لیست اختراعات سیدمحمد حسینی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 66
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/06
مالک/مالکان: سيدمحمد حسيني
تاریخ ثبت: 1391/02/05
مخترع/مخترعان: سيدمحمد حسيني
خلاصه اختراع:

در اختراع حاضر قصد دارن دستگاه و فرايند جديدي را ارائه كنم كه براساس خواص فيزيكي گرانش و بويانسي كار مي كندو از توان مكانيكي توليد شده براي پمپاژ مايع مناسبي استفاده مي شود. از مايع پمپاژ شده مي توان به شيوه هاي متنوعي بهره گرفت كه در اين اختراع به چندين مورد اشاره مي شود. ساختار كلي اختراع حاضر از حداقل دو يا چند استوانه ايستاده تشكيل شده است. استوانه ها درون مخزن بزرگي از مايع مثل آب قرار دارند. دو سر استوانه ها باز است. درون هر استوانه يك شناور وجود دارد كه داراي مخزني است كه از آن براي نگهداري گاز مناسبي استفاده مي شود. وقتيكه شناور كف استوانه قرار گرفت. گاز وارد آن شده و بخار غلبه اثر نيروي بويانسي Bouyancy شناور به سمت بالاي استوانه حركت مي كند تا به بيشترين ارتفاع مجاز در استوانه برسد. زمانيكه شناور به بالاي استوانه رسيد گاز داخل شناور تخليه شده و بموجب اثر نيروي گرانشي Gravity شناور تا كف استوانه پايين مي آيد و اين فرايند مجددا تكرار مي شود. روي شناور توربيني نصب شده است كه بخاطر حركت شناور درون مايع چرخش مي كند. نيروي دوراني حاصل از چرخش توربين توسط يك شافت به پمپ منتقل شده و باعث بكار افتادن پمپ مي شود. در نتيجه همان مايع يا مايع مورد نظر تا ارتفاع معيني پمپاژ مي شود. مي توان با نصب يك توربين ژنراتور در مسير مايع پمپاژ شده برق توليد كرد يا با استفاده از يك مخزن كه در حداكثر ارتفاع مجاز قرار گرفته مايع پمپاژ شده توسط استوانه ها را ذخيره كرده و از آن براي مصارف گوناگون از جمله توليد برق بهره برد. همچنين مي توان با قرار دادن استوانه هاي مذكور درون آب ذخيره شده پشت يك سد و استفاده از دستگاه مكنده بجاي پمپ آب خارج شده از دهانه سد را مجددا به پشت سد برگشت داده و از آن مجددا براي توليد برق بهره گرفت. بدليل اينكه پر و خالي شدن شناور از گاز در پمپاژ مايع وقفه به وجود مي آورد. لازم است از چندين ساختار استوانه اي در كنار يكديگر استفاده شود تا اين مشكل مرتفع گردد. به اين ترتيب مي توان كل ساختار را به گونه اي مديريت كرد كه پمپاژ مايع بصورت يكنواخت و پيوسته اي انجام گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/03
تاریخ ثبت: 1391/09/12
خلاصه اختراع:

دستگاه سيستم هشدار براي بيدار كردن و جلوگيري از خوابيدن راننده باقابليت عدم عكس العمل فرمان دهي طي يك بازه زماني ازپيش تعيين شده

تاریخ اظهارنامه: 1391/05/15
مالک/مالکان: سيد محمد حسِني
تاریخ ثبت: 1392/04/18
خلاصه اختراع:

