لیست اختراعات شعله فرشاد فر
به منظور افزايش ميزان آمادگي دفاعي و جلوگيري از آسيب هاي جسمي و روحي ناشي از قرار گرفتن نيروها در شرايط بحراني در دست داشتن جيره هايي كه در اين شرايط بتوانند نيروها را از مرگ حتمي نجات بخشند لازم و ضروري مي باشد. در اين روش ابداعي با استفاده از مواد غذايي متناسب با ذائقه و سليقه ي سربازان ايراني اقدام به توليد جيرهخ ي حيات گرديده است اين جيره ها را عمدتا كربوهيدرات ها تشكيل مي دهند هدف اصلي از مصرف جيره ها تامين حداقلي از انرژي است كه نيرو را تا رسيدن نيروههاي كمكي زنده نگه دارد. اين جيره ها ماندگاري حداقل 10 ساله دارند كه اين مهم با تنظيم شرايط فرايندي توليد و استفاده از خواص كاربردي مواد اوليه اصلي و استفاده از افزودنيهاي مناسب تامين شده است مواد به كار رفته در فرمول علاوه بر تامين انرژي حداقلي از ماكروو ميكرونوترينت ها را در اختيار نيرو قرار مي دهد.
با توجه به احتمال بروز بلاياي طبيعي مانند سيل زلزله خشكسالي و جنگ در هر زماني نياز به وجود جيره هاي اضطراري و امدادي از ديرباز حس مي شده است كشورهاي پيشرفته كه مستعد وقوع بلاياي طبيعي مي باشند با توجه به اقليم ويژه خود داراي غذاهاي فرموله شده خاص اين شرايط مي باشند هدف از اين كار تهيه غذاهايي متناسب با شرايط اقليمي گسترده كشور ايران و همچنين با ذائقه ايراني مي باشد لازم و ضروري مي نمايد در اين روش ابداعي با استفاده زا مواد غذايي اوليه كه اغلب مورد پسند ذائقه ايرانيان است اقدام به تهيه دو نوع فرمولاسيون جيره اضطراري با مشخصات خاص براي مناطق سرد و گرم گرديد. اولين هدف از طراحي اين فرمولها تامين انرژي و مواد مغذي مورد نياز افراد قرار گرفته در شرايط مذكور مي باشد به گونه اي كه فرد تنها بااستفاده از اين جيره ها بتواند حداقل 10 روز زنده بماند هدف ديگر نيز توليد غذايي بود كه از مدت ماندگاري حداقل 8 ساله برخوردار باشد اين دو هدف عمده از طريق كاربرد انواع كربوهيدراتها افزودنيهاي مجاز و مصرف مقادير ناچيز آب تامين گرديد. علاوه بر اين نسبت مواد به كار رفته در هر دو فرمولاسيون به گونه اي بود كه جيره هاي توليد شده از پايداري و حفظ خواص خوبي در مناطق سرد و گرم برخوردار بودند.
موارد یافت شده: 2