لیست اختراعات علي اولادقره
روش پليمريزاسيون امولسيون دانه اي بدليل ويسكوزيته كم محيط واكنش، كنترل راحتتر دماي راكتور، رسيدن به جرم مولكولي و درصد تبديل بالا در زمان كوتاه واكنش، كنترل دقيق نانو ساختار ذرات و ... به منظور پيوند زني كوپليمراستايرن - آكريلونيتريل (SAN) روي لاتكس پلي بوتادي ان (PBL) بكار گرفته شده است. كوپليمر پيوندي g-ABS با خواص بهبود يافته از نظر پايداري حرارتي، پايداري در برابر شرايط محيطي، مقاومت شيميايي، مقاومت در برابر شعله، تغييرات رنگ، خواص مكانيكي؛، فرآيند پذيري ، مورفولوژي و ... به روش پليمريزاسيون دانه اي تهيه شده است. بمنظور افزايش نرخ توليد در واحد زمان (Productivity) كوپليمر پيوند g-ABS با محتواي كشسان 40 - 70 درصد در زمان واكنش 150 - 350 دقيقه با استفاده از سيستم آغاز اكسيناسيون احياء تهيه گرديده است. پارامترهاي سينتيكي و ترموديناميك موثر بر واكنش هاي گرافتينگ مورد بررسي قرار گرفته و مقادير آنها بهينه شده اند. اندازه ذرات لاتكس تهيه شده به روش پراكنش پوياي نور ليزر اندازه گيري شده است. نتايج حاصل نشان داده اند كه كوپليمر پيوندي با اندازه ذرات حدود 400 نانو متر تهيه شده است. مورفولوژي ذراتg-ABS حاصله بوسيله مشاهدات ميكروسكوپ الكترون عبوري تعيين شده كه تشكيل ذرات هسته - پوسته با اندكي انحراف به حالت نيمكره را نشان مي دهد. جهت كاهش مقدار تركيبات فرار كه باعث ايجاد بو و افت خواص مربوط به رنگ مي شوند از روش افزايش آغازگر در انتهاي واكنش و استفاده از برنامه دمايي، بهره گرفته شده و مقدار تركيبات فرار باقيمانده در لاتكس و پودر g-ABS به روش كروماتوگرافي اندازه گيري شده است.
در سالهاي اخير استفاده از مجموعهاي از افزودنيها به صورت كامپوزيتي در روان كنندهها مورد توجه محققين قرار گرفته است. نتايج تحقيقات نشان داده است كه استفاده از كامپوزيتها در روان كنندهها باعث بهبود كيفيت، عملكرد و خواص روان كارها ميگردد. در اين پروژه به عنوان يك موضوع به روز، ابتدا كامپوزيتي از اكسيد مس و گرافن سنتز و با تكنيك هاي SEM, FT-IRو XRD شناسايي شده است و سپس از آن به عنوان افزودني در روغن موتور استفاده شده و خواص روغن موتور فرموله شده با كامپوزيت اكسيد مس- گرافن مورد بررسي قرار گرفته است. نتايج آناليزهاي تريبولوژي از جمله آناليزهاي دانسيته، شاخص ويسكوزيته، ويسكوزيته در دماي 40 درجه سانتي گراد، ويسكوزيته در 100 درجه سانتي گراد، ميزان كف، نقطه اشتعال، نقطه ريزش و سايش ، بهبود ويژگي هاي ويسكوزيته در دماي 40 درجه سانتي گراد، ويسكوزيته در 100 درجه سانتي گراد، ميزان كف، نقطه اشتعال و ميزان سايش را تاييد كرد. همچنين نتايج نشان داد افزودني كامپوزيتي اكسيد مس- گرافن تاثير منفي بر ساير ويژگي هاي روغن موتور از جمله شاخص ويسكوزيته، نقطه ريزش و دانسيته ندارد و در مجموع به عنوان افزودني موفق در روغن موتور عمل مي كند.
پليمرهاي ذاتا هادي طبقه جديدي از مواد سنتزي هستند كه هردو خاصيت الكتريكي و نوري نيمه هاديها و فلزات را همراه با ويژگيهاي مكانيكي و فرايندپذيري پليمرها دارا ميباشند. اگرچه پليمرهاي ذاتا هادي متنوعي سنتز و بررسي شده اند، ولي پلي آنيلين بدليل پايداري دمايي، هدايت نسبتا بالا، ارزان بودن منومر، آساني سنتز و قابليت تنظيم مشخصات آن توجه زيادي را به خود جلب كرده است. پلي آنيلين در صنايع پيشرفته مانند غشاهاي جداكننده, آشكارسازهاي الكتروكروميك, باتريهاي پليمري, سنسورها، پيلهاي خورشيدي، ماهيچه هاي مصنوعي و پوششهاي حفاظت از خوردگي جزو مواد پايه عمومي مي باشد. نانو ساختارهاي مختلف پلي آنيلين كاركرد بهتري را در زمينه هاي مذكور نسبت به ذرات در مقياس بزرگتر نشان مي دهند. تحقيقات متعددي به منظور تهيه ساختارهاي مختلف پلي آنيلين با استفاده از اعمال شرايط مختلف حين سنتز آن صورت گرفته است ولي پژوهش حاضر علاوه بر پرداختن به تهيه نانو ساختارهاي مختلف پلي آنيلين تحت شرايط مختلف پليمريزاسيون، به قابليت تغيير ساختار آنها بعد از سنتز مي پردازد. با استفاده از روشي آسان، سريع و ارزان مي توان نانو ساختارهاي بدست آمده از سنتز پلي آنيلين را به نانو ساختارهاي كاملا متفاوت تبديل كرد.
موارد یافت شده: 3