در اين اختراع يك پيكربندي جديد براي فرايند يكپارچه توليد NGL / LNG معرفي و تجزيه و تحليل شده است. از سه سيكل سردساز مبرد آميخته به منظور تامين سرماسازي مورد نياز براي توليد NGL و LNG استفاده شده است. اين سيكلها هر كدام وظيفه تامين سرمايش بخشي از سرمايش مورد نياز را در سطوح دمايي مختلف دارد. ساختار قرار گيري اين چرخهها بصورت آبشاري است. چرخه اول به همراه جريانهاي جانبي برج اتان زدا وظيفه تامين پيش سرمايش مورد نياز فرآيند را دارد. هر چرخه نيز نقش منبع سرما براي چرخه¬هاي سردتر از خود را دارد. خوراك ورودي ابتدا تا حد مورد نياز سرد شده و وارد بخش بازيابي ميعانات همراه گاز ميشود. ميعانات اوليه جداشده و به برج فرستاده ميشود. گاز نيز به دو بخش تقسيم ميشود كه بخشي از آن مايع شده و جريان بازگشتي سر برج را تامين ميكند. بخش ديگر نيز به يك منبسط كننده فرستاده مي¬شود تا از رساندن فشار جريان به فشار برج كار نيز توليد شود. در اين بخش اتان و تركيبات سنگينتر بوسيله يك برج اتان زدا جدا مي¬گردد. گاز فقير از اتان در دماي C°97- به بخش مايع¬سازي تحويل داده ميشود.NGL بازيافتي نيز از پايين برج خارج شده و به بخش جداسازي فرستاده مي¬شود. گاز تحويلي به بخش مايع سازي در فشار عملياتي برج قرار دارد. براي رساندن آن به فشار مناسب كه 63 بار است از يك كمپرسور استفاده ميشود. گاز فشرده شده و فقير از تركيبات سنگين در دو مرحله سرد شده و در نهايت به دماي C°162.5- ميرسد. در پايان گاز مايع شده وارد يك شير فشار شكن شده تا ضمن ايجاد اندكي سرما فشار محصول را به فشار اتمسفر رسانده و بخشي از نيتروژن محلول در گاز مايع شده را جدا مي¬كند. در نهايت LNG توليدي به مخازن فرستاده مي¬شود.

تاریخ اظهارنامه: 1392/04/20
تاریخ ثبت: 1392/05/26
خلاصه اختراع:

فيلتر كربن / نانو كربن به دست آمده از مواد زايد جهت حذف آلاينده هاي گازي و آبي در صنايع شيميايي مورد استفاده قرار مي گيرد. با توجه به اين كه آلاينده هاي زيست محيطي در صنايع مختلف و جوامع بشري نسبت به ايجاد بيماري هاي خطرناك نظير سرطان رو به گسترش مي باشد حذف و كاهش ورود اين آلاينده ها به محيط زيست انكار ناپذير است لذا از اهداف توليد فيلتر مورد نظر حذف آلاينده هاي گازي در صنايع وآلاينده هاي موجود در منابع آبي مي باشد. اين آلاينده ها نظير بخارات آروماتيك در صنايع شيميايي نظير رنگ سازي، نساجي، توليد كاغذ، نفت، گاز و پتروشيمي و غيره مي باشد. يكي ديگر از صنايعي كه اين فيلتر در آن و در كاهش آلودگي موثر است، صنعت دخانيات مي باشدكه در كاهش شاخص آلودگي نيكوتين مي توان از آن استفاده نمود. در منابع آبي يكي از مشكلات مهم وجود فلزات سنگين در اين منابع بوده است. اين فلزات از صنايعي نظير كاغذ سازي، لاستيك، پتروشيمي، آبكاري و غيره به محيط وارد مي شود كه اين فيلتر توانايي جذب اين آلاينده ها و رساندن بار آلودگي به استاندارد سازمان حفاظت محيط زيست را دارا مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/04/31
تاریخ ثبت: 1392/05/26
خلاصه اختراع:

