لیست اختراعات مجتبي سليماني
تركيبات پودري بر پايه مواد طبيعي جهت كاهش اثرات غير نرمال زنجيره پلي پپتيدي آلفا و بتا تركيبي از شيرين بيان60 گرم- زيره 60 گرم- رازيانه 10 گرم- نعناع 10 گرم- انسيون شيرين 10 گرم- اين مواد با آب به(طبيعي) و مقدار كمي عسل به آن اضافه كرده و به صورت قرص در آورده خشك شده مي باشد. روش ساده تر: داروها را كوبيده و با معدل آن قند يا شكر كوبيده مخلوط و قبل هر غذا يك قاشق مرباخوري با كمي آب ميل كنيد( با آب وشكر مخلوط و ميل نماييد)تركيبي از:جوانه هاي گندم-جو-جودوسر-يونجه-برنج-عدس هركدام به ميزان 2 واحد و جوانه هاي جوسياه- جومعمولي- تخم اسفناج-تخم شاهي-نخود-ماش-لوبيا هر كدام به ميزان 1 واحد اينها را باهم مخلوط كرده و روزانه در3نوبت وهر نوبت1 قاشق غذاخوري از ان را مصرف نماييد برگ سنا 50 گرم – گل سرخ50 گرم – ترنجبين50 گرم- افسنتين25 گرم – تخم كتان 25 گرم – گل ختمي 25 گرم اين مواد را مخلوط و نيمكوب كرده هر بار يك قاشق غذاخوري از آن را در 2 ليوان آب ريخته روي شلعه ملايم بگذاريد تا بجوشد و يك ليوان بماند آنگاه صاف كنيد و شيرين كرده و بعد ظهرها بعد از غذا ميل كنيد.اين دارو با اسهال دادن در درمان شركت ميكند(اسهال آور است)اگرشخص با 1بار خوردن آن دچار رانش شكم نشد ميتواند مصرف آنرا افزايش دهد و برعكس اگر شخصي دچار اسهال شديد شد مي تواند مصرف آنرا كاهش دهد بهرحال بايد به گونه اي مصرف شود كه تا روزي 4 بار اسهال بصورت ملايم ايجاد شود و 20روز اسهال ملايم برقرار باشد تخم گشنيز350 گرم – آويشن 25 گرم – مرزنجوش25 گرم – كاكوتي 25 گرم – پونه25 گرم – نعناع 25 گرم روز– اوكاليپتوس25 گرم اين مواد را با هم مخلوط كرده و هر شب قبل خواب در ظرف آبي جوشانده و به مدت 10 دقيقه بخور دهيد .كندش 2واحد - تخم گشنيز 1واحد– گل بنفشه0.5واحد– اين مواد را با هم مخلوط و پودر مي شوند سپس به اندازه نوك قاشق چايخوري از آن را در بيني كشيده پس از لحظاتي عطسه هاي پي درپي بروز مي كند حداقل بيشتر از 15 تا20 بار عطسه كردن صورت ميگيرد (اين عمل10 دقيقه بعد از عمل بخور انجام شود)آنگاه پس از تمييز كردن بيني در هر سوراخ بيني يك قطره روغن بنفشه يا بادام شيرين بچكانيد. مخلوطي از سركه به مقدار10% و شيره انگور به مقدار90% است كه همراه غذا روزي 2 تا 3 وعده هر وعده به ميزان 3 تا5 قاشق در يك ليوان آب رقيق كرده و بنوشيد.
