لیست اختراعات سیدامین هادی
در اين اختراع با ساخت و ارائه يك سيستم ميكروفلوئيديك، از طريق اعمال فشرده سازي سلولي انتقال ژن به سلول ها صورت مي گيرد. اين سيستم ميكروفلوييديك شامل ميكروكانال هايي مي باشد كه در اين كانال ها سلول همراه ماده ژنتيكي حركت مي كند. در مقاطعي از كانال قطر كانال از قطر سلول كمتر است كه باعث گير افتادن سلول و اعمال تنش به سلول مي شود. اين سيستم مي تواند باعث ناپايداري غشاء فسفوليپيدي سلول شود در اين ناپايداري عمليات انتقال ژن انجام شود. در اين روش با توجه به اينكه فقط عامل فيزيكي عامل انتقال ژن مي باشد و در آن از مواد شيميايي و حامل هاي ويروسي استفاده نمي شود، مي تواند روشي ايمن براي انتقال ژن به اين نوع سلول ها باشد. سيستم ساخته شده به دليل استفاده نكرده از مواد شيميايي براي سلول سمي نبوده و اين براي اولين بار است كه اين سيستم با عملي ساده براي انتقال ژن با سميت اندك استفاده مي شود و توانايي انتقال ژن آن ارزيابي و تاييد مي شود. در ضمن ساخت آن ارزان است و كار با آن نياز به اپراتور حرفه اي ندارد.
در اين اختراع از يك روش ساده و مستقيم چرخشي (اسپين كت) جهت تهيه ي حسگرهاي پلاسمونيكي نانوذرات طلا بر پايه-ي SERS، براي دستگاه هاي طيف سنجي رامان از نوع دستي يا آزمايشگاهي جهت شناسايي BPA، استفاده مي شود. حسگرهاي پلاسمونيكي نانوذرات طلا بر پايه¬ي SERS، به دليل وجود تشديدپلاسموني خاص نانوذرات طلا، باعث تقويت ميدان الكتريكي طيف رامان مي شود، حسگرهاي پلاسمونيكي نانوذرات طلا بر پايه ي SERS، در اين اختراع كه به تقويت سيگنال BPA، كمك مي كند و شناسايي BPA، را ممكن مي سازد، كه اين روش جهت شناسايي مستقيم BPA، معرفي مي شود. دستگاه ارزان قيمت و سريع طيف سنجي رامان براي اندازه گيري مستقيم جهت شناسايي BPA، استفاده شد. در اين روش BPA، بدون نياز به روش هاي پيچيده استخراج شدند و تنها روش آماده سازي بكار رفته براي نمونه ي رقيق سازي با حلال آب بدون يون (DI)، است. در ادامه با استفاده از ميكروپيپت ها به روش قطره افشان به اندازه ي 10 ميكروليتر بر روي حسگرهاي پلاسمونيكي نانوذرات طلا بر پايه¬ي SERS، لايه نشاني شدند و با استفاده از دستگاه طيف¬سنجي رامان با ليزر 633 نانومتر اندازه¬گيري و شناسايي شدند، اين اندازه گيري برروي ظرف پلاستيكي (قاشق يكبار مصرف، قاشق يكبار مصرف شفاف، جاي نان) و شيشه شير كودكان انجام شده است. ارتعاش¬هاي مولكولي BPA در برخي كالاهاي مصرفي به عنوان نمونه به¬ وسيله¬ي بسترهاي SERS به عنوان حسگرهاي پلاسمونيكي و طيف سنجي رامان، شناسايي شدند. مدت زمان لازم براي آناليز و شناسايي BPA، در حدود 10 دقيقه است.
در سال¬هاي اخير استفاده از پلاسماي خون انسان به عنوان يك ابزار تشخيصي به صورت يك مايع و نمونه¬ي بيولوژيكي براي نظارت بر سلامت اشخاص، ذخيره¬سازي آسان، مقرون به صرفه بودند براي غربالگري جمعيت، تهيه¬ي آسان، تشخيص سريع انواع بيماري¬ها و غيره مورد توجه چشمگيري قرارگرفته است. در اين اختراع از يك روش ساده و مستقيم با استفاده از حسگرهاي پلاسمونيكي بر پايه¬ي رامان تقويت يافته¬ي سطحي (SERS)، به منظور تعيين داروي Doxorubicin (DOX) موجود در پلاسماي خون معرفي مي¬شود. حسگرهاي پلاسمونيكي بر پايه¬ي رامان تقويت يافته¬ي سطحي (SERS)، ساخته شده از نانوذرات نقره به دليل وجود تشديد پلاسموني خاص نانوذرات نقره باعث تقويت ميدان الكتريكي طيف رامان مي¬شود، حسگرهاي پلاسمونيكي بر پايه¬ي رامان تقويت يافته¬ي سطحي (SERS)، در اين اختراع كه به تقويت سيگنال رامان داروي Doxorubicin (DOX) موجود در پلاسماي خون كمك مي¬كند و شناسايي داروي Doxorubicin (DOX) موجود در پلاسماي خون را ممكن مي¬سازد، كه اين روش جهت شناسايي مستقيم داروي Doxorubicin (DOX) موجود در پلاسماي خون معرفي مي¬شود. دستگاه ارزان قيمت و سريع طيف¬سنجي رامان براي اندازه¬گيري مستقيم جهت شناسايي داروي Doxorubicin (DOX) موجود در پلاسماي خون استفاده شد. در اين روش با استفاده از روش شيميايي، نانوذرات نقره بر روي بسترهاي الياف شيشه¬اي (Glass Fiber)، با قدرت چسبندگي مكانيكي بالا، سريع، كم¬هزينه و در دماي اتاق پوشش داده شدند تا از آن¬ها به عنوان حسگرهاي پلاسمونيكي بسترهاي فعال SERS، براي شناسايي ارتعاشات مولكولي داروي Doxorubicin (DOX) در غلظت¬هاي پايين استفاده شود و در اين اختراع، محدوده تشخيص داروي Doxorubicin (DOX) در پلاسماي خون 10-10 مولار بود كه اولين گزارش بدون رقيق¬سازي زياد و با استفاده از روش SERS مي باشد. مدت زمان لازم براي آناليز و شناسايي داروي Doxorubicin (DOX) موجود در پلاسماي خون در حدود 10-20 دقيقه است.
موارد یافت شده: 3