لیست اختراعات عليرضا سعيدي شهريور
در اختراع حاضر در يك خودروي الكتريكي، ديفرانسيل مكانيكي با ديفرانسيل الكتريكي جايگزين شده است، و ميزان چرخش هر چرخش در هنگام دور زدن خودرو توسط يك سنسور زاويهاي كنترل ميشود. به عبارت ديگر، از آنجايي چرخهاي خودرو در هنگام دور زدن داراي زواياي چرخش متفاوتي ميباشند، اين زوايا از طريق يك سنسور زاويه سنج از فرمان گرفته ميشود و توسط يك مدار سطح بالا كه داراي سيستم كنترلي حلقه بسته ميباشد به موتورها اعمال ميشود، و موتورها به صورت مستقل و با توجه به زواياي چرخها سرعت هر چرخ را تنظيم ميكنند.لازم به ذكر است كه اين مدار سطح بالا مجهز به سيستم پايدار كنندهاي ميباشد كه وابستگي چرخها را به اصطكاك جاده، به عنوان يك متغيرغير قابل كنترل، به ميزان چشمگيري كاهش ميدهد. به علاوه، در اين خودرو انرژي ناشي از توقف و ترمزها توسط يك ژنراتور (دينام ولتاژ متغير) كه با موتور كوپل شده است، باطريها را شارژ ميكند. به عبارت ديگر، انرژي هدر رفته ناشي از ترمزها بازيافت ميشود. از آنجايي كه انرژي ناشي از ترمز و توقف قابل توجه ميباشد، بازيافت آن و تبديل آن به انرژي ذخيره شده در باطريها نيز ميتواند تا حد زيادي قابل توجه باشد.
امروزه اهميت اصلاح الگوي مصرف انرژي و بهينه سازي آن بر هيچ كس پوشيده نيست. در اين ميان بهينه سازي سيستم هاي روشنايي به عنوان بخش مهمي از اين مصرف در هر مكاني اهميت دوچندان دارد و با پيشرفت روزافزون تكنولوژي امروزه برتري جزئي هر محصولي در ميزان بهره-وري، عامل برتري آن در بازار فروش رقابتي خواهد بود. در ميان انبوه تنوع سيستم هاي روشنايي از جمله لامپ هاي رشته اي و فلئورسنت و جيوه اي و ... لامپ هاي ال اي دي به دليل ميزان بالاي بهره وري وكارايي قابل توجه در مقايسه با ديگر انواع، جايگزين مناسبي مي باشد و شايد تنها مشكلي كه بتوان به اين نوع سيستم هاي روشنايي وارد نمود، نقطه اي ومتمركز و جهت دار بودن روشنايي حاصل از آن باشد كه در اختراع حاضر راه حلي براي اين مشكل ارائه گرديده است. در اختراع حاضر استفاده از صفحه ي هادي نور به عنوان قسمت اصلي اين اختراع باعث شده است تا نور جهت دار لامپ هاي ال اي دي بدون كاهش بازدهي و اتلاف نور به صورت كاملا يكنواخت و ملايم در بيايد و امكان استفاده از آن در محيط هايي چون مدارس و بيمارستان ها و ادارات و مراكز خريد و ... كه به نور يكدست و يكنواخت نياز دارند امكان پذير باشد.
خلاصه دونات به عنوان يك محصول غذايي كه امروزه در سراسر دنيا طرفداران خود را دارد، فرآيند خاص و نسبتا پيچيده اي را براي رسيدن به مرحله ي توليد محصول طي مي كند. از ديد توليدكنندگان اين محصول، توليد صحيح و با كيفيت اين محصول نياز به هزينه هاي زيادي دارد تا محصول مناسبي به دست مصرف كننده برسد. از اين رو، كاهش هزينه هاي توليد و هم چنين افزايش كيفيت محصول نهايي دغدغه اي مهم براي صاحبان اين صنعت محسوب مي شود. انجام اين فعاليت با نيروي كار انساني نيز امكان پذير است،اما با توجه به زمان مورد نياز براي انجام مراحل مختلف (شامل پهن كردن خمير و برش دهي به وسيله ي قالب و انتقال به محل مورد نظر ) نياز به نيروي كار بيشتر و مستلزم صرف هزينه هاي بيشتر خواهد بود.اهميت اين موضوع در جايي كه توليد انبوه مطرح مي شود بسيار روشن خواهد بود. همچنين با توجه به اينكه استفاده و كار با خمير فراوري شده در بازه ي زماني مشخصي بايد انجام گيرد،استفاده از نيروي انساني مشكلاتي را در كيفيت محصول نهايي به وجود خواهد آورد. علاوه بر موضوعات مطرح شده فضاي اشغال شده توسط نيروهاي انساني قابل توجه مي باشد كه با توجه به رابطه ي آن با ظرفيت توليد موضوع مهمي مي باشد. همانطور كه مي دانيم در صنايعي چون صنعت غذايي كه توليد محصول، نيازمند نيروي انساني مي باشد، بخش مهمي از هزينه ها مربوط به تامين نيروي كار مي گردد. به همين جهت نياز به اتوماسيون شدن دستگاه ها و مستقل شدن ماشين آلات اطراف انسان روز به روز بيشتر احساس مي گردد. در صنعت توليد دونات نيز كه فراوري و شكل دهي دونات زمان زيادي را صرف مي كند اهميت اين موضوع دو چندان مي گردد. از سوي ديگر افزايش كيفيت به معناي انجام دقيق فرايندهاي توليد و يكسان سازي محصول نهايي مي باشد. به اين معني كه براي توليد محصول با كيفيت، با توجه به حساسيت شكل دهي و كار با ماده ي اوليه يعني خمير، نيازمند دقت و سرعت عمل و تكرارپذيري با دقت مي باشيم كه استفاده از نيروي انساني اين امكان را محدود مي سازد. در اين اختراع راه حلي براي اين مشكلات بيان گرديده است.
موارد یافت شده: 3