لیست اختراعات علي صفري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ اظهارنامه: 1393/05/15
تاریخ ثبت: 1394/05/03
مخترع/مخترعان: علي صفري پورمقدم
خلاصه اختراع:

ربات گردگير پنل هاي نيروگاه فتوولتائيك زمينه فني: برق پنل هاي خورشيدي با دريافت نور خورشيد برق توليد مي كنند و از مجموع سري و موازي شده اين پنل ها نيروگاه هاي خورشيدي (فتوولتائيك) احداث مي شود. كاهش تابش نور خورشيد به سطح پنل ها راندمان توليد پنل و در نتيجه توان توليدي برق نيروگاه هاي فوتوولتائيك را پايين مي آورد. گرد وخاك يكي از مهم ترين عامل اين كاهش توان مي باشد. جهت نظافت و گردگيري پنل هاي نيروگاههاي فوتوولتائيك در دنيا، ربات ها و سيستم هاي مختلفي طراحي شده است اما در ايران هيچگونه سيستم اتوماتيك جهت گردگيري و نظافت پنل ها ساخته وبكار گرفته نشده است و هنوز به صورت سنتي و دستي، با آب و جارو تيانجام مي شود. ربات گردگير پنل هاي نيروگاه فتوولتائيك اتوماتيك طراحي شده با برنامه ريزي قبلي شروع بكار مي كند. بدون آب و با گردگيري به موقع، ازنشستن، انباشته شدن و رسوب شدن گرد و خاك بر روي پنل ها جلوگيري مي كند و بعد از اتمام كار به طور اتوماتيك متوقف مي شود. در اين ربات جهت گردگيري مناسب از يك برس سيلندري نايلوني نرم (كه با حركت چرخشي گرد و خاك را جارو مي كند) استفاده شده است و يك برس تخت نايلوني نرم نيز كه در بالاي برس سيلندري قرار دارد كار نظافت برس سيلندري را انجام مي دهد. همچنين از انتقال گرد و خاك به پشت برس (محل تميز شده سطح پنل ها) جلوگيري مي كند. دو سنسور كه در جلو و عقب ربات نصب شده اند با سنس پنل هاي خورشيدي نيروگاه اجازه حركت ربات را مي دهند و به محض رسيدن ربات به لبه ابتدا يا انتهاي پنل هاي نيروگاه فرمان توقف و يا عقب گردمي دهند. اين ربات با فرمان گرفتن از برنامه نوشته شده در يك پي ال سي لوگو و سوئيچ ها، تحت نظارت سنسورها كار مي كند. توان مصرفي آن از نور خورشيد توسط يك پنل خورشيدي تامين مي شود و در يك باتري ذخيره مي شود تا به جهت جلوگيري از سايه اندازي بر سطح پنل ها، بعد از غروب آفتاب مورد استفاده قرار گيرد. قابل به ذكر است كه ربات به صورتي طراحي شده است كه سايه ي كمي بر سطح پنل ها ايجاد مي كند ودر صورت نياز در طول روز نيز مي توان از آن استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/03/30
تاریخ ثبت: 1395/03/17
خلاصه اختراع:

تبديل كليه كربوهيدرات هاي مواد ليگنوسلولزي به بيوگاز و اتانول مصرف انرژي به علت رشد جمعيت و گسترش كشورهاي صنعتي در طول يك قرن اخير به‌شدت افزايش‌يافته است. در اين ميان نفت خام مهم‌ترين منبع براي برآورده ساختن اين تقاضا در جهان مي‌باشدكه محققان پيش‌بيني كرده‌اند توليد سالانه‌ي آن تا سال 2050 از 25 بيليون بشكه به 5 بيليون بشكه كاهش خواهد يافت. با ادامه روند استفاده از منابع تجديد ناپذير انرژي و سوخت‌هاي فسيلي، دنيا نه‌تنها با مشكل كمبود آن‌ها مواجه خواهد شد بلكه آلاينده‌هاي گوناگوني نيز وارد محيط‌زيست شده و آن را آلوده خواهد كرد. ازاين‌رو يك نياز و نگراني براي يافتن منابع انرژي كارآمد براي جايگزيني با سوخت‌هاي فسيلي وجود دارد. اتانول و بيوگاز برخلاف سوخت‌هاي فسيلي جزء منابع انرژي تجديد پذير بوده و مشكلات ناشي از آن‌ها را كاهش مي‌دهند. براي بهبود تجزيه‌پذيري آنزيمي و دسترسي آسان به سلولز و همي سلولز، هيدروليز و تجزيه بي‌هوازي تركيبات ليگنوسلولزي نيازمند يك مرحله‌ي پيش‌فرآوري خواهند بود. با توجه به اينكه معمولاً مايع بعد از پيش‌فرآوري ها كه حاوي قندهاي 5 كربنه بوده و توسط مخمر ساكارومايسس مورد استفاده واقع نمي‌گردند، پيش‌فرآوري ها طوري طراحي شدند كه از اين مايعات براي توليد بيوگاز و از جامد پيش‌فرآوري براي توليد اتانول استفاده شود. اين طراحي فرآيند منجر به استفاده حداكثري از ماده ليگنوسلولزي و توليد انرژي از آن مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1398/10/20
مالک/مالکان: آقای علی صفری
تاریخ ثبت: 1399/06/23
مخترع/مخترعان: علی صفری
خلاصه اختراع:

