لیست اختراعات عليرضا محمديان


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ ثبت: 1398/01/24
خلاصه اختراع:

يكي از علل چالش برانگيز مراجعات بيماران به اورژانس هاي جراحي كليه و مجاري ادراري خونريزي واضح ادراري است كه عمدتا به دنبال آسيب هايي همچون بدخيمي رخ مي دهد. اولين عملكرد در برخورد با چنين بيماراني شست و شوي مثانه تا صاف شدن مايع خروجي توسط پزشك مي باشد. در حال حاضر اين امر به كمك سوند فولي هاي سه راههه با سوراخ هاي طرفي رخ مي دهد كه عموما پزشك و بيمار را با مشكل انسداد به وسيله لخته و نياز به تع

تاریخ اظهارنامه: 1397/08/23
تاریخ ثبت: 1398/07/24
خلاصه اختراع:

همانگونه كه از نام طرح نيز مشخص است مفهوم واقعي آن اينكه، يك نوع فلكه اي است جداگانه به همراه تيغه دار بودن آن. يعني تلفيقي از دو قطعه مهم و جدا نشده از هم. با بكارگيري از اين محصول جديد ما مي توانيم از فلكه جهت قطع و وصل بهره برداري كنيم و از طرف ديگر براي برش دادن نيز استفاده كنيم. علاوه برآن كاربر ميتواند اين طرح را در راستاي يك هدف خاص مورد استفاده قرار دهد. اين طرح در زمينه هاي تخصصي و رشته هاي فني نيز از اهميت بالايي برخوردار است. همچنين اين اختراع ميتواند در زمينه هاي تقسيم بندي آب و انشعاب گيري در دفع فاضلاب ها و ساير مايعات در داخل لوله هاي پلي اتيلن كاربرد زيادي داشته باشد. در طراحي اين طرح، تكنيك هاي بكار برده شده از لحاظ سايز و اندازه هاي طرح بسيار مورد نظر قرار گرفته است و در عين حال كه ظاهري ساده دارد داراي قابليت هاي علمي فوق العاده است و دقت كاري زيادي دارد. در طراحي اين نوع فلكه پيچيدگي هايي نيز وجود داشته است كه همين امر باعث تمايز اين طرح با ساير روش هاي قبلي گرديده است. حتي اين اختراع ميتواند شرايط كم آبي و بي آبي كه ما الان در آن به سر ميبريم را بهبود بخشد و راهگشاي بيشتر مشكلات آبي باشد. علاوه بر آن ميتواند به يك انقلاب بزرگ در صنعت تبديل شود و اكثر نيازها را برطرف نمايد(بدون هزينه-هاي سرسام آور).

تاریخ ثبت: 1398/09/05
خلاصه اختراع:

اندازه گيري فشار وريدي مركزي به طور متداول انجام مي گيرد. شيوه هاي متعدد اندازه گيري فشار وريدي مركزي نشان از آن دارد كه تا كنون شيوه اي كه مورد توافق نظر همگان باشد يافت نشده است. ساده ترين روش كه صد البته ارزان و دقيق به نظر مي رسد، بدون نياز به هرگونه تجهيزات و امكانات و تنها به كمك يك لوله الحاقي (extension tube) و يك سه راهي انجام مي شود. در اينجا، مايع سرمي كه در ارتفاعي بالاتر از سطح بدن بيمار و به تبع وريد مركزي قرار گرفته است، در جهت عروق، حركت مي كند و در ميانه ي راه، در صورت فشار بالاي وريد مركزي، در لوله ي الحاقي بالا مي آيد كه ارتفاع اين مايع، تخميني است از فشار مايع وريدي مركزي بيمار. روش ساده ي اخير حداقل ميزان از خطاي ابزار را داراست؛ اما خطاي قابل توجهي بين فردي در افراد اندازه گيري كننده مشاهده مي شود. در صورتي كه يك معيار و وسيله ي يكسان جهت اندازه گيري فشار وريدي مركزي وجود داشته باشد، خطاي انساني به حداقل مي رسد. وسيله اي كه در نظر داريم شامل يك لوله ي قائم است كه لوله ي الحاقي درون آن وارد مي شود و به كمك ليزر و نمايشگري كه به موازات ستون مايع بر روي نواري حركت مي كند، ارتفاع مايع سرمي و اندازه گيري فشار مورد نظر صورت مي گيرد. هم چنين با نصب ضريب هاي متناسب با فشار جوي بر پايه مي توان اميدوار بود تا اندازه گيري فشار وريدي مركزي به طور دقيق تر صورت پذيرد. با توجه به شيوع بالاي تصادفات در كشور و نياز مبرم بسياري از بيماران بخصوص بيماران بخش هاي اورژانس، جراحي و مراقبت هاي ويژه نسبت به اندازه گيري فشار مركزي وريدي، دقت و سرعت در اندازه گيري مهم تلقي مي شود كه اين ابزار با كاهش حداكثري خطاي انساني، اين مهم را تامين خواهد كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/11/01
تاریخ ثبت: 1397/02/24
خلاصه اختراع:

