لیست اختراعات عليرضا متين


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/08
تاریخ ثبت: 1391/02/10
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/08
تاریخ ثبت: 1391/02/10
خلاصه اختراع:

محصول ابداعي دستگاهي است كه عمليات شخم و كاشت بذور را هم زمان انجام مي دهد و از تردد بيش از حد تراكتور در زمين جلوگيري مي نمايد در دستگاه مذكور يك مخزن بذر ريز از طريق مقسم هاي بذر كه در نقشه فني با علامت و مشخص گرديده بذور را به وسيله لولهاي سقوط در جلوي گاو آهن ريخته و گاوآهن با اجراي عمليات شخم بذور را با خاك مي پوشاند. دستگاه مذكور با يك بار ورود به زمين كشاورزي عمليات كاشت را انجام داده و موجب صرفه جويي در سوخت و حفظ ساختمان خاك مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/08
تاریخ ثبت: 1391/02/10
خلاصه اختراع:

يكي از آفات باغات مينه سوسك گل خوار مي باشد كه براي مبارزه با آن از سموم شيميايي استفاده مي شود. سم پاشي بر عليه آفت باعث تلفات به زنبور عسل و آلودگي محيط زيست مي شود. در اختراع مذكور ظروف پلاستيكي يك بار مصرف با طيف رنگي جذب كننده اين آفت (آبي تا بنفش) توليد و با آب و كاهش دهنده كشش سطحي پر مي شود. با ظروف رنگي تله هاي تشتكي ساخته و حشرات جذب شده در داخل آن غرق مي شوند اين روش به راحتي جايگزين سم پاشي باغات مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/04/28
تاریخ ثبت: 1400/03/25
مخترع/مخترعان: علی رضا متین
خلاصه اختراع:

نوشيدني كم لاكتوز غني شده با پروتئين با توجه روز افزون به جنبه هاي قهرماني در جامعه، همچنين مصرف موادي كه به روش هاي مختلف نيروي جسماني و قدرت عضلاني فرد را افزايش مي دهند، موجب شده است كه تمايل به مصرف مواد نيرو زا و مكمل هاي غذايي چشمگير باشد. اين موضوع مي تواند در نوع خود بسيار خطرناك باشد.هر يك از داروهاي شيميايي از حمله مواد نيروزا عوارض جانبي خاصي دارند.پرداختن به مسئله سلامت و مخاطرات مرتبط با آن اهميت ويژه اي يافته و تامين سلامتي افراد جامعه به يكي از مهمترين مسائل اساسي هر كشور تبديل شده است. هدف از اين اختراع ساخت محصول غذايي مكمل بر پايه مواد لبني است . ابتدا طبق فرمولاسيون اجزاي محصول شامل انواع طعم دهنده،پايدار كننده، شيرين كننده، كنستانتره پروتئين آب پنير توسط دستگاه تري بلندر در دماي 40 تا 45 درجه با شير مخلوط مي شود.سپس در دماي 50 درجه توسط دستگاه هموژنايزر عمل هموژناسيون را طي مي كند و وارد دستگاه پاستوريزاسيون صحفه اي مي شود و در دماي 85 درجه به مدت 30 ثانيه فرايند پاستوريزاسيون را طي مي كند،سپس در دماي 10 درجه در تانك نگهداري مي شود.طبق فرمولاسيون آنزيم لاكتاز (B- گالاكتوزيداز)B-galactosidase،[EC 3.2.1.23] به مخلوط اضافه مي شود و به مدت دوازده ساعت در دماي ده درجه نگهداري مي شود در اين مدت عمليات همزني هم انجام مي شود. پس از طي آزمون كنترل كيفي مبني بر عدم لاكتوز بسته بندي مي گردد و پس از طي آزمون هاي شيميايي و ميكروبي وارد بازار مي شود.

موارد یافت شده: 4