لیست اختراعات شهربانو بیداری


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1397/06/04
مالک/مالکان: آقاي کورش براتي
تاریخ ثبت: 1398/05/13
خلاصه اختراع:

كاربرد اين دستگاه در تخليه موكوس در افرادي است كه دچار مشكلات مربوط به تجمع موكوس مي¬باشند. در درمان تجمع موكوس در ريه، درمان روتين شامل درمان دستي توسط متخصص فيزيوتراپي مي¬باشد. اگرچه اين روش درمان، به تخليه موكوس در بيماران كمك مي¬كند، اما با مشكلاتي همراه است، از جمله اينكه نيازمند اعمال ضربات با مقدار نيروي مشخص و بصورت طولاني مدت مي¬باشد. اين دو مورد علاوه بر اينكه سبب خستگي درمانگر مي¬شوند، باعث مي¬شوند نتايج درماني دلخواه حاصل نشود. بعلاوه روند درمان طولاني گردد. در كنار فيزيوتراپيست، در سال¬هاي اخير دستگاه¬هايي براي كمك به تخليه موكوس به وجود آمده اند، اگرچه اين سيستم¬ها در ايران به ثبت نرسيده¬اند، اما استفاده آنها در دنيا نيز به علت مشكلاتي از جمله حجم زياد آنها و محدود نمودن حركت بيمار و عدم تأثيرگذاري بر لوب¬هاي زيرين ريه¬ها، رايج نيست. بعلاوه اغلب اين دستگاه¬ها نيازمند يك درمانگر يا مراقبت كننده براي استفاده هستند و استقلال فرد را سلب مي¬كنند. بنابراين هدف از اين اختراع، رفع مشكلات دستگاه¬هاي پيشين و تسهيل استفاده آن براي بيماران مي¬باشد. انتظار مي¬رود اين دستگاه بتواند از تشديد مشكلات تجمع موكوس جلوگيري نموده و بيماري¬زايي و مرگ و مير ناشي از آن را كاهش دهد و از اعمال هزينه¬هاي زياد ناشي از عوارض اجتناب ناپذير آنها پيشگيري كند. اين وسيله شامل يك فريم سخت، قطعات اتصال دهنده، پدهاي ناحيه شانه، پدهاي قدامي و جانبي و پدهاي ناحيه پشت مي¬باشد. پدهاي شانه¬اي براي نگه¬داشتن فريم روي شانه¬هاي بيمار بكار مي¬روند. پدهاي قدامي¬ و خلفي روي لوب¬هاي ريه قرار مي¬گيرند. يك واحد توليد ويبريشن به فريم متصل شده و ويبريشني را توليد مي-كند كه از واحد توليد ويبره به پدهاي پشتي منتقل مي¬شود.

تاریخ اظهارنامه: 1393/09/18
مالک/مالکان: شهربانو بيداري
تاریخ ثبت: 1394/08/04
مخترع/مخترعان: شهربانو بيداري
خلاصه اختراع:

اين وسيله براي اولين بار در ايران به عنوان يك درمان غير تهاجمي عارضه ي استئوآرتريت زانو معرفي شده است. اين ارتوز بصورت كاستم مولد و بر اساس قالب پاي افراد ساخته مي شود. در اين طرح از دو قطعه راني و ساقي و يك مفصل و يك بخش پنوماتيك استفاده شده است. بخش پنوماتيك در سمت داخل قطعه راني و ساقي و در سمت خارج در داخل مفصل زانو قرار مي گيرد. كاربرد اين بريس در بيماران مبتلا به اختلال استئوآرتريت زانو مي باشد و نه تنها باعث كاهش درد اين بيماران و افزايش كيفيت زندگي آنها مي شود بلكه يك درمان مقرون به صرفه محسوب شده و هزينه ها و عوارض ناشي از جراحي را نيز كاهش داده و قابليت تنظيم نيروي اعمالي را نيز فراهم مي كند.

تاریخ ثبت: 1400/01/28
خلاصه اختراع:

