لیست اختراعات علی درویشی
شكست حرارتي هيدروكربن ها در حضور بخار آب منجر به توليد الفين ها مي شود. طي اين فرآيند شكست، ملكول هاي سنگين به موادي سبكتر با ارزش بيشتر شكسته مي شوند. فرايند شكست حرارتي در راكتورهاي لوله اي بلند كه با نام راكتورهاي تشعشعي نيز شناخته مي شوند، انجام مي پذيرد. در فرآيند كراكينگ دو محصول جانبي نامطلوب كك و كربن منواكسيد تشكيل مي شود. كك تشكيل شده در فرآيند منجر به رسوب و گرفتگي راكتور، كاهش انتقال حرارت، كاهش بازده و افزايش افت فشار در طول راكتور مي گردد. همچنين كربن منواكسيد توليدي طي فرآيند كراكينگ به عنوان سم كاتاليست هاي پايين دستي شناخته مي شود. بنابراين كاهش ميزان كك و كربن منواكسيد از اهميت بالايي برخوردار است. در حال حاضر در پتروشيمي جم از تركيب سولفيدي دي متيل دي سولفيد (DMDS) به عنوان بازدارنده تشكيل كك و كربن منواكسيد استفاده مي شود. بر اساس اين اختراع، افزودني سولفيدي- فسفري معرفي شده مي تواند به عنوان بازدارنده تشكيل كك و كربن منواكسيد در فرآيند كراكينگ هيدروكربن ها با بخارآب و هيدروكربن در غلظت مشخص مخلوط شده و وارد كوره هاي كراكينگ مي شود.
شكست حرارتي هيدروكربن ها در حضور بخار آب منجر به توليد الفين ها مي شود. طي اين فرآيند شكست، ملكول هاي سنگين به موادي سبك تر با ارزش بيشتر شكسته مي شوند. فرايند شكست حرارتي در راكتورهاي لوله اي بلند كه با نام راكتورهاي تشعشعي نيز شناخته مي شوند و در يك كوره ي گازي بزرگ بهصورت عمودي قرار مي گيرند، انجام مي پذيرد. اين راكتورها معمولا از آلياژهاي مقاوم حرارتي و از جنس آهن-نيكل- كروم ساخته مي شوند. مخلوط هيدروكربن و بخار از كوره عبور داده مي شود تا به دماي موردنياز براي كراكينگ برسد. در ابتداي فرآيند كه خوراك هيدروكربني با سطح راكتور در تماس است، اين سطح به عنوان كاتاليست عمل كرده و ميزان تشكيل دو محصول جانبي نامطلوب كك و CO در فرآيند كراكينگ به مقدار قابل توجهي زياد مي باشد. با گذشت زمان و پوشيده شدن سطح راكتور از كك، خاصيت كاتاليستي سطح كاهش پيدا كرده و نرخ تشكيل كك نيز كمتر مي شود. كك تشكيل شده در فرآيند منجر به رسوب و گرفتگي راكتور، كاهش انتقال حرارت، كاهش بازده و افزايش افت فشار در طول راكتور مي گردد. در نتيجه نياز است عمليات توليد متوقف شده و فرآيند كك زدايي انجام شود. فرآيند كك زدايي به وسيله سوزاندن كك با مخلوط بخارآب و هوا انجام مي شود. با كاهش ميزان كك تشكيل شده در فرآيند ميزان در سرويس بودن كوره ها بيشتر و در نتيجه تعداد دوره هاي كك زدايي در طي يك بازه زماني مشخص كاهش خواهد يافت. همچنين CO توليدي طي فرآيند كراكينگ به عنوان سم كاتاليست هاي پايين دستي شناخته مي شود. بنابراين كاهش ميزان كك و CO از اهميت بالايي برخوردار است. بر اساس اين اختراع، پيشنهاد مي شود قبل از انجام فرآيند كراكينگ يك مرحله اصلاح خاصيت كاتاليستي سطح با استفاده از تركيب سولفوري انجام شود. اين عمليات منجر به كاهش خاصيت كاتاليستي سطح فلز مي شود. در نتيجه ميزان تشكيل كك و CO در ابتداي فرآيند به شدت كاهش مي يابد.
نياز بشر به ورزش در عصر ما منجر به ساخت باشگها و دستگاههاي ورزشي شده است كه گاها استفاده از اين فضاها مخاطراتي از قبيل شيوع بيماري و اتلاف زمان دارد .با تغيير سبك زندگي ، افراد راغب به ورزش در فضاهاي خصوصي تر شده اند. در بين اختراعات اين حوزه كمبود دستگاههاي چند منظوره و مناسب فضاهاي كوچك به چشم ميخورد. برخي از دستگاههاي ورزشي فعلي عليرغم مجهز بودن ،همگي نقاط ضعفي از قبيل عدم استفاده براي چند رشته ورزشي يا چند نفر بصورت همزمان دارند و همچنين قابليت توسعه ندارند. علت بوجود نيامدن چنين دستگاههايي به طراحي دشوار جهت پوشش تمام زوايا و نيازها در يك دستگاه واحد برميگردد. با شناسايي اين خلع دستگاهي با قابليت توليد صنعتي و مقرون به صرفه و كاملا ايراني را ابداع كرديم و به لطف طراحي منحصر بفرد و قابليت استفاده از سيم بوكسل و كش، امكان استفاده همزمان جهت ورزشهاي توانبخشي و ساير رشته هاي ورزشي فراهم شده است. اين دستگاه با بهره گيري از يك صندلي چند كاره بسيار كامل و يك سازه كه قابليت توسعه دارد، يك ايستگاه ورزشي جامع جهت استفاده در پاركينگ منازل ، هتل ها ، ادارات، مراكز توانبخشي را ارائه ميدهد.
موارد یافت شده: 3