لیست اختراعات علی ده مرده ئی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1397/02/24
تاریخ ثبت: 1397/09/12
مخترع/مخترعان: علي ده مرده ئي
خلاصه اختراع:

نوعي ان جي تيوب است كه امكان خارج كردن آن براي بيمار نيست و در گروه هاي خاصي مورد استفاده است . (به عنوان مثال در اطفال) در ناحيه ي انتهايي و پيش از منافذ ، نوعي بالن ديسك شكل طراحي شده كه بعد از كار گذاشتن باد مي شود. در قسمت نازال نيز يك حلقه ي پلاستيكي تعبيه شده تا از ورود بيشتر ان جي تيوب به بيني و انسداد پيلور جلوگيري شود.

تاریخ اظهارنامه: 1399/05/06
تاریخ ثبت: 1400/03/29
مخترع/مخترعان: علي ده مرده ئي
خلاصه اختراع:

چست تيوب سريع و بدون نياز به بخيه در فرايند تنفس، وجود كمي مايع در فضاي بين ريه ها و قفسه سينه، به حركت ريه ها بدون سايش در حين تنفس كمك مي كند اما ورود كمي از هوا، خون و يا چرك ناشي از آسيب و يا در حين عمل جراحي ، به فضاي جنب، ميتواند از اتساع كامل ريه ها جلوگيري نمايد.كلاپس كامل و يا نسبي ريه ها تنفس را با مشكل مواجه كرده و ميتواند منجر به ارست تنفسي شود و قرار دادن يك چست تيوب به سرعت به راحتي بيمار كمك مي كند.چست تيوب به طور كلي وظيفه تخليه و منظم سازي فشار فضاي جنب را دارد در بيماري هاي مختلف مواردي از قبيل چرك ، خون ، هوا و ...را كه مي توانند با تجمع در فضاي جنب در تنفس اختلال ايجاد كنند تخليه مي كند. چست تيوب هاي فعلي براي نصب زمان تقريبا زيادي را مي گيرد كه علاوه بر مشغول كردن وقت كادر درماني و پزشكان مي تواند در صورت به طول انجاميدن براي بيمار نيز بسيار خطر ساز باشد كه گاهي هر گونه تاخير منجر به فوت بيمار مي شود. براي جاي گذاري چست توب هاي فعلي نياز به ست هاي جراحي استريل و كامل مي باشد كه فرايند آماده سازي آن ها زمان بر بوده و براي فراهم سازي آن ها نياز به همكاري پرسنل بيشتري مي باشد كه اين امر موجب هزينه زماني بسيار و مشغول شدن برخي از پرسنل جهت آماده سازي تجهيزات مي شود و علاوه بر اين استريل كردن وسايل بيشتر نيازمند هزينه هاي كثير و به كار گيري پرسنل بيشتر مي باشد. براي نصب چست تيوب هاي فعلي نياز به تيم درماني كاملي از متخصصين مي باشد (متخصصين جراحي و يا طب اورژانس ) كه اين امر نيز علاوه بر تحميل هزينه به سيستم درماني موجب صرف هزينه زماني بسياري براي متخصصين مي گردد . به علت وجود بخيه براي جايگذاري چست تيوب اين پروسه ممكن است براي بيمار آزار دهنده باشد و همچنين زمان بخيه زدن نيز باعث طولاني شدن زمان جايگذاري چست تيوب مي شود. هنگام خروج مجدد لوله بايد مجددا بخيه ها خارج شود كه اين موضوع علاوه بر صرف زمان نيازمند مصرف تيغ هاي استريل مي باشد كه با اين طرح ابداع شده مي توان بر مشكلات فوق فائق آمد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/12/09
تاریخ ثبت: 1400/04/02
خلاصه اختراع:

در بسياري از كشورهاي در حال توسعه، فن آوري بكار گرفته شده براي استخراج اسانس ها ابتدايي و منسوخ است كه منجر به عملكرد كم و كيفيت ضعيف اسانس ها گشته است. بدين ترتيب، نياز به توجه كافي تكنولوژيكي در قسمت فرآوري اسانس ها وجود دارد. به طور كلي در انتخاب يك فرآيند خاص براي استخراج اسانس، بايستي به نكات زير توجه كرد. حساسيت اسانس به اثر گرما و آب، فراريت اسانس ها، ناپايدار بودن و اكسيداسيون اسانس ها در حضور هوا و گرما، مقرون به صرفه بودن محصول نهايي سيستم هاي استخراج موجود در ايران در مقياس صنعتي، اكثرا به صورت سيستم تقطير با بخار آب مي باشند. انرژي مصرفي در اين سيستم نسبتا بالا بوده و ميزان زيادي دي اكسيد كربن وارد محيط زيست مي گردد. حال با توجه به قيمت انرژي در حال حاضر، ناپايداري و اكسيداسيون بسيار بالاي اسانس ها و نيز پيامدهاي زيست محيطي، نياز به تكنولوژي هاي نوين احساس مي گردد. اختراع "استخراج اسانس ليمو، پرتقال و گريپ فروت با حلال CITRONELLOL تحت خلا در دمايc◦40" از جمله تكنولوژي هاي جايگزين در رفع نقص هاي موجود مي تواند باشد. محصول نهايي از 79 درصد حلالCITRONELLOL ، Linalool ( 10 درصد)، Geraniol ( 5 درصد)، Decanal(5 درصد) و يك درصدBHT تشكيل شده است. تكنولوژي فرآيند استخراج اسانس ليمو، پرتقال و گريپ فروت با حلال CITRONELLOL تحت خلا و دمايc◦40 از نوع ماشين آلات Ultrasonic و Evaporator و Platform Shaker است.

تاریخ ثبت: 1401/10/26
خلاصه اختراع:

تيغ يكي از اساسي ترين ابزار هاي كاري در رشته هاي پزشكي مي باشد و تقريبا در تمامي شاخه هاي آن نقش حياتي دارد اما اين نقش در رشته هاي جراحي بشدت پررنگ مي باشد، در رشته ي جراحي پلاستيك و پوست و زيبايي، نوع تيغ و ظرافت هاي آن ميتواند نقش بسيار مهم و تايين كننده اي در پروسه جراحي و درمان و همچنين نتايج حاصله داشته باشد در صورتي كه جراح از تيغ مناسب و درست استفاده نكند ، نتايج بدست آمده با نتايج دلخواه فاصله خواهند داشت. تيغ هاي جراحي كه امروزه استفاده ميشوند تيغ هايي از جنس استيل بوده كه تخت و صاف ميباشند و به اشكال مختلف ، از نازك تا قطور و قلابي شكل و ... طراحي شده اند. با اين تيغ ها ميتوان برش هاي سطحي و عمقي دقيقي زد، اما هنگام لايه برداري سطحي و دقيق از روي پوست ، نياز به دقت و مهارت فوق العاده اي ميباشد، اهميت اين موضوع هنگامي بيشتر آشكار ميشود كه بدانيم در بسياري از موارد، مانند جراحي هاي صورت و يا جراحي هاي كودكان حتي يك دهم ميليمتر از پوست نيز داراي اهميت ميباشد.(چه از نظر درماني و چه از نظر زيبايي) تيغي كه توسط اينجانب و همكارانم طراحي شده در جهت رفع اين نياز پزشكان مي باشد، اين تيغ از دو بخش اصلي تشكيل شده كه بخش اول آن دسته اي ميباشد كه به صورت قوس دار طراحي شده و تيغ درون آن جا ميگيرد و بخش دوم آن نيز خود تيغ ميباشد كه در دسته جايگذاري شده و با توجه به قوسي كه دارد امكان اقدامات ظريفتر را فراهم ميكند. براي تسهيل كاربرد، اين وسيله به نحوي طراحي شده كه ميتوان براي آن از تيغ هاي معمولي موجود در بازار نيز استفاده كرد.

موارد یافت شده: 4