دستگاه هدايت كننده حركت دوربين هاي اسكن سه بعدي و جسم اسكن شونده ساخت ارتوز و پروتز به صورت مرسوم با استفاده از روش قالبگيري انجام ميشد. با پيشرفت تكنولوژي، ميزان تمايل جهت استفاده از روش هاي نوين نظير روش CAD-CAM روز به روز در حال افزايش است. استفاده از اسكنر توسط شخص و به صورت دستي ممكن است كه به علت تغيير فاصله اسكنر نسبت به بدن شخص اسكن شونده يا عدم توانايي در كنترل دقيق سرعت حركت اسكنر، در نهايت به اسكن دقيق ختم نشود و شخص مجبور به اسكن چند باره بدن گردد. دستگاه هدايت حركت دوربين اسكنر سه بعدي و جسم اسكن شونده با هدف اسكن خودكار بدن با استفاده از اسكنرهاي گوناگون طراحي شده است. اين دستگاه شامل يك بخش هدايت حركت دوربين اسكنر و يك بخش هدايت جسم اسكن شونده (بدن انسان) مي باشد و مجموعه حركات همزمان دوربين در جهات عمودي و حركت دوراني جسم اسكن شونده، منجر به ثبت تصوير بدون خطا و با دقت كافي و سرعت مناسب مي شود. عنصر اختراعي مي تواند جهت تسهيل ثبت تصوير سه بعدي در ساخت ارتوز و پروتز و در مراكز ارتوز و پروتز بكار رود و كمك كند سيستم CAD-CAM جايگزين روش مرسوم قالبگيري گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1400/05/19
تاریخ ثبت: 1400/09/14
خلاصه اختراع:

در افراد مبتلا به اسكوليوز، يك عدم تقارن در ظاهر دو نيمه بدن رخ مي¬دهد كه در صفحات فرونتال، ساژيتال و ترنسورس قابل مشاهده مي¬باشد و حاصل تركيبي از تغييرات وضعيت مهره¬ها و تغيير شكل قفسه سينه و استخوان¬هاي لگن مي¬باشد. اين درحاليست كه در هيچكدام از بريس¬هاي مرسوم، طراحي پد در راستاي اصلاح عدم تقارن سطحي نمي¬باشد و معمولاً عدم تقارن استخواني، آن هم تنها در صفحه فرونتال مدنظر مي¬باشد. هدف اين اختراع، طراحي و ساخت يك بريس جديد با رويكرد درماني متمركز بر بهبود تقارن ظاهري تنه مي¬باشد. بريس جديد شامل تعدادي پد اصلاحي با شكل نامشخص، يك بسكت لگني و دو بار آلومينيومي قدامي و خلفي مي¬باشد. پدهاي اصلاحي بر اساس شكل هامپ و برجستگي هاي نامتقارن تنه تهيه مي شوند. طراحي بريس جديد شامل ايجاد تصوير سه بعدي و آناليز عدم تقارن تنه مي¬باشد كه خود در سه گام ايجاد بهترين صفحه تقارن، ايجاد نقشه عدم تقارن و اصلاح نهايي قالب انجام مي¬شود. در ادامه، ساخت بريس توسط تراش كامپيوتري و شكل¬دهي پدها و جايگذاري آنها روي قالب تنه توسط بارهاي قدامي و خلفي انجام مي¬شود. انتظار مي¬رود پد اصلاحي در اين بريس، كل ناحيه برجسته (نامتقارن) را در بر بگيرد و باعث ¬شود نيرو در واحد سطح بيشتري توزيع شود و در نتيجه فشار اعمالي كل به تنه كاهش يابد، بعلاوه با طراحي پد بصورت دقيق و بر اساس عدم تقارن، از اعمال فشار بر نقطه¬اي كه نياز به اصلاح ندارد و يا برعكس(عدم اعمال فشار به نواحي ضروري) اجتناب مي¬گردد و بدين طريق علاوه بر اصلاح انحنا، بهبود تقارن ظاهري تنه نيز اتفاق مي افتد.

تاریخ ثبت: 1401/03/23
خلاصه اختراع:

ارتوزهايي نطير ارتوزهاي فانكشنال و ارتوزهاي نئوپرني براي افرادي كه عمل جراحي بازسازي رباط صليبي قدامي را انجام داده‌اند، امكانپذير است. ارتوز فانكشنال با اينكه داراي توانايي كاهش كشش از روي رباط صليبي قدامي است، اما ساختار سختي دارد كه اين موضوع منجر به افزايش احتمال ترك استفاده از ارتوز توسط افراد ميگردد. زانوبند نئوپرني هم با اينكه ساختار نرمي داشته و پوشيدن آن به راحتي زير لباس پنهان مي‌شود، اما توانايي كنترل نيروي كششي وارد شده به رباط صليبي قدامي را ندارد. ضمن اينكه نقص مشترك هر دو ارتوز مذكور اين است كه استفاده از آنها ميتواند منجر به كاهش سطح فعاليت عضله چهار سر راني گردد. ارتوز زراحي شده فعلي با نام "گارمنت ارتوكينتيك مجهز به لرزانگر" تنها از جنس پارچه بوده و با اضافه شدن ساختار پارچه اي غير الاستيك توانايي كنترل نيروي كششي وارده به رباط صليبي قدامي در آن ايجاد شده است. همچنين، توانايي اعمال لرزش موضعي عضلات نيز به آن اضافه شده تا نقص ارتوزهاي پيشين در كاهش سطح فعاليت عضله چهار سر راني را نيز جبران شود.

موارد یافت شده: 5