لیست اختراعات علی اصغر پاکدامن
در حال حاضر ما براي نصب پايه هاي برق از روش معمول جهت نصب پايه ها استفاده مي كنيم. كه روش معمول به صورت تجربي با ديدين يا شاقول كردن زنجير روي پايه مي باشد. اين روش در مواردي باعث كج نصب شدن پايه ها مي شود. كه اين امر باعث به وجود امدن خطرات احتمالي در اينده مي شود. دستگاه پيشنهادي ساخته شده مخصوص نصب پايه هاي بتني برق طراحي شده است. كه اين دستگاه مشابه داخلي و خارجي ندارد. بدنه دستگاه ساخته شده به صورتي طراحي شده است كه راحت بتوان اپراتور نصب پايه اين دستگاه را بر روي پايه ها مستقر كند. همچنين به اساني مي توان براي پايه هاي مختلف از نظر قدرت كشش و ابعاد پايه هاي بتني برق نگهدارنده اين دستگاه را تغيير داد. به صورتي كه كاركرد با اين دستگاه راحت مي باشد و همزمان اين امكان را به اپراتور نصب پايه وراننده جرثقيل مي دهد كه انلاين وضيعت زاويه هاي پايه را با دقت بالا در حال نصب ببيند. وبهترين حالت را براي عمود بودن پايه مد نظر انتخاب كنند.
از طريق اين دستگاه مي توان سرچراغ گازي را تست نموده و قطعات معيوب را مشخص نمود. نحوه كار دستگاه به صورتي است كه با نمونه گيري از خروجي ايگناتور وضيعت سرچراغ را مشخص مي كند و با پيغام روي يك صفحه نمايشگر قطعات معيوب سرچراغ را مشخص مي كند در ضمن باعث افزايش راندمان و كاهش هزينه جهت رفع خاموشي معابر مي گردد.
هدف از اجراي اين طرح كاهش در هزينه ها و فضاي نصب تابلو هاي كنتور در مجتمع ها و كاهش تلفات و بهبود نظارت و مديريت بر لوازم اندازه گيري مشتركين است و محدوده اجراي اين طرح كليه مشتركين و به طور ويژه مجتمع هاي مسكوني-تجاري،خدماتي و صنعتي ميباشد در اين طرح تابلوهاي كنتور مجتمع ها كه شامل چندين كنتور برق ميباشند به يك تابلو لوازم اندازه گيري تنها به يك كنتور برق تبديل ميشود كه اين كنتور مسئوليت قرائت مصارف كليه مشتركين را به صورت مجزا بر عهده دارد همچنين با اجراي اين طرح كاهش چشمگيري در تلفات توان داخلي كنتورها داريم.
موارد یافت شده: 3