لیست اختراعات فرشاد حسيني
اين اختراع به طور كلي به عصاره ها و تركيبات حاصل از گياه Echinophora platyloba D.C. (گياهي مختص به ايران) كه از خود اثرات سايتوتوكسيك، آنتي، ميتوتيك و آنتي پروليفراتيو در برابر رده هاي سوللي نشان مي دهند مربوط است. هدف از اين اختراع شناسايي، تركيبات گياهي ضد سرطاني، داراي خواص سايتوتوكسيك، آنتي ميتوتيك و جلوگيري كننده از رشد سلولي Echinophora platyloba D.C. و قابليت استفاده باليني آينده از آن در برنامه هاي شيمي درماني سرطان مي باشد. بررسي اثرات سايتوتوكسيك و آنتي پروليفراتيو عصاره هاي تهيه شده مختلف اين گياهف اثر آنتي - ميتوتيك بالايي را از اين گياه بر روي سلول هاي سرطاني نشان داد. بنابراين اين گياه عصاره هاي حاصل و مواد مستخرجه را مي توان به عنوان يك منبع بومي براي مواد ضدسرطاني محسوب كرد. با توجه به خواص اين گياه، عصاره هاي اتانولي، اتيل استاتي و اتردوپترولي آن ساير مواد مشتق شده از اين عصاره ها و فرآورده هاي مشابه گياه، با رويش گسترده گياه و عصاره گيري به شيوه توصيف شده، و يا استخراج مواد متشكله عصاره ها به صورت صنعتي، پس از طي مراحل آزمون هاي باليني در داوطلبان انساني نهايتا مي توان در درمان سرطان استفاده كرد.
در اين تحقيق پس از اعمال روشهاي گوناگون عصاره گيري و اسانس گيري با نسبت هاي خاص حلالهاي گوناگون عصاره هاي متفاوتي از خالواش شمال ايران تهيه شده و آنگاه اثرات سميت سلولي هريك از اين مستخرجه ها بروي سلولهاي سرطاني انساني مورد بررسي قرار گرفت. بدنبال تعيين موثرترين عصاره، و در جهت شناسايي مكانيسم عمل سلولي عصاره انتخاب شده، مشتقات راديواكتيو داروي ضد سرطان هرسپتين ،موثر بر گيرنده هاي سطح سلولهاي سرطاني تهيه و در اختلاط با اين عصاره در مقابل سلول قرار گرفته است. بدين ترتيب مكانيسم اثرات سلولي عصاره هاي انتخاب شده بروي گيرنده هاي گوناگون استروژني، پروژستروني و هر تو سطح سلولهاي سرطاني شناسايي شده است.
در اين روش دستگاهي رو كه از لحاظ شكل ظاهري شبيه به دستشويي هاي فرهنگي هست ،از سه لايه مجزا از هم تشكيل شده است كه در انتهاي ترين قسمت آن، محل قرار گيري ظرف نمونه ميباشد كه با استفاده از سنسور هاي رو كه دارند اندازه نمونه مورد نياز ازمايشگاه رو كنترل ميكنن در صورت كافي بودن نمونه درب ظرف به صورت اتومات و خودكار بسته مي شود. بعد از گرفتن نمونه حداقل بيمار هنوز مقدار قابل توجهي مدفوع در داخل شكم خود دارد كه انها نيز بايد تخليه گردد و موجب راحتي بيمار گردد ، كه در لايه مياني دستگاه ميتواند مدفوع خود را به تمام تخليه كند ، بعد از تخليه مدفوع بيمار بايد تماما از لحاظ بهداشتي خود را شستشو دهد ،جهت جلوگيري از مخلوط شدن مدفوع با ابي رو كه براي شستشو استفاده ميشود كه جنبه وصحنه خوبي را ايجاد نميكند ، باز هم در اين لايه از دستگاه سنسور هاي تعبيه شده كه درب لايه مياني رو مي بندد .و كار هاي شستشو و نظافت در لايه اولي (لايه رويي دستگاه) انجام مي شود كه از اخر بعد از برداشتن ظرف نمونه از دستگاه خود دستگاه به صورت اتومات با استفاده از مواد شوينده تميز ميگردد و براي استفاده هاي مجدد اماده ميشود
موارد یافت شده: 3