لیست اختراعات عليرضا صابري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1391/06/30
تاریخ ثبت: 1391/09/13
خلاصه اختراع:

زمينه اختراع: مكانيك، الكترونيك، پنوماتيك، مكاترونيك خلاصه اختراع در يك عمليات پرس، رسيدن به دقت بالا به همراه صرف كمترين نيرو، از مهمترين پارامترها است. در واقع بهينه‌سازي شرايط در يك فرآيند پرس بسيار حائز اهميت مي‌باشد. اين خصوصيات هنگامي حساسيت دو چندان مي‌يابد كه فرآيند پرس براي جازدن دو قطعه در يكديگر از جنس نرم (آلومينيوم، برنج، پلاستيك و . . . ) و تلورانس ابعادي دقيقي استفاده مي‌شود. اين شرايط حساس در عمليات پرس حلقه و ماسوره‌هاي آب‌بند (عموما از جنس برنج) در صنايع اتصالات سيالاتي مانند آب و نيز انتقال گاز وجود دارد و همواره مونتاژ اين دو قطعه كه وظيفه‌ي آب‌بندي تجهيز اصلي (شير، زانويي، كلكتور و . . .) را بر عهده دارد، فرآيندي مشكل‌ساز و زمان‌بر بوده است. در اين اختراع با استفاده از علم مكانيك در زمينه‌ي پنوماتيك و نيز علم الكترونيك، در مجموع طرح كاملي در زمينه‌ي مكاترونيك ارائه شده است كه با ساخت اين دستگاه، فرآيند عمليات پرس اين دو قطعه را با دقت بسيار مناسب و صرف نيروي بهينه و به صورت كاملا اتوماتيك و بدون نياز به اپراتور انجام مي‌دهد. به عبارت ديگر با بكارگيري اين طرح، عمليات پرس ماسوره در داخل حلقه كه در حال حاضر به صورت دستي و بسيار طولاني و با دقت هندسي پاييني انجام مي‌گيرد، كاملا اتوماسيون شده و از نظر صرف هزينه و كيفيت محصول نهايي، بسيار مقرون به صرفه مي‌باشد. بر اساس تحقيقات و بررسي‌هاي انجام شده، از كاربردهاي رايج اين اختراع در صنايع توليد اتصالات سيالاتي ساختمان (آبي و گازي) مي‌باشد. زيرا در اين صنايع همواره قطعاتي تحت عنوان مهره و ماسوره وجود دارد كه با پرس آن دو در يكديگر، شرايط آب‌بندي اتصالاتي مانند انواع شيرها، زانويي، سه‌راهي، درپوش و . . . فراهم مي‌گردد. نكته‌ي بسيار حائز اهميت اين است كه در حال حاضر نمونه‌اي از دستگاه مذكور براساس طرح ارائه شده در اين اختراع ساخته شده است. لازم به ذكر است كه اين طرح قابليت استفاده در مونتاژ تجهيزات مشابه در صنايع ديگر را دارا است. ربيعي - شيخي - صابري

تاریخ اظهارنامه: 1391/07/06
تاریخ ثبت: 1391/09/13
خلاصه اختراع:

زمينه اختراع: مكانيك، الكترونيك، پنوماتيك، مكاترونيك خلاصه اختراع به منظور آب‌بندي اتصالات انتقال سيال در تأسيسات ساختماني، از حلقه‌هاي برنجي با ابعاد مختلف استفاده مي‌شود. به اين منظور، با ايجاد شيارهاي مورب 24 درجه بر روي حلقه‌ها، نوعي خاصيت ارتجاعي در اين قطعات ايجاد مي‌گردد. به اين ترتيب، پس از مونتاژ حلقه‌هاي شياردار بر روي اتصالات انتقال سيال و اعمال فشار محيطي به آن، به دليل خاصيت ارتجاعي حلقه‌ي چاكدار و فشار ايجاد شده توسط مهره، مي‌توان آب بندي ايمني در اين قطعات تأمين نمود. حساسيت عمليات شيارزني هنگامي دو چندان مي‌شود كه فرآيند برش بر روي جنس نرم (آلومينيوم، برنج، پلاستيك و . . . ) با تلورانس ابعادي دقيقي انجام شود. اين شرايط حساس در عمليات برش حلقه‌هاي آب‌بند (عموما از جنس برنج) در صنايع اتصالات سيالاتي مانند آب وجود دارد. در اين اختراع با استفاده از علم مكانيك در زمينه‌ي پنوماتيك و نيز علم الكترونيك، در مجموع طرح كاملي در زمينه‌ي مكاترونيك ارائه شده است كه با ساخت اين دستگاه، فرآيند عمليات برش حلقه‌هاي آب‌بند با دقت بسيار مناسب و صرف نيروي بهينه و به صورت كاملا اتوماتيك و بدون نياز به اپراتور انجام مي‌دهد. به عبارت ديگر با بكارگيري اين طرح، عمليات شيارزني حلقه‌ها كه در حال حاضر به صورت دستي و بسيار طولاني و با دقت هندسي پاييني انجام مي‌گيرد، كاملا اتوماسيون شده و از نظر صرف هزينه و كيفيت محصول نهايي، بسيار مقرون به صرفه مي‌باشد. بر اساس تحقيقات و بررسي‌هاي انجام شده، از كاربردهاي رايج اين اختراع در صنايع توليد اتصالات سيالاتي ساختمان (آبي و گازي) مي‌باشد. زيرا در اين صنايع همواره قطعاتي با وظيفه‌ي آب‌بندي اتصالاتي مانند انواع شيرها، زانويي، سه‌راهي، درپوش و . . . وجود دارد. نكته‌ي بسيار حائز اهميت اين است كه در حال حاضر نمونه‌اي از دستگاه مذكور براساس طرح ارائه شده در اين اختراع ساخته شده است. لازم به ذكر است كه اين طرح قابليت استفاده در تجهيزات مشابه در صنايع ديگر را دارا است. ربيعي - صابري - شيخي