توليد شناساگر رنگي اسيد-باز از گياه روناس طي يك فرايند شيميايي

تاریخ اظهارنامه: 1390/04/20
تاریخ ثبت: 1390/05/15
خلاصه اختراع:

در اين سيستم ما شيوه رفع لك و آلودگي و كثيفي را به صورت اتوماتيك مطرح كرده ايم و بعد از انجام مطالعات و تحقيق منجر به ساخت دستگاه پاگير برقي شده است. كه مي توان در درب ورودي منازل دستشويي و مكان هاي عمومي مثل سالن، مترو، بانك، رستوران، فروشگاه، استخر، حمام، آزمايشگاه، سالن و راه پله ي ورودي آپارتمان ها، بيمارستان ها و ... استفاده كنيم. كه ديگر شاهد آلودگي در كف اين مكان ها نباشيم و در هر شرايط جوي يك مكان تميز در اختيار مردم قرار داده شود و از پخش و گسترش آلودگي در محيط جلوگيري كرده باشيم. رعايت بهداشت در مكان هاي عمومي و شخصي براي ما انسنا ها يكي از بهترين موارد مي تواند باشد. كه بايد در دستور كار همه ي ما انسان ها باشد و به اهميت اين مقوله بپردازند. با اين سيستم ديگر نياز نيست شخصي را براي نظافت داشته باشيم و حتي هزينه ها ماهانه اي براي رفع آلودگي اين مكان ها به كسي بپردازيم و در مكان هايي مي توان اين كار باعث رعايت بهداشت به صورت اتوماتيك براي شخص مي شود كه بسيار هم آسان و سري اين كار صورت مي گيرد كه باعث خستگي و يا حتي در مواردي مورد علاقه استفاده حداكثر اشخاص مي شود. كه در هنگام ورود در مكاني ردپاي كثيفي از آن بر جاي نماند كه اين كار بتواند تميزي خود را به نمايش بگذارد، حتي در سخت ترين شراط آب و هوايي و جوي مكان هاي تميز و محيطي بدون آلودگي و ردپايي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/01/16
تاریخ ثبت: 1389/03/01
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1386/06/14
مالک/مالکان: علي صفري
تاریخ ثبت: 1386/07/16
مخترع/مخترعان: علي صفري
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1392/11/15
تاریخ ثبت: 1393/05/13
مخترع/مخترعان: علي صفري كهنكي
خلاصه اختراع:

در طول دهه¬هاي اخير، مواد پيشرفته هوشمند و موادي كه قابليت ترميم دوباره را دارند نظر دانشمندان علم مواد را به خود جلب كرده است. از آن¬جا كه به منظور حفاظت فلزات در برابر خوردگي از پوشش¬هاي آلي استفاده مي¬شود، پيشرفت¬هاي جديد در اين زمينه استفاده از پليمرهاي خود ترميم شونده است. مكانيزم¬هاي خودترميم شوندگي مختلفي (به صورت خودكار و يا با استفاده از نيرو محركه خارجي) در مواد پليمري امكان پذير است. در دهه اخير ايجاد پوشش¬هاي حاوي كپسول داراي خواص خود ترميمي (به عنوان دسته¬اي از پوشش¬هاي خودترميم) بسيار مورد توجه محققان قرار گرفته است. اين پوشش¬ها در انواع و با كارايي¬هاي مختلف در حال ساخت هستند و جهت كاربري در انواع محيط¬هاي خورنده توليد مي¬شوند. هدف اين است كه وقتي پوشش خودترميم شونده به صورت موضعي آسيب ديد، كپسول¬هاي موجود در زمينه رزين پوشش پاره شده و مواد داخل آن آزاد شود به نحوي كه بتواند خواص اوليه پوشش را با بستن مسير پيشرفت نوك ترك بازسازي نمايد. محققان در تلاشند تا راه¬هاي افزايش كارايي اين مواد و استفاده از تمام قابليت آن¬ها را كشف كنند. بر اين اساس موضوع اختراع حاضر ايجاد يك پوشش خودترميم شونده با قابليت بكارگيري در محيط هوا و ديگر محيط¬هاي خوردنده است. جهت دستيابي به اين هدف بايستي مكانيزم¬هاي مختلف حاكم بر مراحل مختلف فرايند خودترميمي مورد بررسي دقيق قرار گيرد. در انتخاب مواد سازنده اين سيستم پوششي تلاش شده است تا بيشترين هماهنگي ميان ماده ترميم كننده، پوسته و زمينه اپوكسي به وجود آيد. به طوري كه سيستم ميكروكپسول حاوي ماده اپوكسي و پوسته اپوكسي/آمين انتخاب شده است. اين سيستم كپسولي علاوه بر ايجاد پيوستگي مناسب با زمينه (قبل و بعد از ترميم)، از استفاده از كاتاليزور نيز بي¬نياز است. به علاوه با ريز شدن ابعاد ميكرو كپسول¬ها و رسيدن به ابعاد در حد نانومتر مي¬توان ويژگي¬هاي مكانيكي پوشش نظير چقرمگي را تا حد بالايي بهبود بخشيد. لذا توليد پوشش¬هاي خودترميم شونده¬ي مقاوم به خوردگي حاوي ميكرو/نانوكپسول در شرايطي كه با بهينه سازي مراحل توليد بتوان خواص ترميم شوندگي را در آن به ميزان قابل توجهي بالا برد، هدفي بسيار ارزشمند است كه در اين اختراع مبناي كار قرار گرفته است.

تاریخ اظهارنامه: 1389/06/09
تاریخ ثبت: 1389/12/12
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 8