لیست اختراعات علی ایوبی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1399/08/07
خلاصه اختراع:

نيروگاه‌هاي سيكل تركيبي نقش بسيار مهمي در توليد پايدار برق دارند. اين نيروگاه‌ها مقادير بسيار زيادي از آب را روزانه جهت توليد برق مصرف مي‌كنند. با توجه به مشكل كم آبي و اين نكته كه بر اثر احتراق در خروجي گازهاي دودكش مقادير قابل توجهي بخار آب وجود دارد مي‌توان اين آب را بازيابي نمود. سامانه "بازيابي آب از گازهاي احتراق خروجي دودكش نيروگاه سيكل تركيبي" با استفاده از فناوري جذب توسط محلول جاذب معدني در دماي كاري گازهاي خروجي مي‌تواند به ازاي هر 40 مترمكعب گاز خروجي از اگزوز نيروگاه سيكل تركيبي بين 1.7-1.2ليتر در ساعت آب مقطر قابل استفاده نيروگاهي با كيفيت Potable در توليد كند و بخش عمده اي از مصرف نيروگاه را تامين نمايد و به حفظ منابع آبي زير زميني و سطحي كمك شاياني نمايد.

تاریخ ثبت: 1399/08/11
خلاصه اختراع:

جهيزات فشار قوي برق معمولا از روغن‌هاي عايق بهره مي‌برند. اين روغن‌ها در اثر كاركرد و مرور زمان برخي از خواص خود را از دست مي‌دهند و دچار آلودگي‌هاي فيزيكي و شيميايي مي‌شوند. تعويض روغن به‌عنوان آخرين راه حل هم بسيار هزينه‌بر است و هم مشكلات حاد زيست‌محيطي در پي دارد. اختراع ادعايي يك سامانه بازيابي و پالايش روغن‌هاي عايق است كه در تجهيزات فشار قوي برق مانند ترانسفورماتور كاربرد دارد. “سامانه دائم در مدار تصفيه روغن‌هاي عايق” به‌صورت دائمي و بدون نياز به خاموش‌كردن به ترانسفورماتور، سوئيچ‌گير، توربين و راكتور متصل‌شده و آلودگي‌هاي روغن را از آن حذف مي‌نمايد. ذرات معلق، رطوبت، گازهاي محلول، لجن و تركيبات اسيدي روغن از جمله آلودگي‌هايي هستند كه توسط اين سامانه حذف شده و خواص فيزيكي و شيميايي روغن مانند ولتاژ شكست، تانژانت دلتا، كشش سطحي و اسيديته بهبود پيدا مي‌كنند . اين سامانه همچنين مي‌تواند با استفاده از بسترهاي زئوليتي، هسته ترانسفورماتور را خشك كند.

تاریخ اظهارنامه: 1388/02/08
مالک/مالکان: محمدعلي ايوبي
تاریخ ثبت: 1388/06/08
مخترع/مخترعان: محمدعلي ايوبي
خلاصه اختراع:

براي حل مشكل توليد و توزيع نان سنتي دستگاهي طراحي شده است كه مدلي از آن مي تواند در آشپزخانه منزل مورد استفاده خانواده قرار گيرد. اين دستگاه مي تواند به مقدار مصرف يك خانواده هر 4 نوع نان سنتي (سنگك، بربري، تافتون و لواش) را توليد نمايد. كه اهم مزاياي آن رفع مشكلات فعلي توليد نان سنتي مي باشد كه عبارتند از: بهداشت، كيفيت، دور ريز و ضايعات، صف تهيه نان، نظارت و همچنين توزيع عادلانه يارانه تان. دستگاه نياز به دخالت انسان ندارد. تمام مراحل بارگيري، ساخت خمير، مدت زمان تخمير، شكل دهي و آماده سازي خمير براي نان دلخواه، افزودني هايي مثل كنجد و ... محيط پخت از نظر حرارت و جنس، مقدار برشتگي، خروج و نظارت دستگاه كاملا خودكار است. بخش كارتريج آرد مي تواند موارد فني استاندارد سازي آرد بهداشت، توزيع و قيمت آرد را تحت كنترل و نظارت درآورد.

تاریخ ثبت: 1400/05/06
خلاصه اختراع:

يكي از مهم‌ترين عوامل كاركرد ايمن ترانسفورماتورهاي قدرت، وجود مقاومت عايقي مناسب درون هسته ترانسفورماتور است. آب به‌عنوان تركيبي قطبي ولتاژ شكست روغن و مقاومت عايقي هسته را به‌شدت تحت تاثير قرار مي‌دهد. رطوبت از راه‌هاي مختلف جذب هسته ترانس مي‌شود و آسيب‌هاي بسيار جدي به ترانس وارد مي‌كند. روش‌هايي مانند خشك‌كردن تحت خلا نيازمند خاموش‌كردن ترانسفورماتور است و به‌علت سرعت بالاي رطوبت‌زدايي (چند روز)، تنش‌هايي را در كاغذ عايقي به‌وجود مي‌آورد و ممكن است ترانس نيازمند سفت كردن و بستن دوباره (Re clampping) شود. اختراع ادعايي يك سامانه دائم در مدار است كه به ترانسفورماتور قدرت متصل مي‌شود و بدون نياز به تخليه روغن يا خاموش‌كردن ترانس و با استفاده از خشك‌كننده (Desiccant) در بستر ثابت به‌صورت تعادلي آب را از روغن جذب مي‌نمايد و روغن خشك‌شده با چرخش درون ترانس رطوبت را از هسته گرفته و اين چرخه تا خشك‌سازي كامل هسته ادامه دارد. از آنجا كه انتقال جرم به آهستگي و به‌صورت تعادلي انجام مي‌شود در مدت زمان چندين ماه كه اين سامانه به ترانس متصل است تنش فيزيكي بر اثر كاهش رطوبت به كاغذ هسته ترانس وارد نمي‌شود و ضمن خشك‌سازي هسته، نياز به بستن دوباره آن نيست. خشك‌كننده، غربال مولكولي زئوليتي-رسي است كه از منافذ ريز با اندازه يكنواخت و مشخص تشكيل شده است و به‌عنوان جاذب مورد استفاده قرار مي‌گيرد. يك مولكول آب به اندازه‌اي كوچك است كه مي‌تواند از اين منافذ عبور كند به‌گونه‌اي كه اين منافذ مانند يك تله براي نگه‌داشتن مولكول‌هاي آب عمل مي‌كنند و به‌واسطه دارا بودن چنين خاصيتي است كه قادر است به اندازه 20 تا 30 درصد از وزن خود آب جذب نمايد.

موارد یافت شده: 4