پيچ ومهره هرزگرد اتومات قطعه اي است بسيار پركاربرد در طراحي و توليد سازه هاي فضايي. در مرحله ساخت سازه هاي فضايي كه جزو سازه هاي نوين مي باشند در حدود بيست سيستم مختلف داراي كاربرد دارند ، معروفترين سيستم الماني mero مي باشد. گوي هاي اين سيستم تركيبي از گوي هاي فلزي و پيچ مي باشند كه به دلايل فني مي بايستي به صورت هرزگرد پيچ در داخل استوانه لوله اي بچرخد ودر داخل سوراخهاي گوي فلزي بسته شود. براي هرزگرد كردن پيچ ها مجبور به سوراخ كردن آنها به صورت عرضي مي باشيم . ايجاد اين حفره ها باعث تضعيف شديد پيچ گشته و باعث افزايش فشار (تنش وكشش)پيچ مي شكند وسازه فرو مي ريزد. با طراحي پيچ ومهره هرزگرد اتومات پيچ سوراخ نشده و به همين علت از مقاومت پيچ كاسته نمي شود. در اين حالت با طراحي ابزار چند ظلعي بر مقاومت سازه افزوده شده وعمليات نصب با اطمينان و سهولت انجام مي يابد.
بيشتر تلفات جاني در جاده هاي كشور و خارج از كشور در اثر نبستن كمربند ايمني منجر به مرگ مي گشته ولي امروزه با طراحي ساخت سيستم هاي نوين اين تلفات به حداقل كاهش يافته است. در اين دستگاه راننده قبل از روشن كردن اتومبيل موظف به بستن كمربند ايمني مي باشد در غير اين صورت ماشين قادر به روشن شدن نيست لذا برق 5 ولت انژكتور به پشت آمپر نرسيده و توسط ميكروسوييچ اتصال برق را نشده است از آنجاييكه به عنوان يك خطا در cpu ذخيره مي شود بايستي دستگاه دياك خورده تا تغييرات بعدي را پذيرا باشد هيچ يك از سيستم هاي موجود در ارتباط با اتومبيل در كشورمان قابليت كنترل بستن كمربند ايمني به طور واقعي را براي راننده و سرنشين ندارد ضمن اينكه اين سيستم ارائه شده توانايي سنس و كنترل بسته شدن كمربند را براي راننده و سرنشينان خودرو را دارا مي باشد و فقط مي توان به خودروي توليدي شركت بنز داشته است. در ابتدا كه راننده وارد خودرو مي شود و قصد روشن كردن خودرو را دارد در صورتي كه كمربند خودرو را نبند برق پشت آمپر قطع و تا زماني كه كمربند بسته نشود برق وصل و سيستم دياك نيم شود در صورتي كه راننده كمربند ايمني خود را ببند و سرنشيني ديگري در ودرو حضور نداشته باشد مي توان به حركت ادامه دهد ولي اگر شخص ديگر در خودرو حضور داشته باشد بر اساس سنس ميكروسوييچ و شمارش تايرم و همچنين اجراي سيستم سخن گوت سرنشين موظف به بستن كمربند به مدت 6 دقيقه مي باشد كه اگر اين عمل صورت نگيرد ماشين ممكن است به چالشي بيافتد و در صورتي كه كمربند ايمني خود را كمتر از 6 دقيقه بسته و دوباره باز كند به مدت 4 دقيقه موظف مي باشد كه يا از روي صندلي بلند شود (يعني از ماشين پياده شده است) يا كمربند ايمني خود را مجددا ببند.
