لیست اختراعات سيد محمد خراشادي زاده


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1392/01/27
تاریخ ثبت: 1392/03/06
خلاصه اختراع:

خلاصه طرح 1-\tعنوان طرح: پنجره اينلت محافظ 2-\tزمينه فني اختراع مربوط: مهندسي 3-\tارائه راه حل: پنجره اينلت طراحي شده داراي چندين مشخصه مي باشد كه از جمله آنها مي توان به موارد زير اشاره نمود : \tمجهز بودن به يك رادياتور (گرم كننده هواي ورودي) در جلو پنجره براي جلوگيري از ورود هواي سرد به داخل سالن \tمجهز به سيستم مه پاش براي خنك كردن و رطوبت دادن به هواي ورودي سالن در تابستان \tباز و بسته شدن تمام خودكار با توجه به دما، رطوبت و گاز هاي موجود در داخل سالن \tشفاف بودن درب براي نورگيري بهتر و كاهش هزينه مصرف برق در روز 4-\tمزاياي اختراع: •\tاستفاده كمتر از نيروي كارگري •\tتهويه به موقع و مناسب گازهاي توليدي داخل سالن •\tممانعت از ورود جريان هواي سرد در زمستان •\tجلوگيري از اشتباهات انساني به دليل داشتن سنسورهاي اتوماتيك •\tعدم امكان اجازه ورود هواي گرم و بدون رطوبت به داخل سالن در تابستان •\tاستفاده از نور روز براي كاهش مصرف برق

تاریخ اظهارنامه: 1391/11/24
تاریخ ثبت: 1392/03/06
خلاصه اختراع:

خلاصه طرح عنوان طرح: خشك بار خشك كن زرشك و زعفران با تكنيك وكيوم زمينه فني اختراع مربوط: مهندسي ارائه راه حل: در مكانيزم جديد خشك كن خلاء ارائه شده در اين طرح، مشكلات كندي فرآيند خشك شدن در نتيجه ي طولاني شدن زمان ايجاد خلاء و كاهش دماي محصول و كاهش كيفيت محصول نهايي، به ترتيب به دليل گرماگير بودن مرحله ي تبخير و رشد ميكرو ارگانيسم هاي غير هوازي، از تكنيك هاي Buffering، انبساط حرارتي، پيش‌گرمايش همرفتي و تابش اشعه‌ي ماوراي بنفش رفع گرديده است. • در تكنيك Buffering با افزايش حجم سيستم ايزوله ، از ميزان فشار جز هر محفظه كاسته مي شود. • با استفاده از انبساط حرارتي با افزايش دما در محفظه و متعاقبا افزايش حجم و دمش گاز به بيرون سرعت ايجاد خلا افزايش يافته است. • همرفت حرارتي، با عمل پيشگرم محصول مشكل ضعف انتقال حرارت در محيط خلا را جبران خواهد كرد. • تابش UV از رشد ميكرو ارگانيسم هاي غير هوازي در محفظه خلاء پيشگيري مي كند. • استفاده از قفسه با نانو پوشش اكسيد تيتانيوم به منظور خودتميزي و جلوگيري از تجمع آلودگي بر روي قفسه ها. مزاياي اختراع: 1- سرعت بسيار بالا در فرآوري و خشك كردن محصول با استفاده از تكنيك Buffering . 2- رفع مشكل ضعف انتقال حرارت در شرايط خلا از طريق همرفت حرارتي با عمل پيشگرم محصول. 3- كاهش مصرف انرژي در مقايسه با ساير دستگاه هاي هم شاخه به دليل وجود تكنيك هاي جديد و سرعت بالاي فرآيند. 4- استريليزاسيون و پيشگيري از رشد ميكرو ارگانيسم هاي غير هوازي با استفاده از تابش فرابنفش. 5- تنظيم حرارت و فشار درون مخازن. 6- امكان تنظيم سيكل فرآيند مطابق با حساسيت هاي هر محصول با استفاده از تنظيم فشار و دماي درون مخازن. 7- خاصيت خود تميزي ، جلوگيري از استقرار آلودگي در قفسه ها با استفاده از شيشه هاي نانو. 8- جلوگيري از رشد قارچ ها بر روي قفسه ها در هنگام بيكاري دستگاه.

موارد یافت شده: 2