بازيافت مواد زائد خطرناك و ضايعات پالايشگاهي يك روش مهم در صنايع شيميايي در جهت كاهش سميت مواد زائد خطرناك قبل از دفع نهايي مي باشد. مواد زائد به لحاظ خورندگي و سميت و بوي شديد به لحاظ مقدار، غلظت و يا خصوصيات فيزيكي و شيميايي ممكن است باعث مرگ و مير و افزايش بيماري هاي جدي برگشت ناپذير و يا بيماري هاي ناتوان كننده برگشت پذير شوند و هنگامي كه به درستي تصفيه، نگهداري، حمل ونقل و دفع نشوند ، باعث ايجاد خطر فوري و بالقوه اي در سلامت انسان و محيط زيست مي شوند . با درك مطالب فوق مي توان به اهميت كار انجام شده كه همانا بازيافت و پالايش اين گونه مواد را شامل مي شود را به خوبي ادراك نمود يعني از توليد و نگهداري اين مواد و جلوگيري از آلودگي و حداقل سازي ضايعات وجمع آوري و انتقال جهت دفع نهايي كه پر هزينه و آسيب پذيري زيادي براي محيط زيست دارد با استفاده از اين روش كه با عمليات تصفيه و بازيافت صورت مي گيرد به شرحي كه گفته شد از مواد زائد دور ريخته از طريق فرايند بازيافت، ماده زائد خطرناك را مبدل به ماده قابل استفاده مي نماييم. بدين ترتيب خطرات و آسيب پذيري آن در مرحله انباشت به حداقل رسيده و از طرف ديگر از خطرات حمل و پايش دفن جلوگيري و بدين ترتيب كمك موثري در مديريت كاهش آلايندگي محيط زيست مي نماييم. نمونه پالايش شده حاصل از برش زدن، اسيد واش و شستشو با گازها و جداسازي قير، پارافين و روغن قابل ارائه كه به عنوان يك فراوري در سيستم صنايع نفتي در آتي مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

تاریخ ثبت: 1391/07/24
خلاصه اختراع:

در حال حاضر با روشهاي متداول پشت فرشهاي ماشيني اهار ميخورد تا بتواند استحكام پايل (يا همان نخ خاب ) فرش ماشيني را تامين كند. آهارماده‌اي بر پايه پلي وينيل استات است. اين كار علاوه بر هزينه بالا دقت پاييني دارد و در فرشهاي جديد و مدرن امروزي كه تراكم فرشها افزايش يافته است، نفوذ آهار نيز كاري مشكل است. در اين اختراع، ايده اي مطرح ميشود كه اهار را حذف نموده و روش جايگزين زير پيشنهاد ميشود. نخ پود با نخي از جنس درجه ذوب پايين تركيب شده و به داخل دهنه بافت فرستاده ميشود. پس از بافت فرش، فرش از روي سطح حرارتي كه ميتواند همان سيلندر آهار باشد عبور نموده و اين نخ با درجه ذوب پايين در بين نخها ذوب شده و عمل استحكام بخشي به نخها را انجام ميدهد. در اين ايده نخ با درجه ذوب پايين ميتواند به همراه نخ پود تابانده شود و يا به حالت دو لا موازي داخل دهنه گذاشته شود و يا به حالت تركيب الياف در نخ ريسيده شده مورد استفاده قرار گيرد.

تاریخ ثبت: 1391/07/08
خلاصه اختراع:

