لیست اختراعات سیدعلیرضا اسمعیل زاده حسینی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1400/05/12
تاریخ ثبت: 1400/08/11
خلاصه اختراع:

Inducing Plant Systemic Resistance and anti-phytopathogenic Suspension سوسپانسيون القاكننده مقاومت سيستماتيك گياه و ضد آفات گياهي مورد ادعا بر پايه مواد ارگانيك و انواع سويه‌هاي لاكتوباسيلوسي مفيد، محصولي ضد قارچ بوده و نقش مكمل غذايي گياه يا كود NPK را دارد كه در زمينه كشاورزي و گياه‌پزشكي، جهت استفاده در مزارع، باغات و گلخانه‌ها كاربرد داشته و هزينه‎هاي پايين توليد اين محصول، باعث كاهش هزينه براي مصرف‌كننده نيز مي‌شود. هدف محصول مورد ادعا القاي مقاومت سيستماتيك در گياه در راستاي تحريك و بالابردن ايمني طبيعي گياه در برابر عوامل بيماري‌زا مي‎باشد و در آن با استفاده از تركيبات طبيعي تشديدكننده و تقويت‎كننده سيستم ايمني گياه علاوه بر اينكه از هجوم آفات پيشگيري مي‎شود، آفات و بيماري‎هاي قارچي گياه نيز درمان مي‎شود. محصول نهايي طي مراحل تهيه محيط مغذي، تزريق سويه‌هاي لاكتوباسيلوس، دو مرحله انكوباسيون سوسپانسيون، فرايند تشديد توليد اسيدهاي ارگانيك و متابوليت‌هاي ضد قارچي، تيمار دمايي و پلمب (سيل) و بسته‌بندي بدست مي‌آيد.

تاریخ اظهارنامه: 1400/08/30
تاریخ ثبت: 1401/02/26
خلاصه اختراع:

سوسپانسيون بيولوژيك ضدآفت و تقويت‌كننده رشد گياهي بر پايه باكتري باسيلوس‌ميكويدس، محصولي چندمنظوره نوعي ضدآفت و كودزيستي است كه با استفاده از روش بيولوژيك-تلقيحي ميكروارگانيسم آنتاگونيست مفيد خاكزي در توليد يك نهاده كشاورزي زيستي به دست مي‎آيد و براي كنترل و درمان آفت، قارچ و بيماري گياه و همچنين افزايش رشد و كيفيت محصولات گياهي در حوزه گياه‌پزشكي و كشاورزي كاربرد دارد. بعد از كشت و بدست‌آوردن سويه مناسب از باكتري مورد نظر، محصول نهايي در چهار مرحله شامل كشت كلوني باكتري باسيلوس‌ميكويدس در محيط حاوي تشديدكننده خاصيت درماني، فرايند اسپورزايي، تأييد فرايند اسپورزايي و افزودن تركيب تشديدكننده اسپورزايي و طول عمر جهت اعمال ميكروكپسوليشن، تهيه مي‌شود. در مرحله اول گلوتن و عصاره نيشكر و چغندرقند جهت افزايش خاصيت آنتاگونيستي يا درماني سويه، به محيط سويه اضافه مي‌شود. در فرايند اسپورزايي انواعي از تيمارها از جمله دمايي و شو‌ك‌هاي حراراتي، گلوگز، تغيير PH و اضاقه كردن عامل اسپورزا انجام مي‌شود. نهايتا جهت افزايش عمر و عملكرد سويه، به آن نمك كلسيم و جلبك دريايي اضافه مي‌شود. محصول مورد ادعا نه‌تنها داراي خاصيت كنترل آفت، قارچ، بيماري گياهي است و موجب افزايش رشد و كيفيت محصولات گياهي مي‌شود، بلكه طول عمر و مدت نگهداري ميكروارگانيسم‌هاي محصول نيز بيشتر و طبعا مقرون به‌صرفه است.

موارد یافت شده: 2