لیست اختراعات فاطمه عليزاده
بسمه تعالي ادعانامه شامل متن ذيل مي باشد: گياه karela يك گياه بومي منطقه شبه قاره هند و جنوب شرقي آسيا بوده كه از صدها سال پيش مورد استفاده قرار ميگرفته است و هم اكنون براي ديابت به طور وسيعي استفاده مي شود. اخيراَ در شمال كشور اقدام به كاشت ،داشت و برداشت اين گياه شده است و مطالعاتي كه انجام گرفته هيچ كشوري اقدام به ساخت نوشابه اي جهت ديابت با اين گياه را ننموده است و از اين نظر ما اقدام به چنين كاري را كرده ايم. تكنيك اختراع –اجزاء و عناصر مورد ادعا: پس از تهيه اين گياه از شمال كشور اقدام به بوجاري و جداسازي هسته نموده و از تكنيك عصاره آبي و فيلتراسيون و پايان به اقدام فورمولاسيون شود و اجزاء اصلي تشكيل دهنده اين نوشابه عبارتست از گياه كرلا ،مواد نگهدارنده (سديم نيترات)مواد سوسپاسيون كننده (ثعلب) قند طبيعي كه جذب بدن نمي شود و (استويا) و اسانس طبيعي(نعنا)و مانتيول (پوشش دهنده طعم تلخ گياه). شرح و توصيف طرح شامل موارد زير مي باشد : الف: عنوان اختراع به گونه اي كه در اظهار نامه ذكر گرديده است: اين اختراع در نوع منحصر به فرد در جهان بوده و مي تواند براي افراد ديابتي در جهان بسيار مفيد واقع شود. ب :زمينه فني مربوط: آزمايش هاي كنترل كيفي فرمولاسيون تغليط فيلتراسيون عصاره آبي بوجاري و تمييز كردن گياه كرلا د : شرح وضعيت دانش فني: با توجه به مطالعات انجام شده از هيچ منابع علمي دنيا اشاره اي از اين گياه جهت تهيه نوشابه نگرديده است و اين اولين بار مي باشد. ه- ارائه راه حل براي مشكل فني موجود همراه با شرح دقيق و كافي و يك پارچه اختراع : نياز به حمايت مالي مي باشد كه بتوان اين اختراع را در صنعت اجرا نمود و صد در صد اين اختراع در داخل قابل اجرا مي باشد . و- توصيف اشكال ها ،نقشه ها و نمودارها در صورت وجود ز-بيان واضح و دقيق مزاياي اختراع : از مزاياي اختراع جلوگيري از پيشرفت قند خون ،جلوگيري از كساني كه در معرض گرفتن قند خون مي باشد. ارزان در مقابل داروهاي موجود در بازار،در دسترس عموم قرار گرفتن مثل نوشابه هاي ديگر كه در بازار مي باشد. جلوگيري از خروج ارز و ايجاد اشتغال در كشور ج: توضيح حداقل يك روش اجرايي براي بكار گرفتن اختراع: گياه در شمال كشور تهيه شده و هسته زدايي شده و از طريق تكنيك عصاره گيري آبي ،فيلتراسيون و سپس عصاره به دست آمده تغليظ شده و عمليات فيلتراسيون و فرمولاسيون و در پايان آزمايشات لازم انجام شد. ت : ذكر صريح كاربرد صنعتي اختراع در صورتي كه ماهيت اختراعگوياي اين امر نباشد: اين اختراع مي تواند براي افراد ديابتي بسيار مفيد واقع شود و به طريقي كه كنترل ديابت را در افرادي كه در معرض ديابت قرار دارند و كنترل ديابت در افرادي كه در حال مصرف داروهاي مختلف مي باشند و آزمايشاتي كه روي افراد مختلف انجام شده نتايج به دست آمده مويد اين اختراع مي باشد لازم به ذكر مي باشد در صورت حمايت مالي اين محصول خيلي سريع قابل ارائه به بازار مي باشد.
