاش) استفاده شد. به منظور نتيجه گيري دقيقتر، پوشش به 3 ضخامت 100، 200 و 600 نانومتر بر روي زيرلايه فوق اعمال شد. تست هاي پلاريزاسيون خوردگي در اسيد سولفوريك 1 مولار و در دماي 70 درجه سانتيگراد انجام شد كه كاملا با محيط درون پيل سوختي شبيه سازي شده است. مقاومت به خوردگي نمونه ها در اين محيط افزايش يافت و حتي نمونه فولاد زنگ نزن با ضخامت 200 نانومتر بهترين عملكرد را داشته و مناسب قرارگيري در شرايط كاري مي باشد.

تاریخ ثبت: 1399/10/22
خلاصه اختراع:

ساخت كاتاليست‌ها از جمله كاتاليست‌هاي تجزيه‌كننده‌ي آب، با استفاده از مواد مختلفي انجام مي‌گيرد كه برخي از آنها با وجود عملكرد كاتاليستيِ قابل قبولي كه از خود نشان مي‌دهند، گران‌قيمت، كمياب، ناسازگار با محيط زيست، و يا حين فعاليت كاتاليستي، از لحاظ فيزيكي و شيميايي، ناپايدار هستند. همچنين از روش‌هاي مختلفي جهت ساخت كاتاليست‌ها استفاده مي‌شود كه برخي از اين روش‌ها نياز به فشار و دماي بالا دارند، در صورت لزوم به راحتي نانوذره به دست نمي‌دهند، روشي سبز محسوب نمي‌شوند و به طور كلي، با چالش‌هاي مختلفي از جمله حساسيت بالا، تجهيزات خاص و عدم صرفه‌ي اقتصادي مواجه هستند. در اختراع ادعايي حاضر، از روش هم‌رسوبي استفاده شده است كه هيچ يك از چالش‌هاي ذكرشده را ندارد ضمن اينكه به آساني در اندازه‌ي نانومتري، محصول به دست مي‌دهد. همچنين، جهت ساخت نانوكاتاليست، از ساختار و عملكردِ كاتاليست طبيعي (CaMn4O5.4H2O) موجود در فتوسيستم II كه مسئوليت اكسايش آب را بر عهده دارد، الهام گرفته شده است؛ بدين صورت كه از عنصر كلسيم به عنوان عنصر آلايش‌گر در تركيب اكسيد منگنز هاسمنايت (Mn3O4) استفاده شده است. عنصر كلسيم ضمن فراواني، ارزاني قيمت و سازگاري با محيط زيست، منجر به بهبود عملكرد فتوكاتاليستيِ مواد مختلف از جمله اكسيدهاي منگنزي شده است. در اختراع ادعايي حاضر، خواص فتوالكتروشيميايي نانوذرات توليدشده، تحت واكنش اكسيداسيون آب مورد بررسي قرار گرفت و مشخص شد كه نانوذرات آلايش‌شده با عنصر كلسيم، خواص كاتاليستي را بهبود بخشيده‌اند.

تاریخ ثبت: 1401/10/17
خلاصه اختراع:

سيستم‌هاي شكافت آب نيازمند به مواد نيمه‌رسانايي هستند كه قادر به انتقال سريع بار در فصل مشترك محلول (الكتروليت) و نيمه‌رسانا باشند. پايداري طولاني مدت از خود نشان دهند و بخش وسيعي از طيف خورشيدي را جمع‌آوري كنند. ميزان گاف انرژي پهنِ برخي از فتوكاتاليست‌ها، كاربرد آن‌ها را به ناحيه‌ي امواج فرابنفش (تقريباً 5 درصد از طيف خورشيدي) محدود مي‌كند. لذا رويكردهاي متفاوتي جهت حل اين مسئله و افزايش فعاليت فتوكاتاليستي، در حال انجام است تا فتوكاتاليست، در ناحيه‌ي نورمرئي نيز پاسخگو باشد. يكي از اين روش‌ها، سيستم فتوكاتاليست/پورفيرين است. پورفيرين‌ها داراي ضريب جذب بالايي از طيف خورشيدي هستند. لذا ايجاد سيستم كامپوزيتيِ فتوكاتاليست/پورفيرين، ميزان جذب فتوكاتاليست را تا ناحيه‌ي مرئي وسعت مي‌دهد. علاوه بر آن، وجود پورفيرين مي‌تواند به طور موثر منجر به افزايش انتقالِ بار در فصل مشترك كاتاليست و الكتروليت، و كاهش نرخ بازتركيبيِ الكترون - حفره، و در نتيجه، افزايش بازدهي عملكرد فتوكاتاليست شود. در اختراع ادعايي حاضر، كامپوزيت تشكيل‌شده از اكسيد منگنز (Mn3O4) و تترا كربوكسي‌فنيل پورفيرين (TCPP) با يك روش ساده در دماي اتاق و فشار يك اتمسفر، و با استفاده از مواد سبز و ارزان‌قيمت، در مقياس نانومتري حاصل شد. نانوكامپوزيت حاصل در قالب يك فتوكاتاليست پايدار، با منبع نور تابشي كه شامل نورمرئي نيز بود، در قياس با فتوكاتاليست اكسيد منگنز، بازدهي واكنش تجزيه‌ي آب را بهبود بخشيد.

موارد یافت شده: 5