لیست اختراعات فاطمه برزگري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1392/02/26
تاریخ ثبت: 1392/06/30
خلاصه اختراع:

دستگاه رسوب سنج هوشمند شامل يك سيستم ميكروكنترلر به عنوان مغز و هسته پردازش ميباشد. به طوري كه از طريق ورودي هايي كه براي سيستم تعبيه شده داده هاي مورد نياز را دريافت كرده و در آخر اطلاعات به دست آمده را به صورت لحظه اي بر روي كارت حافظه ذخيره ميكند. دستگاه مذكور در داخل اب قرار گرفته و سيلاب از داخل يك معبر فوق العاده صيقلي كه از جنس پلي اتيلن ساخته شده عبور داده مي شود. در اين معبر، پرتوهاي نور از يك سمت به لايه آب تابيده شده و پس از عبور از لايه آب، در طرف ديگر به سنسور برخورد ميكند. تغييراتي كه در پرتوهاي نور،حين عبور از لايه آب صورت ميگيرد، توسط سنسور به سيستم منتقل شده و در آنجا بر روي كارت حافظه ذخيره مي گردد. سپس با اتصال كارت حافظه به كامپيوتر و نصب نرم افزاري كه از قبل متناسب با دستگاه نوشته و آماده كرديم اين اطلاعات را بر اساس دقيقه، ساعت و تاريخ در قالبي تقويم مانند نمايش داده و نمودارهاي هر كدام را بر حسب دو مولفه زمان و ميزان رسوب رسم ميكند و در نهايت بااستفاده از منحني كاليبراسيون، ميزان توربيديتي(گل آلودگي) آب مورد بررسي قرار ميگيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/05/10
تاریخ ثبت: 1395/05/10
خلاصه اختراع:

در اختراع حاضر اين نتيجه حاصل شد كه استفاده از گريد خاص پلي پروپيلن با توزيع وزن مولكولي دوقله اي باعث افزايش شديد استحكام مذاب و كشش پذيري مي شود. ازطرفي استفاده از ذرات كربنات كلسيم به عنوان عامل ايجاد حفره همراه با كشش باعث افزايش سختي، مقاومت حرارتي، مقاومت شيميايي، پايداري ابعادي، بهبود خواص كششي، قابليت چاپ پذيري و رنگ پذيري محصول مي شود. همچنين عدم استفاده از حلال هاي شيميايي براي ايجاد حفره توسط روش هاي مرسوم باعث كاهش آلودگي هاي زيست محيطي و كاهش هزينه توليد محصول مي شود. با اختلاط پليمر و ذرات پركننده در اكسترودر و تهيه فيلم اوليه، سپس كشش فيلم در دماي بالا توسط غلتك مي توان فيلم متخلخل پليمري با خواص بسيار عالي به دست آورد. از اين فيلم هاي متخلخل پلي پروپيلني مي توان در صنعت خودرو سازي و باتري هاي قابل شارژ مورد استفاده در لپ تاپ و موبايل استفاده كرد.

تاریخ اظهارنامه: 1397/05/15
تاریخ ثبت: 1398/01/20
خلاصه اختراع:

عامل ضد سرطاني miR-143 در بسياري از سرطان ها كاهش مي يابد و وارد كردن مستقيم آن به داخل سلول با موانع بسياري همراه است. اين اختراع در مورد سنتز نانوسامانه ليپيدي كاتيوني مقرون به صرفه با حداكثر ميزان بارگيري miR-143 جهت استفاده در سرطان ها به خصوص سرطان استخوان مي باشد. طبق نتايج الكتروفورز، راندمان بارگذاري miR-143 توسط نانوسامانه سنتز شده نسبت به نمونه تجاري (ليپوفكتامين2000) و نمونه هاي مشابه بيشتر مي باشد. بررسي هاي ميكروسكوپ فلورسنت افزايش نفوذ پذيري سلولي آن نسبت به نمونه هاي مشابه را نشان داد.پايداري نانوسامانه نيز بيشتر از موارد مشابه مي باشد كه تكنيك هاي الكتروفورز و اسپكتروفوتومتر آن را تاييد كرده است. نتايجMTT حداقل سميت سلولي براي نانوسامانه سنتز شده نشان داد كه بسيار زيست سازگار و داراي رهايش پيوسته و آهسته در محيط برون‌تني و داخل پلاسماي رات مي باشد در نتيجه دارو به مدت طولاني‌تري در معرض بافت تومور قرار مي گيرد و اثر گذاري دارو افزايش مي يابد. نانوسامانه سنتز شده، ميزان دوز مصرفيmiR-143 جهت كشندگي در سلول هاي استئوساركوما را نسبت به موارد مشابه قبلي كاهش داده است كه از نظر اقتصادي بسيار مقرون به صرفه بوده و همچنين باعث كاهش عوارض جانبي شيمي درماني مي شود.

موارد یافت شده: 3