لیست اختراعات عباس عليزاده


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 16
تاریخ اظهارنامه: 1394/06/04
تاریخ ثبت: 1395/02/01
مخترع/مخترعان: حميد عباسعلي زاده
خلاصه اختراع:

درب ورودي دستگاه را باز كرده و پسماند هاي تر را به اندازه ظرفيت مخزن دستگاه وارد كرده و درب را بسته . بعد بسته شدن درب دستگاه به طور هوشمند به مدت بيست دقيقه محتوي وارد شده را هم زده و به مدت دو ساعت به حالت آماده ميباشد و سنسور حرارتي, داخل دستگاه را از 20 تا 40 درجه سانتيگراد كنترل ميكند و اين عمليات تا 24 ساعت ادامه دارد . * مزايا استفاده دستگاه : قابليت نصب در آشپزخانه ها و محل هاي توليد زباله تر . جلوگيري از توليد شيرابه جلوگيري و به حداقل رساندن گازهاي جلوگيري از به وجود آمدن حشرات موذي و موشها . * حجم مخزن دستگاه : حجم مخزن دستگاه از 2 كيلو گرم ورودي پسماند تر تا 1000 كيلوگرم روزانه قابل ساخت ميباشد . * جنس بدنه دستگاه: دستگاه هاي خانگي 2 تا 3 كيلو گرم بدنه جانبي آن از جنس پلاستيك ABS) ) و مخزن آن از نوع استيل ميباشد . دستگاهاي صنعتي و نيمه صنعتي بدنه جانبي و مخزن از جنس استيل ميباشد و قابليت هاي نصب در محل هاي : هتل ها , بيمارستان ها ,رستوران ها , مجتمع هاي مسكوني و تجاري ,گردشگاهاي عمومي و... ميباشد .

تاریخ اظهارنامه: 1395/05/31
تاریخ ثبت: 1396/05/25
مخترع/مخترعان: حميد عباسعلي زاده
خلاصه اختراع:

اين دستگاه با توجه به ظرفيت روزانه ورودي مخزن در ابعاد مختلف (2 تا 1000 كيلوگرم پسماند تر در روز) مي¬تواند توليد شود. درون دستگاه پره¬هاي براي تحرك و زير و رو كردن زباله و يك گرمكن با ترموستات براي حفظ پيوسته دما (بين 40 تا 65 درجه سانتيگراد) تعبيه شده است. نرخ چرخش پره¬ها 2 دور در دقيقه تنظيم شده است و هر دو دقيقه جهت چرخش معكوس مي¬گردد. بعد از باز و بسته شدن درب دستگاه به منظور افزودن پسماند درون آن، قسمت مكانيكي دستگاه به مدت 8 دقيقه شروع به فعاليت مي¬كند و سپس به صورت تناوبي به مدت 24 دقيقه متوقف مي¬شود و چنانچه به مدت 30 ساعت درب دستگاه بسته باشد، وسايل تحرك و گرم كن به طور خودكار متوقف مي¬شوند. اين دستگاه از قسمت¬هاي بيولوژيكي، مكانيكي، حرارتي، تهويه¬اي، حسگري و بوگير تشكيل شده است. قسمت بيولوژيكي شامل باكتريهاي مي¬باشد كه در ابتدا درون دستگاه اضافه و موجب تجزيه پسماندها به كود مي¬شوند. قسمت مكانيكي شامل پره¬هايي است كه درون مخزن قرار دارند و با نرخ 2 دور در دقيقه و با سيكل كاركرد 8 دقيقه چرخش-24 دقيقه توقف باعث زير رو كردن پسماندهاي و تسهيل و تسريع كردن عمليات تجزيه مي¬شوند. قسمت حرارتي شامل يك گرمكن و ترموستات همراه آن است كه دماي مخزن پردازش را بين 65-40 درجه سانتي¬گراد جهت رطوبت¬گيري از پسماندهاي، استريل كردن كود و بهينه كردن شرايط براي فعاليت باكتري¬هاي تجزيه كننده تنظيم مي¬كند. قسمت تهويه¬اي شامل مكنده مي¬باشد كه به طور مستمر هوا را به درون مخزن مي¬كشد و با ايجاد شرايط هوازي از ايجاد بوي بد جلوگيري مي¬كند. قسمت حسگري شامل حسگرهاي حرارتي جهت تنظيم دما و حسگري كه به قسمت درب متصل است و بعد از باز و بسته كردن درب دستگاه باعث فعاليت قسمت مكانيكي مي¬شود. قسمت بوگير كه از تراشه¬هاي چوب در آن استفاده شده است كه بوي حاصل از تجزيه را از بين مي¬برد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/12/07
تاریخ ثبت: 1390/03/08
خلاصه اختراع:

