لیست اختراعات طيبه توكلي وردنجاني
در اين روش يك تافي شكلاتي با استفاده از شيره خرما وبدون استفاده از شكر ساخته شد. اين تافي با تركيب كردن شيره خرما، پودر شيرخشك، پودر كاكائو، گلوكز مايع، كره،لستين، نمك و آب تهيه شد و براي رسيدن به بافت و چسبندگي نهايي مطلوب اين مخلوط به مدت ۴۰ دقيقه حرارت داده شد. در اين محصول با در نظر گرفتن شيريني تافي شكلاتي توليد شده با شكر و ثابت نگه داشتن مقدار شيريني در تافي و با توجه به تجزيه شيره خرماي مورد استفاده مقدار شيره خرما براي توليد در مقياس آزمايشگاهي محاسبه شد. مقدار تركيبات استفاده شده با توجه به استاندارد توليد تافي در كشور براي مقياس آزمايشگاهي محاسبه شده است.
موارد یافت شده: 1