لیست اختراعات شیرین درودی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1398/12/06
تاریخ ثبت: 1399/06/03
خلاصه اختراع:

سس زرشك بدون افزودني هاي صنعتي و شيميايي كه مواد اوليه براي توليد نمونه هاي سس زرشك مطابق با فرمولاسيون ذكر شده در جدول 1 توزين شدند. ابتدا كنسانتره داراي بريكس 64 و آب مخلوط شده و تا رسيدن به دماي جوش حرارت داده شدند، سپس نمك و ادويه جات شامل پودر سير خشك و پودر ميخك، دارچين و فلفل قرمز اضافه گردد . مخلوط حاصل به مدت كوتاهي حرارت داده شد. پس از آن سركه اضافه شد. در نهايت صمغ هاي زانتان، دانه ريحان و گوار با نسبت هاي معين به نمونه ها اضافه شد و تا رسيدن به بريكس 35-34 در دماي 100-90 درجه سانتي گراد حرارت داده شد. سپس نمونه ها در ظروف دردار بسته بندي و در يخچال جهت انجام آزمايش ها نگهداري شد.

موارد یافت شده: 1