1-عنوان اختراع: سنگ مصنوعي نما در دو حالت ساده و نوراني 2-زمينه فني اختراع: استفاده در نماهاي داخلي و خارجي ساختمان ها،راه روها،راه پله ها ،اپن اشپزخانه ها، كابينت سازي، استخرها، زيبا سازي شهري 3-مشكل فني و بيان اهداف اختراع: -سنگ هاي طبيعي وزن زيادي دارند كه اين خود موجب سنگين شدن بار نهايي ساختمان ميشود.به تبع آن تنش هاي زيادي به ستون ها و فنداسيون اعمال ميشود كه اگر درست طراحي نگردد ساختمان فرو خواهد ريخت.اما اين سنگ به نسبت بسيار سبك است -سنگ هايي كه در اطراف سينك دستشويي،روشويي،وان حمام،بيمارستان ها بكار ميروند معمولا داراي خلل و خرج هستند و امكان رشد باكتري ها در آنها زياد است اما اين سنگ آنتي باكتريال است. -در محيط هاي آزمايشگاهي كه با مواد راديو اكتيو و محلول هاي قليايي و اسيدي سروكار دارند استفاده از اين سنگ مناسب خواهد بود زيرا ضد يو وي و نفودناپذيري خوبي دارد. -از انجا كه مقاومت خوبي دربرابر آتش و گرما دارد در مواقع آتشسوزي مانع رسيدن حرارت به ميلگردهاي داخل ستون ها شده و از ذوب شدن آنها جلوگيري ميكند -در حالت نوراني اين سنگ بدون احتياج به هيچ منبع نوري؛ نور ملايم و چشم نوازي را در شب از خود ساطع ميكند.از آنجا كه در هنگام زمين لرزه و قطع اضطراري برق وسيله اي براي روشنايي كمتر يافت ميشود با استفاده از اين سنگ مسير روشن و مشخص خواهد بود. - درتابلوهاي تبليغاتي داخل و خارج شهركه هدف آنها جلب توجه مردم است معمولا از پايه هاي فلزي استفاده ميشود كه در اثر نزولات جوي دچار خوردگي و زنگ زدگي ميشوند كه پيشنهاد ميشود به عنوان مصالح جايگزين از اين سنگ نوراني استفاده شود كه نفوذناپذيري و ضربه پذيري آن بسيار بالاست و باران و برف روي آن بي تاثير است و نور ساطع شده از آن نيز توجه مردم را دو چندان جلب خواهد كرد.
با گسترش فناوري هاي نانو كاربرد نانوذرات پليمري به همراه نانوذرات فلزي براي تهيه منسوجات رسانا با ويژگيهاي چندگانه مورد توجه قرار گرفته است. صرفه اقتصادي، وزن كم و خواص فيزيكي و شيميايي مناسب جهت واكنش پذيري، منسوجات را به گزينه هاي مورد توجه براي زمينه هاي ايجاد ساختارهاي نانوكامپوزيتي تبديل كرده است. در اين پژوهش براي ايجاد ويژگي هاي رسانايي الكتريكي، افزايش استحكام و ضدچروك در كالاي پنبهاي از تركيبات نانولولههاي كربن چند جداره ساده و اصلاحشده (كربوكسيله)، نيترات نقره، سديم هيپوفسفيت، هگزادسيل تري متيل آمونيوم برمايد، هيدروكسيد سديم و سيتريك اسيد استفاده شده است. نمونهها به دو دسته كلي عملشده با نانو لولههاي كربن چند جداره ساده و نمونههاي عملشده با نانو لولههاي كربن چند جداره اصلاحشده (كربوكسيله) تقسيم شده و براي هر دسته با استفاده از طرح مركب مركزي و با تغيير غلظت تركيبات تعداد 17 آزمايش طراحي شده است. آزمونهاي اندازهگيري مقاومت الكتريكي، مدت زمان جذب قطره آب، زاويه بازگشت از چروك، مشخصات رنگي و ثبات شستشويي نمونههاي اوليه، بعد از پد و بعد از شستشو، بر روي همه نمونهها انجام شده است. با استفاده از روش آماري رويه پاسخ رابطه بين متغيرها و هر يك از پاسخها به صورت يك معادله چند جمله اي بدست آمده است. آزمون هايي شامل اندازهگيري استحكام، آناليز حرارتي، تصاوير ميكروسكوپ الكتروني پويشي، XRD و EDX بر روي تعدادي از نمونه ها انجام شده است. در نهايت مقدار بهينه متغيرها و پاسخها توسط روش آماري مذكور بدست آمده اند.
موارد یافت شده: 4