تاریخ ثبت: 1390/12/22
خلاصه اختراع:

دستگاه لب چسب پنوماتيكي كارتن اين دستگاه در زمينه صنايع بسته بندي است براي چسب زدن و تاكردن كارتن در كارگاه هاي كارتن سازي استفاده مي وشد تمام اتوماتيك بودن ، سرعت بالا ، اجرا كل عمليات در ابعاد كوچك ، فضاي اشغال كم كارگاه ، مصرف انرژي كم ، سهولت در تعمير و جابجايي، اجراي عمليات بر روي ورق هاي كوچكو بزرگ ، وجود سنسور هاي الكترونيكي براي دقت بيشتر ، تنظيم سريع دستگاه ، نياز به اپراتور كم ( 1 نفر) و مي توان با تغييرات در برنامه دستگاه ، عمليات متنوع داشت كه باعث مي شود دستگاه از نظر صنعتي باشد و ضمناً سبب كيفيت ، سرعت ، دقت و سهولت در انجام كار مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1395/05/13
تاریخ ثبت: 1396/04/18
خلاصه اختراع:

درزمينهٔ تجهيزات پزشكي، نخ و سوزن جراحي يكي از مهم‌ترين ابزارهاي عمل‌هاي جراحي مي‌باشند. كيفيت نخ و سوزن و همچنين اتصال بين آن‌ها تأثير بسزايي را بر روي عمل‌هاي جراحي دارند. هدف از اين طرح ارائه راهكاري بر مبناي علوم مكانيك، كامپيوتر و الكترونيك، جهت ارتقا كيفيت اتصال نخ و سوزن جراحي مي‌باشد كه به‌واسطه آن عمل جراحي با سهولت بيشتري انجام پذيرد. امروزه اتصال نخ و سوزن به‌صورت دستي و توسط اپراتور صورت مي‌گيرد. راهكاري كه در اين طرح جهت بهبود فرايند اتصال نخ و سوزن ارائه‌شده است، اتوماسيون سازي سيستم هم‌محوري نخ و سوزن مي‌باشد. اتوماسيون سازي ارائه‌شده در اين طرح بر مبناي سيستم پردازش تصوير و جابه‌جاگرهاي خطي فرمان‌پذير مي‌باشد. دوربين‌ها تصاوير موردنياز را از نخ و سوزن برداشته و آنها را به سيستم پردازش تصوير تحويل مي‌دهند. سيستم پردازش تصوير بر اساس تصاوير دريافتي، فرمان لازم را به جابه‌جاگرهاي خطي مي‌دهد. جابه‌جاگرها با دريافت فرمان نخ و سوزن را جهت اتصال، هم محور مي‌كنند. بعد از طراحي‌هاي اوليه و انجام بررسي‌هاي موردنياز، نمونه اوليه ساخته و مورد آزمايش قرار گرفت. نتايج حاصله نشان مي‌دهد كه اين سيستم قابليت هم‌محور كردن نخ و سوزن را به شكل مطلوبي دارا مي‌باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/07/10
تاریخ ثبت: 1393/08/04
مخترع/مخترعان: علیرضا صابری کلجاهی
خلاصه اختراع:

اختراع اينجانب دستگاه"بالاپر مكانيكي" نام دارد كه در در زمينه ورزشي، سلامت جسماني و سرگرمي ميباشد كه در طبقه بندي بين المللي در قسمت الف: نيازهاي انساني و در زير بخش سلامت و بهداشت، سرگرمي و تفريحات قرار ميگيرد. بدليل كمبود تحرك جسماني و افزايش بيماري هاي جسمي و روحي، نياز بداشتن وسيله اي مثل اين دستگاه مي باشد كه اين خلاء را پر كند. دستگاه بالاپر مكانيكي (شكل الف) از سه قسمت اصلي و يك قسمت جانبي تشكيل شده است كه قسمت هاي اصلي آن متشكل از قسمت رفت و برگشتي (شكل ب) و قسمت تنظيم ارتفاع (شكل ج) و قسمت اصلي يا محل قرارگيري ميله پرشي (شكل د) كه مركز دوران ميله است و قسمت جانبي آن متشكل از قسمت نگهدارنده انتهاي ميله (شكل ه) است. با چرخاندن دسته چرخشي حركت حاصل از دروان توسط مكانيزم طراحي شده به حركت رفت و برگشتي بازو تبديل شده كه آن نيز با عث حركت زاويه اي ميله پرشي ميشود. براي تنظيم ارتفاع نيز باچرخاندن ميله آن قسمت، حركت چرخشي ميله توسط مكانيزم طراحي شده به حركت رفت و برگشتي تبديل شده كه موجب بالا و پايين آمدن ميله پرشي ميشود.

موارد یافت شده: 5