لیست اختراعات عرفان جعفری
جيره و مكمل هاي غذايي تقويتي و طبيعي برپايه خمير خرما در صنايع مواد غذايي و توليد كيك، بيسكوئيت و شيريني كاربرد دارد. با توجه به صحبت ها و جلساتي كه در معاونت علمي فناوري رياست جمهوري انجام شده، نبود جيره غذايي مناسب نظاميان بسيار به چشم مي آيد. ازين رو سعي شده تا با استفاده از فرمولاسيوني كاملا ايراني بر پايه خمير خرما و دانه هاي روغني و استفاده از روش پرتودهي گاما براي افزايش ماندگاري و بسته بندي مناسب در قوطي هاي پلي پروپيلن حاوي سيليكاژل اين مشكل تا حد زيادي مرتفع گردد. اين اختراع مرتبط با حوزه مواد غذايي بر پايه خرما و دانه هاي روغني و كاملا طبيعي مي باشد كه مي تواند در حجم كم كالري بالايي را بدون روغن ها و افزودني هاي غير مجاز و اسيدهاي چرب ترانس به بدن در طي روز برساند، محصول مورد نظر بخش قابل توجهي از نياز روزانه مواد معدني را تامين مي كند.
موارد یافت شده: 1