لیست اختراعات فاطمه بهروزنژاد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1397/11/03
تاریخ ثبت: 1398/02/17
خلاصه اختراع:

به منظور جمع آوري جريان در انواع ادوات اپتوالكترونيك لازم است كه الكترودي لايه نشاني شود. اين الكترود به صورت متداول فلزاتي مانند طلا و ... است كه به روش هاي برپايه ي خلا لايه نشاني مي شوند كه هزينه بر هستند و استفاده از آن ها در مقياس بزرگتر مانند ساخت ماژول هاي خورشيدي مشكل ساز است. در اختراع حاضر روش ساخت خمير كربن براي ساخت الكترود جمع كننده ي جريان معرفي شده است. به منظور بهبود رسانايي از ورقه هاي گرافيت، نانولوله هاي كربني و ... استفاده شده است و به منظور بهبود اتصال الكتريكي اين مواد به هم و به زيرلايه ي مورد نظر از كربن بلك با سايز كم تر از 50 نانومتر استفاده شده است. نسبت كربن بلك به كل ماده ي كربني وابسته به نوع كاربرد در بازه ي 0.2 تا 3 است. مستقل از اين كه جنس زيرلايه چه چيزي باشد با استفاده از روش عنوان شده در انتهاي فرايند بال ميل كردن مي توان حلال و پليمر دلخواه را اضافه و مخلوط كرد. اين خمير بسته به حلال و پليمر مورد استفاده با انواع روش هاي پرينت در ابعاد بزرگ قابل لايه نشاني است.

تاریخ اظهارنامه: 1392/02/11
مالک/مالکان: فاطمه بهروزنژاد
تاریخ ثبت: 1392/04/08
مخترع/مخترعان: فاطمه بهروزنژاد
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر، با عنوان شبيه ساز خورشيد قابل تنظيم جهت به كارگيري در آزمايش ها و مشخصه هايي كه در آن ها نياز به طيف استاندارد AM1.5 خورشيد است (به عنوان مثال مشخصه يابي سلول هاي خورشيدي) عرضه شده است. بخش فروسرخ به وسيله ي مجموعه اي از لامپ هاي هالوژن وفيلتر فروسرخ و بخش مرئي به وسيله ي LED هاي رنگي، سفيد و لامپ هالوژن تامين مي گردد. از آن جا كه شدتLED ها با تغيير ولتاژ دو سر آن ها قابل تنظيم است امكان دستيابي به طيف استاندارد خورشيد با دقت بالا وجود دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/11/24
تاریخ ثبت: 1392/05/24
خلاصه اختراع:

از كروم لايه نشاني شده به روش الكتروشيميايي به عنوان زيرلايه براي كاتد سلول خورشيدي رنگدانه اي استفاده شده است به اين ترتيب كه طي لايه نشاني پلاتين روي آن (با رو ش هايي غير از روش تجزيه ي حرارتي) بلافاصله بعد از لايه نشاني كروم و قبل از تشكيل لايه ي اكسيدي روي آن، نانو ذرات پلاتين در بعضي نواحي لايه نشاني مي شود و بعد از انجام فرايند لايه نشاني، وقتي كه لايه در معرض هوا قرار مي گيرد، روي نواحي كه با پلاتين لايه نشاني نشده است به طور طبيعي لايه اي نانومتري از اكسيد كروم تشكيل مي شود. از آن جا كه اين لايه، يك لايه ي پكيده است، كروم را در برابر خورده شدن در الكتروليت حفظ مي كند. به منظور داشتن بيشينه سطح مؤثر، زبري سطح با استفاده از چگالي جريان، دما و ديگر موارد مؤثر در لايه نشاني الكتروشيميايي كنترل مي شود. با استفاده از لايه نشاني كروم روي زيرلايه هاي رسانا و فويل هاي فلزي هزينه ي ساخت سلول كاهش مي يابد و همچنين با استفاده از كاتد معرفي شده در اين اختراع و لايه نشاني خطوط كروم در فوتوآند به منظور جمع كننده ي جريان ازهزينه و پيچيدگي هاي ساخت ماژول كه در آن به صورت متداول از خطوط نقره ي محافظت شده در برابر الكتروليت استفاده مي شود، به ميزان قابل ملاحظه اي كاسته خواهد شد.

موارد یافت شده: 3