لیست اختراعات علي صفامنش
سوسك شاخك بلند رزاسه كه به نام سوسك سرشاخه خوار نيز ناميده مي شود يكي از آفات مهم درختان ميوه سردسيري است. اين آفت علاوه بر درختان ميوه به درختان بيد ، بلوط ، نارون ، چنار ، گيلاس وحشي ، گلابي جنگلي ، بادام و درختچه هاي به ژاپني و نسترن نيز حمله مي كند.آفت نامبرده در تمام كشور با درجه اهميت اقتصادي زياد انتشار دارد.اين آفت در نواحي دشت با رطوبت كم خسارت قابل توجه دارد. اين حشره سوسكي است از خانواده Osphranteria coerulescens سوسك شاخك بلند رزاسه با نام علمي و راسته سخت بالپوشان(Cerambycidae) كه يكي از خطرناك ترين حشرات چوبخوار در كشور ما مي باشد. اين حشرات بر طبق تحقيقات به رنگ سفيد جذب مي شوند براي به دام انداختن آن ها و از بين رفتن آنها بايد هر باغدار يك درخت مصنوعي به رنگ سفيد ايجاد نمايد چون اين حشرات به رنگ سفيد جذب مي شوند . حال ميتوان از روش زير استفاده كرد . در اين روش درخت آهني به رنگ سفيد و پر از چسب مي گردد سپس پس از نشستن بر روي درخت اين حشرات از خود ماده اي را ترشح ميكنند كه ماندد يك هاردنر براي چسب عمل مي كندو حشره در چسب به دام مي افتد، نميتوانند از روي درخت جدا شوند سپس با توجه به سنسور هايي كه بر روي درخت قرار داده شده الارمي خاص براي توجه سوسك ها فرستاده مي شود در اين هنگام تعداد سوسك بيشتري بر روي درخت مي نشيند و پس از اينكه تعداد زيادي از اين حشره بر روي درخت قرار گرفت سنسور مادون قرمز بر اساس تاييد تعداد حشرات به صورت خودكار به درخت برق اعمال مي شود كه باعث از بين رفتن حشرات و برق گرفتگي آنها مي گردد
امروزه دانشگاه ها و موسسات علمي در زمان برگزاري آزمون از كارت ورود به جلسه و يا كارت ملي و يا كارت دانشجويي استفاده مي كنند تا فرد امتحان دهنده احراز هويت گردد ولي در بيشتر مواقع بعضي از شركت كنندگان در ازمون فردي را به جاي خود به محل برگزاري آزمون ميفرستند تا به جاي آنها در آزمون شركت كرده . ددر اين زمان افراد مراقب دقت لازمه را تشخيص هويت افراد به عمل نمي آورند و يا فرد شركت كننده در آزمون با آوردن بهانه اينكه عكس روي كارت ورود به جلسه متعلق به چندين سال گذشته است مراقبين را فريب مي دهند. در زمان ازمون نيز مراقبين بايد از شركت كنندگان در امتحان امضا حضور در جلسه را بگيرد كه اگر در حين آزمون اين كار صورت بپذيرد باعث پرت شدن حواس شركت كننده شده و دقت او را براي حل سوال كاهش مي دهد. براي رفع اين مشكل صندلي هوشمند امتحانات پيشنهاد مي گردد. اين صندلي براي تشخيص هويت از سنسور اثر انگشت استفاده مي شود كه ضريب امنيت بالايي دارد. با استفاده از اسكنر اثر انگشت ازمون دهنده گرفته شده و توسط فرستنده تصويري به دفتر مركز اطلاعات فرستاده شده و پس از تاييد اثر انگشت فرد امتحان دهنده نمونه سوال از مركز توسط فرستنده به صندلي فرد ازمون دهندده ارسال خواهد شد. حال پس از ارسال سوالات ، صندلي توسط يك گيرنده اين سوالات را گرفته و آن را به LCD نصب شده رو دسته صندلي خواهد فرستاد تا دانشجو يا فرد امتحان دهنده سوالات مخصوص درس خود را پاسخ دهد. براي جايگزيني كاغذ از يك LCD لمسي استفاده مي شود كه بر روي دسته صندلي تعبيه خواهد گشت * به عنوان پيشنهاد LCD روي دسته ميز را ميتوان طوري تنظيم كرد كه فرد ازمون دهنده پاسخ خود را نيز با يك مداد الكترونيكي بدهد و با اتمام زمان آزمون پاسخ خود را SAVE كرده و مكان آزمون را ترك خواهد كرد. سپس سيستم به طور خودكار پاسخ را توسط فرستنده تصويري به مركز ارسال خواهد كرد.