در اين اختراع، نظر به اينكه در صنعت دستگاهي براي تشخيص ميزان سوزني شدن نخ نداريم و تشخيص اين امر ميتواند به افزايش پارامترهاي كيفي در صنعت فرش كمك نمايد، با هدف كاربرد در صنعت بگونه اي طراحي شده كه اپراتور بتواند به راحتي با گذاشتن يك نمونه نخ زير دستگاه (شيد نخ) بتواند شاخص سوزني شدن نخ تثبيت حرارتي شده را به كاربر ارائه نمايد. به كمك اين دستگاه صنعتگران، ميتوانند از كيفيت كار ارائه شده مطمئن شده و از طرفي مصرف كننده نيز با اطمينان خاطر ميتواند هزينه مربوطه را پرداخت نمايد. •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tنحوه كار با دستگاه براي كار با دستگاه دو دسته شيد نخ (از نخهايي كه ميخواهيم با هم قياس شوند) تهيه نموده و انها را درجه سانتيگراد محفظه مربوطه قرار ميدهيم. سپس تصوير دو دسته نخ را توسط دوربين مناسب كه به همين منظور روي جعبه تصوير برداري در نظر گرفته شده است، به كامپيوتر فراخواني نموده و توسط الگوريتمي كه برا ي آن در نظر گرفته شده است، ميزان درصد فضاي خالي بين نخها تشخيص داده ميشود. •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tدستگاه و اجزاي آن دستگاه داراي چندين قسمت است كه عبارتست از: •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tدوربين (14 مگاپيكسل) •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tپردازشگر (كه ميتواند از يك مدار و ميكرو پردازشگر استفاده نمود ، ليكن از كامپيوتر بجاي ريزپردازنده استفاده شده است و در مراحل بعدي ميتواند مورد استفاده قرار گيرد.) •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tكابلهاي واسط (اتصال دوربين به كامپيوتر – اتصال منبع نوراني تعبيه شده داخل باكس تصويربرداري به منبع تغذيه كه در اينجا پورت يواس بي در نظر گرفته شده است.) •\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\tجعبه تصويربرداري، كه شامل منابع نوري با قابليت تنظيم ارتفاع است. ابعاد جعبه 15 سانت طول، 7 سانت عرض و ارتفاع 10 سانت است. البته ارتفاع منبع نوري نيز قابل تنظيم است و تا ارتفاع 8 سانت ميتواند از سطح افقي نمونه فاصله بگيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/11/18
تاریخ ثبت: 1392/09/09
مخترع/مخترعان: سيد محمد حسيني
خلاصه اختراع:

اجزاء رايانه مانند موس و كيبورد كه ارتباط كاربر با رايانه را ميسر مي سازند و همچنين لپ تاپ، با توجه به اينكه هنگام كار آنها روي ميز كار قرار مي دهيم استفاده از آنها فشار زيادي به پشت و ستون فقرات و كتف و مچ دست وارد مي نمايند. در اختراع ارائه شده تنظيم سطح اتكا ساعددست و موس پد از فشار وارده به كتف و مچ دست جلو گيري مي نمايد، و قرار گرفتن كيبورد و لپ تاپ بر روي پايه و صفحه نگهدارنده اين اختراع باعث مي شود تا به هنگام كار با تكيه بر پشتي صندلي فشار وارد برپشت و ستون فقرات را خنثي نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1392/07/27
تاریخ ثبت: 1392/12/10
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع :فرمولاسيون پماد سوختگي گياهي . زمينه اصلي اين اختراع بيوتكنولوژي و علوم نوين مي باشد كه به لحاظ كاربردي در شاخه دانش پزشكي باليني در بخش نيازهاي انساني و زير بخش سلامتي و بهداشتي قابل توجه مي باشد. فردي كه دچار سوختگي مي شود از خطر مرگ به دور نمي باشد، چرا كه برخي از افراد مبتلا به سوختگي قبل از اينكه پوست آنها فرصت بهبودي و ترميم را داشته باشد جان خود را از دست مي دهند، داروهاي قبلي اكثرا شيميايي هستند كه داراي عوارض بوده و كاملا باعث بهبود نمي شود داروهاي شيميايي اكثرا جوابگوي همه نوع سوختگي ها نيستند و آثار ناشي از سوختگي را برطرف نمي كنند .پس از بهبود سوختگي هميشه آثاري بر جاي مي ماند و با گوشت اضافه و طي عمل هاي متعدد بهبودنمي يابند و رنگ پوست هيچگاه به حالت اوليه برنمي گردد.هدف : اين پماد گياهي بوده و عوارض جانبي ندارد همچنين اين دارو باعث بهبود سريعتر سوختگي مي شود اين دارو گوشت اضافه نمي آورد و پوست به حالت اوليه برمي گردد. درفرمولاسيون به كار رفته در اين طرح از عصاره گياه Typha استفاده شده است.

موارد یافت شده: 66