‏ ‏كنترل شيميايي آفات كشاورزي، همواره همراه با مشكلات زيست محيطي و تاثيرات منفي بر سلامت مردم بوده است. يكي از راهكارهاي جايگزين كنترل شيميايي ا كنترل بيولوژيك (زيستي) آفات با استفاده از ‏ ميكروارگانيسم هاي مفيد مي باشد كه باكتري ( Bacillus thuringiensis (Bt ‏ به عنوان مهمترين عامل كنترل بيولوژيك ميباشد. مهمترين مشكل توسعه و گسترش سموم بيولوژيك ميكروبي Bt ‏جهت كنترل آفات كشاورزي در حال حاضر محدود بودن دامنه كنترلي آنها و گران بودن فرايند توليد آنها و علي الخصوص گران بودن محيط هاي كشت مورد استفاده براي توليد ملول هاي باكتري مي باشد. در اختراع حاضر با هدف تهيه محيط كشت اقتصادي و كارا براي توليد انبوه دو سويه Bt ‏ به عنوان سم بيولوژيك ا انواع ضايعات كشاورزي و صنايع غذايي قابل دسترس در كشور كه مي توان از آنها به عنوان منابع كربن، ازت و املاح جهت محيط كشت صنعتي استفاده كرد مورد بررسي قرار گرفته و بر اساس فاكتورهاي اقتصادي، تركيب شيميايي و خصوصيات فيزيولوژيك باكتري بررسي منابع علمي، انتخاب و غربالگري شدند. پس از غربالگري گسترده و بررسي نتايج، از ملاس چغندر قند ( منبع ساكارز)، پرميت شير (منبع لاكتوز)، ليگور نشاسته ( منبع پلي ساكاريدي) به عنوان منبع كربن. آب استيپ (خيسانده) ذرت (ضايعات كارخانجات صنايع غذايي) به عنوان منبع نيتروژن و آب دريا به عنوان منبع املاح انتخاب شدند. در ادامه با استفاده از تيمارهاي مختلف طراحي شده بر اساس اين مواد، ‏~ ميزان رشد، توليد اسپور و اندوتوكسين در سويه ها بررسي شد. علاوه براين تاثير درصد بهينه منابع انتخابي نيز بر عوامل ذكر شده مورد بررسي قرار گرفت. در نتيجه در پروتكل كشت ابداعي ا براي دوسويه به نام هاي KH4 ‏و YD5‏ كه كارايي بالايي در كنترل آفات سخت بال پوش و پروانه اي داشتندشرايط كشت و فومولاسيون محبط كشت بهينه گرديدند. ‏

تاریخ اظهارنامه: 1389/11/26
تاریخ ثبت: 1390/03/08
خلاصه اختراع:

‏بيوسنتز نانوذرات نقره نسبت به ساير روش هاي سنتز به دليل عدم وجود باقيمانده هاي سمي آلي در سطح آنها، ايجاد حداقل ضايعات ، تكرارپذيري واكنش و پايداري نانوذرات نقره سنتز شده از ارجحيت بالايي برخوردار است. اما به دليل سمي بودن نانوذرات توليد شده براي ميكروارگانيسم و سلولها، كاتاليستهاي زيستي معمول و جنبه اقتصادي توليد كاتاليست زيستي مانند ميزان كارايي و توليد پايين استخراج و هزينه بالاي كشت و استخراج از نظر صنعتي مورد پذيرش قرار نگرفته است. در اين راستا اختراع حاضر فرآيند بيوسنتزي را جهت توليد نانوذرات نقره معرفي مي نمايد كه علاوه بر رفع مشكلات بيوسنتز در روشهاي ديگر امكان تجاري شدن فرايند را نيز دارا مي باشد. در اين روش بيوكاتاليست معرفي شده مقاوم به حرارت بوده و قادر است نانوذرات نقره پايدار را در دما و غلظت بالا ( شرايط غير استريل) با خصوصيات متفاوت توليد كند. ‏نانوذرانت نقره ‏در دامنه اي گسترده ‏در وسايل و ابزارهاي پزشكي مانند ابزارها و ماسك هاي مورداستفاده، جراحي ، زخم بندي جراحت و معالجه HIV ‏ ضدعفوني آب آشاميدني، مكمل هاي غذايي، مواد دارويي وتوليد مواد پوشش دهنده ضدميكروبي مورد استفاده قرار مي گيرند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/11/26
تاریخ ثبت: 1390/03/08
خلاصه اختراع:

بيوسنتز ميكروذرات و نانوذرات طلا نسبت به ساير روش هاي سنتز به دليل عدم وجود باقي مانده هاي سمي آلي در سطح آنها ايجاد حداقل ضايعات تكرار پذيري واكنش و پايدار نانو ذرات طلا سنتز شده از ارجحيت بالايي برخوردار است. اما به دليل جنبه اقتصادي توليد كاتاليست زيستي مانند ميزان كارايي و توليد پايين استخراج و هزينه بالاي كشت و استخراج از نظر صنعتي مورد پذيرش قرار نگرفته است. در اين راستا اختراع حاضر فرايندي بيوسنتزي را جهت توليد نانو ذرات نقره معرفي مي نمايد كه علاوه بر رفع مشكلات بيوسنتز در روش هاي ديگر امكان تجاري شدن فرآيند را نيز دارا مي باشد. در اين روش بيوكاتاليست معرفي شده مقاوم به حرارت بوده و قادر است نانو ذرات طلا پايدار را در دما و PH بالا شرايط غير استريل با خصوصيات متفاوت توليد كند. نانو ذرات طلا در دامنه گسترده در ميكروسكوپ هاي الكتروني الكترونيك فناوري نانو و علم مواد و درمان سرطان مورد استفاده قرار مي گيرند.

موارد یافت شده: 16