لیست اختراعات قاسم صادقي بجستاني
اختراع دستگاه سنجش مواجهه فردي با نور و تنظيم ريتم سيركاردين (Setting The Circadian Rhythm Light Exposure Measurement Device:SCRLEMD) كه در زمينه پزشكي-مهندسي پزشكي-مهندسي كامپيوتر كاربرد دارد؛ براي حل مشكل تغيير ريتم سيركادين كه موجب عدم تمركز و دقت كافي و كاهش بازدهي كاركنان براي شغل هاي حساسي نظير پرستاران ، آتشنشان ها، پرسنل اورژانس و كارگران مشاغل حساس صنعتي مانند پالايشگاه ها ميگردد و خطا هاي حين كار را افزايش دهد.ساخته شده است. پروتوكول هاي سلامت جديد براي نوبت كاران بر ميزان مواجهه با نور در ساعات كاري و صبح روز بعد تاكيد دارد.با اين راه حل اختراع دستگاه سنجش مواجهه فردي با نور و تنظيم ريتم سيركاردين قابليت استفاده راحتي را براي كاربر به وجود مي آورد (قابليت نصب روي لباس ،يقه، پيشاني و..) كه مي توان با ثبت داده ها و تحليل ان ها به مطالعه در اين باره پرداخت. دستگاه امكان سنجش طيف نور را دارد و داده هاي را مي توان به دستگاه ديگري منتقل كرد. انجام گرديده است.هر كجا نياز به بررسي و تنظيم ريتم سيركادين باشد اين دستگاه مناسب مي باشد.
الكترود يكپارچه¬ي گيره اندامي در ثبت سيگنال الكتريكي قلب الكترودي است كه در ثبت سيگنال الكتريكي قلب (الكتروكارديوگراف) استفاده مي¬گردد. كيفيت الكترودهاي گيره اي اندامي در ثبت الكتروكارديوگرافي كه اصطلاحا Limb Clamp ناميده مي¬شوند، نقش مهمي در ثبت سيگنال EKG (يا همان ECG) دارد. تجربيات چندين ساله كار با تجهيزات بخش قلب و تعامل با پزشكان الكتروفيزيولوژيست و پرستاران، بيانگر شكايات ايشان از گيره هاي اندامي موجود است. وجود قطعات متعدد فلزي در اين گيره هاي اندامي و چند تكه بودن آنها علاوه بر كوتاه كردن عمر گيره اندامي، منجر به اضافه شدن نويز ناخواسته اي به سيگنال ثبت شده مي¬گردد. از طرف ديگر خشك شدن ژل بين قطعات گيره اندامي علاوه بر مسايل بهداشت پوست، منجر به كاهش كيفيت آن بعد از چند بار استفاده ميگردد. الكترود يكپارچه¬ي گيره اندامي، همانطور كه از نام آن پيداست، برخلاف نمونه هاي مورد استفاده معمول كه چند تكه و حتي داراي قطعات فلزي و فنر هستند، يكپارچه ساخته شده است و خصوصا از فنر (كه بين قطعه بالا و پايين استفاده ميگردد) استفاده نشده است و كليه بدنه آن از جنس پلاستيك است. (شكل شماره6 در توصيف اختراع)
با استفاده از صفحه شطرنجي ديجيتال مي توان بسياري از ناهنجاري ساده اسكلتي (مانند: سر به جلو , پشت گرد , كج گردني ,شانه نا برابر و .... )را تشخيص داد.صفحه شطرنجي ديجيتال داراي عملكرد متفاوتي با نمونه هاي فعلي از جمله تست نيويورك و صفحه شطرنجي معلومي است.
منبع نور اندوسكوپي مبتني بر تكنولوژي SMT نسل جديد منابع نوري در عملهاي اندوسكوپي را ارايه ميدهد. منابع نوري (Light Source) امروز از تكنولوژي لامپهاي زنون، هالوژن و يا LED استفاده ميكنند و مشكلات اين منابع نوري عبارتند از مدت عمر مفيد (كه LED از همه بهتر است) شدت نور توليد شده و مكانيسم خنك كنندگي سيستم و مهمتر از همه تعمير و نگهداري آن است. تكنولوژي SMT و استفاده از منابع نوري SMD در هر سه موضوع فوق (عمر مفيد – خنك كنندكي و شدت نور) داراي بهبود عملكرد است. اما مشكل منابع نوري SMD كه تاكنون در منابع نوري اندوسكوپي استفاده نشده است، نقطه اي بودن نور توليد شده ميباشد كه با استفاده از منشور و رادلنز خاصي اين مشكل برطرف گرديده است، در اين منبع نوري براي خنك كنندگي نيز هيت سينك خاصي طراحي شده است و دستگاه قادر به تنظيم شدت نور، نمايش مدت عمل، ورود به محله آماده به كار و خاموش روشن مكانيكي و ديجيتالي است.
غربالگري كيفي ناهنجاري هاي اسكلتي عضلاني يك از رايج ترين روشهاي تشخيص و درمان، در بسياري از تخصصها است و بعلت وجود طيف بسياري از ناهنجاري هاي اسكلتي عضلاني، داراي انواع مختلفي چون كافوز، لوردوز، شانه نابرابر، پاي پرانتزي، پاي ضربدري، سر به جلو و ........ تا كنون از روش هاي منسوخ و بسيار با خطاي بالا مانند صفحه شطرنجي نخي مختلفي استفاده ميگرديد، از اين رو دستگاه حاضر مبنتي بر تكنولوژي ليزر يك ابزار الكتريكي با قابليت استفاده در كاربردهاي مختلف صنعتي و غير صنعتي مخصوصا در حوزه تشخيصي و درماني آسيب هاي ورزشي است. روش كار بدين صورت است كه بر خلاف ساير روش هاي موجود، علاوه بر تنظيم زواياي نور ليزرها در ابعاد مختلف مختصات، براي هر كاربردِ مشخص، اندازه گيري زوايي و تعيين نوع ناهنجاري بدون درگير كردن افراد به صورت غير تهاجمي انجام ميگردد.
موارد یافت شده: 5