محلول سازي انكلوژن باديها با استفاده از روشهاي مرسوم (استفاده از غلظتهاي بالاي عوامل كياتروپ مانند اوره) منجر به دناتوره كردن پروتئينها شده و فعاليت بيولوژيك پروتئينهاي حل شده با اين روش، بعد از ريفولدينگ آنها، پائين مي باشد. در اين اختراع محلول سازي استرپتوكيناز نوتركيب از انكلوژن باديهاي توليد شده در باكتري E. coli با استفاده از غلظتهاي پايين مواد مختلف شيميايي ((به صورت تكي و تركيبي) به منظور دستيابي به محصولي با فعاليت بيولوژيك بالاتر (در مقايسه با محلول سازي استرپتوكيناز نوتركيب با استفاده از غلظت بالاي اوره) انجام شده است. اين نوع محلول سازي، در مقايسه با محلول سازي استرپتوكيناز نوتركيب با استفاده از غلظت بالاي اوره، باعث افزايش قابل ملاحظه (200 تا 360 درصد مطابق جدول و شكل 10) در فعاليت بيولوژيك استرپتوكيناز نوتركيب و همچنين افزايش قابل توجه درجه خلوص پروتئين هدف (تا حدود 100 درصد، مطابق جدول 5 و شكل 9) در اين مرحله مي شود. باتوجه به بهبود در اين پارامترهاي كليدي، مواد شيميايي معرفي شده در اين اختراع مي توانند براي فرايند محلول سازي پروتئينها از انكلوژن باديها كاربرد داشته باشد.

تاریخ ثبت: 1401/05/26
خلاصه اختراع:

رله قطع كن سنسور لوله فاضلاب لباسشوئي و ظرفشوئي خانگي و صنعتي در حوزه لوازم خانگي بخصوص لباسشوئي و ظرفشوئي خانگي و صنعتي است كه براي كنترل و پيشگيري از احتمال خروجي آب فاضلاب از لوله هاي فاضلاب، يك رله قطع كن سنسور لوله فاضلاب ارائه شده است. هدف اختراع ارائه سيستمي است كه در صورت بروز برگشت آب فاضلاب، رله عمل كرده و سنسور تخليه ماشين لباسشوئي و ظرفشويي را غيرفعال مي كند. اين سامانه متشكل است از: الف) سنسور: نوع ساختار سنسور E.B.S از مواد شيميايي پلاستيكي مهندسي شده مي باشد جنس پلاستيك خاصيت گرمي و نرمي شونده را دارد كار اين سنسور حس كننده رطوبت يا مايعات از جمله آب مي باشد كه در صورت مسدود شدن لوله فاضلاب ساختمان عمل مي كند از ديگر ويژگي هاي اين سنسور تشخيص دهنده مايعات سمي و خطرناك مثل اسيد و مواد شيميايي مي باشد كه در اثر پردازش سيگنال و استفاده از تراشه هاي قدرتمند با سرعت بالا جهت تشخيص سطح مايعات به كار مي رود اين سنسور مي تواند مجهز به بلوتوث هم باشد كه استفاده كننده را از كاركرد دستگاه اطلاع بدهد. از ديگر ويژگي هاي اين سنسور حس كننده مايعات مي تواند با ارسال مادون قرمز نيز به كار بيفتد. از ديگر ويژگي هاي اين سنسور خراب نشدن آن است تغيير فرم ناپذيري را در برابر گرما و مايعات دارد، شكننده نيست، ب) منبع تغذيه: تأمين كننده برق سنسور و رله و آي سي برد مي باشد. ج) بافر: كه تأمين كننده و نگهدارنده برق منبع تغذيه مي باشد. د) رله: به عنوان كليد قطع و وصل به كار برده مي شود وقتي سنسور سطح مايعات را تشخيص داد با ارسال سيگنال و يا جريان جداكننده به رله دستور داده و رله برق را از دستگاه در حين كاركرد قطع كند. وقتي ابتداي كار سنسور سطح مايعات احساس مي كند به وسيله سيم رابط با رله ارتباط برقرار كرده و رله بعد از جداكردن قسمت برق برقراري با برد را برقرار كرده و به برد دستور توقف را صادر مي كند تا از ادامه كار دستگاه در هر مرحله اي كه عمل گرفتگي لوله فاضلاب بيفتد جلوگيري به عمل آيد.

تاریخ اظهارنامه: 1403/05/01
تاریخ ثبت: 1403/08/12
خلاصه اختراع:

كمربند ايمني هوشمند مجهز به موتور گيربكسدار موازي با ترمز خودرو هنگامي كه خودرو ناگهان متوقف شود (در ترمزهاي ناگهاني) سرنشينان به سرعت به جلو پرتاب مي¬شوند. كمربند وظيفه دارد، مانع از پرتاب سرنشينان به جلو شود. كمربندهاي معمولي طوري ساخته مي شوند كه در صورت وارد آمدن ضربه، به سرنشين اجازه مي دهند مقداري جلو برود و سپس ناگهان قفل مي شود، اين قفل شدن ناگهاني و خود جلو آمدن راننده باعث ايجاد مشكلاتي مي شود. در راستاي حل مشكلات مذكور، در اين اختراع يك كمربند ايمني مجهز به موتور گيربكس دار با مكانيزم فعالسازي همزمان با ضربه و پرش ارائه شده است كه در صورت بروز هر يك از موارد برخورد در جلو و عقب، پرش ناگهاني خودرو و جدا شدن چرخ ها از زمين و يا ترمز ناگهاني، يك برد الكترونيكي به صورت لحظه اي دستور لازم براي فعالسازي موتور گيربكس دار را صادر نموده و كمربند ايمني سرنشين را در موقعيت اوليه ذخيره شده بر اساس مقدار اينرسي اندازه گيري شده اوليه ثابت مي كند.

موارد یافت شده: 6