عنوان اختراع: طراحي و ساخت دستگاه حمايت كننده معلولين وزنه بردار زمينه فني : هيدروليك - نيازهاي انساني - الكترونيك مشكل فني: ورزش وزنه برداري معلولين يكي از پرطرفدارترين ورزش در بين معلولين مي باشد ولي هرچند اين ورزش داراي خطرات بالقوه اي مي باشد كه جان ورزشكار را تهديد مي كند و احتمال وقوع خطرات باعث ايجاد عدم تمركز و آرامش خاطر در انجام حركات توسط ورزشكار مي شود.و از طرفي در دو طرف ورزشكار افرادي به منظور مهار ميله هالتر در زمان سقوط بر روي بدن ورزشكار قرار دارند. در بحث داوري مسابقات امكان تغيير نتايج به واسطه اشتباهات داوري وجود دارد. ارائه راه حل: براي رفع مشكل اول يعني امكان وقوع حادثه براي ورزشكار ، اين دستگاه داراي جك هيدروليكي قوي مي باشد كه مي تواند وزنه هاي سنگيني را مهار كند. براي رفع مشكل دوم يعني بحث داوري،در اين دستگاه تعدادي سنسور تعبيه شده است كه به طور دقيق حركات ورزشكار را مي سنجد يعني بطور كلي سنسورها دستورات لازم اجازه انجام حركات به ورزشكار را ميدهد.و مي تواند نقش داور را ايفا مي نمايد. طرز كار: قبل از شروع مسابقات در هنگام وزن كشي، اندازه دست ورزشكاران اندازه گيري مي شود. با برداشتن ميله هالتر توسط ورزشكار از روي قلاب هاي دستگاه ،قلاب ها فاصله اي معين را با ميله هالتر ميگيرند(10 سانتي متر).و قابل ذكر است كه در طول انجام حركات، قلاب ها فاصله خود را با ميله هالتر حفظ ميكنند. با توجه به اينكه براي شروع حركت ورزشكار در ابتداي امر بايد دست ورزشكار كاملا راست و ثابت باشد ، براي تشخيص اين موضوع سنسوري در مركز ميله هالتر تعبيه شده است كه وظيفه مقايسه فاصله ميله هالتر با بدن ورزشكار را دارد.(همان اندازه دست ورزشكار)زماني كه اين فاصله ، برابر شد دستور شروع كار به ورزشكار داده مي شود. در ادامه حركات ورزشكار ميله هالتر را به طرف پايين ميبرد تا زمانيكه به قفسه سينه ورزشكار برسد كه اين برخورد را سنسورها تاييد مي كنند.پس از اين تاييد ورزشكار ميله را به طرف بالا مي برد و زمانيكه سنسورها انجام حركت درست(راست شدن و ثابت شدن دستها) را تشخيص دادند ، كار ورزشكار به پايان رسيده است.
در عصر حاضر با توجه به نياز جدي كه در كاهش سوخت ، كاهش آلودگي ها و ذخيره انرژي هاي نو و بدون آلاينده از اين تكنولوژي در خودروها مي توان استفاده كرد. نيروي آيروديناميك در زمان حركت خودرو و يا نيروهاي جانبي وارد بر خودروها به خصوص در زمانيكه در جاده ها و با سرعت بالا در حال حركت هستند، كاملا شناخته شده است. اين موضوع زمانيكه خودروها در فاصله جانبي كمي نسبت به هم قرار دارند نمود بيشتري پيدا مي كند. حال ما مي توانيم با برچسب هاي پيزوالكتريك از نيروي آيروديناميك بر روي شيشه خودرو برق توليد و آن را ذخيره نماييم.همچنين در قسمت زير و اطراف بدنه خودرو به دليل وجود نيروهاي برا و پسا و نيروي جانبي از يك لايه ي پيزوالكتريك كامپوزيتي استفاده مي كنيم. سپس انرژي توليد شده را به وسيله مبدل هاي افزاينده DC/DC در يك باتري ذخيره مي نماييم سپس از اين انرژي ذخيره شده براي مصارفي مانند گرمايش و سرمايش خودرو و همچنين بهره گيري براي استفاده در برچسب هاي مات شونده براي دودي كردن آن براي جلوگيري از ورود نور خورشيد استفاده نمود.با اين كار نيازي به استفاده از برچسب هاي كدر كننده در شيشه خوردو ها نيست. براي اين كار يك كليد در درون خوردو تعبيه شده كه داراي تعيين درصد مات شوندگي شيشه است . به اين صورت كه يك ورودي و خروجي براي كنترل ولتاژ(با استفاده ازحسگر هاي حساس به نور ) به شيشه استفاده مي شود. همچنين براي زماني كه باتري خودرو در زمستان نياز به شوك براي استارت دارد استفاده شود و از خرابي باتري جلوگيري نمود.
موارد یافت شده: 4