لیست اختراعات ليلا واقف مهرباني
امروزه با توجه به شيوع بالاي بيماري¬هاي مزمن، توليد محصولات رژيمي براي پيشگيري و كنترل اين بيماري¬ها ضروري است. مربا از جمله مواد غذايي است كه بين اقشار مختلف جامعه محبوب مي¬باشد و تلاش¬هاي زيادي براي توليد نوع رژيمي آن صورت گرفته است. محصولات نهايي اغلب داراي خواص حسي نامطلوب بوده و قابل قياس با مرباهاي معمولي نيستند و تنها مزيت آنها، نداشتن شكر است. هدف از انجام اين پژوهش توليد مرباي رژيمي فراسودمند با استفاده از شيره¬ي خرما به عنوان شيرين¬كننده و پكتين آميدي با درجه¬ي متوكسيلاسيون پايين داراي خواص پري¬بيوتيكي مي¬باشد كه به عنوان جايگزين مرباي معمولي توسط تمام اقشار جامعه و حتي در مقادير مشخص براي افراد ديابتيك و يا در معرض خطر اين بيماري قابل استفاده باشد. همچنين به دليل نداشتن عوارض مرباهاي رژيمي تهيه شده با سوربيتول موجود در بازار و دارا بودن خواص رئولوژيكي و حسي مطلوب و قابل مقايسه با انواع سنتي و خوشايند مصرف¬كنندگان، مرباي رژيمي فراسودمند جايگزين مناسبي براي اين مرباهاست.
موارد یافت شده: 1