لیست اختراعات علي قوام پور
پرورش ميگو بهعنوان يكي از فعاليتهاي مهم آبزيپروري در جهان و ايران در حال توسـعه و گسترش است. غذا بعنوان يكي از مهمترين نهادههاي زنجيرهي توليد ميگو ، علاوه بر اثرگذاري مستقيم بر روي كميت و كيفيت توليد، بيش از نيمي از هزينهها را به خود اختصاص ميدهد. چنانچه كيفيت غذا ضعيف باشد و عمليات برداشت بخوبي انجام نگردد منجر به تحمل استرس هاي فراوان توسط آبزي پرورشي شده و بر گسترش عوارضي چون پوست اندازي ناشي از استرس، نرمي پوسته، سرقرمزي و غيره تأثيرگذار خواهد بود. بدين منظور توجه به عمليات برداشت محصول ميگوي پرورشي حائز اهميت بوده و انجام صحيح عمليات پرورش، برداشت و عمل آوري ميگو باعث حفظ كيفيت بافت و مشتري پسندي آن مي گردد. استفاده از آنتي اكسيدان هايي نظير ويتامينها ، اسيدهاي چرب غير اشباع، عصاره مخمر و ساير تركيبات ضداسترس موجب افزايش مقاومت ميگو در برابر استرس هاي محيطي نظير كاهش اكسيژن، افزايش دما، تغييرات شوري و ... به ويژه در زمان برداشت مي گردد. با توجه به اهميت موضوع و لزوم دستيابي به نتايج مطلوب، فرمولاسيون مربوط به جيره خوراكي قبل از برداشت ميگو بمنظور استفاده در مزارع پرورش ميگو طراحي گرديد.در اين مطالعه مواد مورد نياز براي ساخت خوراك ميگو در اندازه گيري، وزن و پودر شدند. مواد به دست آمده با همديگر مخلوط شد. در اين طرح ميزان 1750 ميلي گرم ويتامين E به ساير مواد اضافه و مخلوط شد و و خوراك ماهي ميگو ساخته شد.
در پرونده خلاصه اختراع يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود.
موارد یافت شده: 2