امروزه اكثر كليد هاي كه در منازل ، ادارات و سازمانها براي روشن و خاموش كردن وسايل روشنايي ، لامپ ها يا مصرف كننده هاي الكتريكي استفاده مي شوند. عملكرد مكانيكي دارند. يعني با اعمال فشار بر روي اهرم يا شاسي اتصال را برقرار مي كنند. اين كليد مي تواند وسايل برقي را روشن و خاموش كند بدون اينكه جرقه اي در لحظه قطع و وصل روي دهد. اين امر در محيط هاي آلوده به گاز يا در محيطي كه امكان نشت گاز وجود دارد بسيار اهيمت دارد زيرا اين كليد ضد جرقه ، خطر انفجار را از بين مي برد و خسارات جاني و مالي را كاهش مي دهد. مدار شبيه به كليد هاي معمولي منازل و صنعتي عمل مي كند اما با استفاده سنسور مادون قرمز كه توسط دست پيام را دريافت مي كند و به ميكروكنترولر پيام را اسكار مي كند و توسط اپتوترپاك ، ترياك را فعال يا غير فعال مي كند. و ميكروكنترلر پيام را اسكار مي كند و توسط اپتوترياك ، ترياك فعال يا غير فعال مي كند . در نتيجه مصرف كننده را روشن يا خاموش مي نمايد در اين تكنينك قطعات مكانيكي و قطعات لغزنده حذف شده و مدار تمام اتوماتيك و بدون جرقه و قوس حاصل از قطعات لغزنده عمل مي كند. همچنين جهت كاهش هزينه و حجم مدار به گونه اي طراحي شده است كه ترانس از مدار مدار حذف شده است. ساكنين ساختمان وقتي وارد ساختمان مي شوند بي خبر از اين هواي داخل ساختمان آلوده است ، كليد لامپ را را براي روشن شدن مسير خود مي زنند كه در اثر جرقه ي حاصل از زده شدن كليد برق ، ساختمان منفجر مي شود.مطمنا كسي مبادرت به زدن كليد برق نمود. نظرش ايجاد انفجار در ساختمان نبود ، بلكه منظورش روشن كردن مسيرش بود، اما به جهت ندانستن آلودگب محيط، اين اتفاق (انفجار ساختمان) ناخواسته صورت گرفت علت اين انفجار مربوط به زمان اتصال قسمت مكانيكي كليد برق بوده كه باث جرقه كوچكي شده و همين امر سبب ايجاد انفجار مربرط به زمان اتصال قسمت مكانيكي كليد حذف گرديده و كليه عمليات توسط سنسور و عملگر و سوييچ الكترونيكي انجام مي گردد و در نتيجه جرقه اي اتفاق نمي افتد لذا در اين كليد خطر انفجار در زمان روشن يا خاموش كردن كليد از بين مي رود. از اين كليد همچنين مي توان در آزمايشگاه ها پمپ بنزين ها و منازل و كليه ساختمان ها كه به نوعي در خطر انفجار گار قرار دارند استفاده كرد.
در سيستم هاي سرعت سنج قديم عواملي چون آنالوگ بودن سيستم، حساسيت و دقت پايين، آسيب ديدگي فراوان قطعات مكانيكي متحرك، مصرف انرژي زياد، فركانس كاري پايين موجب محدوديت عملكرد در سيستم ها و شرايط مختلف و كاهش كارايي سيستم مي گردد. دستگاه پيشنهادي عوامل ذكر شده را در حد بسيار مناسبي مرتفع كرده است. در ضمن اين دستگاه برخلاف سرعت سنج هاي گذشته قابليت تحرك و نصب بر روي تمامي سيستم هاي متحرك از جمله خودروهاي مختلف، موتور، دوچرخه و ... را دارا است. ضمنا از اين دستگاه به عنوان دورسنج در موتورهاي الكتريكي و اندازه گيري سرعت سيالات در پالايشگاه ها، نيروگاه ها و كارخانجات استفاده مي گردد. سيستم هاي وارداتي با اين دقت با هزينه هاي بسيار گزاف وارد مي شوند. طبق قانون القاي فاراده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با تغيير فللوي مغناطيسي در يك سيم پيچ در آن لتاژ القا مي گردد سطح ولتاژ القايي به عاملي چون شدت ميدان زمان تغييرات ميدان و تعداد دور سيم پيچ بستگي دارد در دستگاه ساخته شده يك بوبين با هسته فريت به عنوان حسگر عمل كرده و پالسي از ولتاژ را ايجاد مي نمايد پالس اعمالي با استفاده از مدارات آشكارساز سطح و تقويت كننده پالس ديجيتال در خروجي ايجاد مي گردد محرك در اين دستگاه مگنت هاي كوچكي مي باشند كه در روي يك ديسك قرار مي گيرد و با چرخش 360 درجه اي خود پالسي ايجاد مي گردد.
موارد یافت شده: 6