لیست اختراعات فاطمه سيدسجادي
روش اندازه گيري بتائين در شكر و مشتقات آن براي اندازه گيري بتائين در شكر بايد از روش اسپكترو فوتومتري استفاده كرد. براي آماده نمودن نمونه روش هاي متفاوتي وجود دارد كه هر كدام مزايا و معايبي دارند. در روشهاي فعلي كه از جريان هوا ويا اشعه Infrared استفاده مي شود امكان وجود غبار و يا تغيير ساختار مولكولي وجود دارد. وليكن استفاده از انكوباتورهاي ميكروبيولوژيك كه محفظه هواي آن مجهز به فيلتر مي باشد و دماي آن كاملا قابل كنترل است از اتفاقات فوق جلوگيري ميكند. در روشهايي كه تا كنون استفاده شده است زمان سانتريفوژ در حد 30 ثانيه بوده كه اين زمان براي شكل گيري كريستال يداين كافي نبوده و كريستال يا شكل نمي گيرد و يا ميزان آن انقدر اندك است كه قابل استفاده نيست.افزايش زمان سانتريفوژ بين5-3 دقيقه مي تواند اين مشكل را منتفي سازد.
موارد یافت شده: 1