لیست اختراعات سیدحسن هاشم آبادی
در سرمشعل هاي مشعل هاي پيش آميخته از نوع فشار بالا با مكش طبيعي موجود توزيع سوخت و هوا به موازات جريان هواي ثانويه انجام مي شود و به همين دليل اختلاط هواي ثانويه با مخلوط سوخت و هوا به خوبي انجام نمي شود و همچنين توزيع دمايي در شعله نيز در لوله آتش بصورت محوري است در اين اختراع و نوآوري يك سرمشعل چند نازله ساخته شده است كه مخلوط سوخت و هوا بصورت شعاعي با هواي ثانويه در لوله آتش مخلوط مي شود. همچنين توزيع دماي شعله نيز بصورت شعاعي انجام مي شود. اين امر باعث كاهش آلاينده هاي اكسيد نيتروژن و منواكسيد كربن و همچنين تبادل انتقال حرارت بين محصولات احتراق با ديواره لوله آتش بيشتر مي گردد بنابراين راندمان مشعل نيز افزايش مي يابد.
انواع فلومترهاي التراسونيك شامل نوع مرطوب(wet) و نوع كلمپي (clamp-on) ميشود. در هر دو نوع، واحد اصلي فعال درون فلومتر، ترانسديوسرهاي التراسونيك آن ميباشند. هر فلومتر ميتواند شامل 1 جفت و يا چند جفت ترانسديوسر ارسال/دريافت كننده موج آكوستيكي باشد. در اين كار ترانسديوسر التراسونيك با فركانس كاري 200 كيلوهرتز به منظور استفاده در جريان گاز طراحي و ساخته شده است. ترانسديوسر ساخته شده از جنس تيتانيوم بوده و قابليت ارسال موج آكوستيكي تحت زاويهاي خاص را دارا ميباشد.
اين فرآيند كه مرتبط با بخش « شيمي - متالورژي » و زير بخش « شيمي » است، در فرايند بوزدايي تركيبات بوداركننده با ازن با استفاده از قابليت اكسيدكنندگي بسيار بالاي ازن، كاربرد دارد. تاكنون براي بوزدايي تركيبات بوداركننده، از دستورالعمل IGS-O-CH-038 استفاده ميشده است كه مشكلاتي از قبيل هزينه بالاي بوزدايي و نيروي كارگري، آسيبهاي پوستي شديد ناشي از كار با مواد شيميايي، مشكلات حمل و نقل مواد شيميايي و مشكلات زيستمحيطي را در پي داشته است. استفاده از اين فرايند، راهكاري براي رفع مشكل بوي شديد بشكههاي خالي ماده بوداركننده است كه به دليل بوي بسيارزياد اين بشكهها، امكان دپو و نگهداري آنها نيز وجود ندارد. اين فرايند با كاهش هزينه عملياتي و نيروي كارگري، امكان بوزدايي بدون استفاده از مواد شيميايي خطرناك و سوزاننده را در مدت زمان بسيار كوتاه و به صورت ايمن فراهم ميآورد. اين فرايند با استفاده از تكنولوژي نوين استفاده از اكسيدكننده ازن، پيوندهاي ميان مولكولهاي مواد بودار را شكسته و آنها را به مواد بيبو تبديل ميكند. همچنين ازن باقيمانده از واكنش نيز به دليل نيمه عمر بسيار پايين ازن به اكسيژن تبديل ميشود. اساس اين فرايند بر واكنش ميان ماده بودار و ازن در مدت زمان مشخص استوار است.
موارد یافت شده: 4