لیست اختراعات مجيد كرمي
با توجه به اطلاعات آلودگي شهر تهران مي توان گفت اعظم آلودگي شهر تهران كه درصد قابل توجهي از خودروهاي سواري آن را پيكان تشكيل مي دهد آلودگي ناشي از خودروها است در نتيجه هر گونه تغيير در مصرف سوخت و بازدهي اين خودرو تاثير بسزايي بر روي ميزان مصرف سوخت كشور و آلودگي هوا خواهد داشت هدف از انجام اين پروژه طراحي و ساخت يك كيت كاهش مصرف سوخت و الودگي براي كاربراتور پيكان مي باشد در اين پروژه سعي شد به كمك طراحي و ساخت يك كيت جديد كاهنده فرايند سوختن بنزين در موتور پيكان كه يك خودروي قديمي و در عين حال شايع در كشور ماست بهبود يابد و به فرم استويكيومتريك آن نزديك تر شود. از مزيت هاي اين كيت كاهنده مي توان به ساختمان ساده ي آن و قيمت تمام شده ي پايين آن در توليد اشاره كرد. اين پروژه با هدف كاهش آلودگي هواي كشور در اثر خودروهاي پيكان بي شماري كه همچنان در سطح كشور تردد مي كنند صورت پذيرفت. اميد است كه مسئولين ذيربط در راستاي به توليد انبوه رساندن اين كيت جديد با ما همكاري نمايند. كيت جديد شامل يك محفظه ي آلومينيومي استوانه اي شكل يك آهنرباي دائم با ميزان نيروي مغناطيسي مشخص يك فنر و يك سوزن آهني با قطر مشخص است. اساس كار اين كيت بهبود موقعيت پلانجر به كمك ايجاد يك نيروي مغناطيسي بر روي پلانجر مي باشد. مقدار اين نيرو با موقعيت پلانجر رابطه دارد و در عمل اين نيرو سبب بهبود نسبت هوا به سوخت و در نتيجه ي آن كاهش مصرف سوخت نيز مي شود. رفتار ديناميكي كيت با يك تابع چند ضابطه اي بر حسب جابجايي پلانجر تقريب زده شده است كه به طور عملي در آزمايشگاه بدست آمده است. اين تابع در ادامه آمده است. در شكل زير تصوير قسمت هاي تشكيل دهنده ي اين كيت و مقياس آنها نشان داده شده است.
قطعه مورد نظر به ابعاد 8 ميليمتر ارتفاع از كف پله و عرض حدود 8 سانتيمتر و با توجه به طول پله هاي رايج بين 80 تا 200 سانتيمتر متغير بوده كه جنس بدنه اصلي از آلومينيوم با مدل خاص طراحي شده جهت ايستايي لازم بروي تيزي پله كه سه رديف لامپ LEDرنگي بروي بدنه اصلي تعبيه گرديده كه هر كدام براي هدفي مشخص به صورت موضعي نورپردازي مي نماييد و استفاده از آهنربا به صورت مخفي در شكاف تعبيه شده در بدنه اصلي جانمايي گرديده كه باعث سهولت براي درگير كردن پنل تبليغاتي كه بروي پيشاني پله است ميشود و صفحه از جنس فايبر گلاس و نوار تعبيه شده بروي سر آن سهولت نصب و برداشتن تبليغ را فراهم مي سازد .
تقويت كننده عضلات مچ دست مخصوص بيماران مبتلا به آرتروز در زمينه لوازم ارتوپدي و بازتواني مچ و ساعد دست ميباشد. استفاده از مچبندهاي محدود كننده دامنه حركتي در طولاني مدت باعث ضعف (آتروفي) عضلات ميشود. بيماران مبتلا به آرتروز اگر به منظور تقويت مچ دست از تمرينات پويا (ايزوتونيك) استفاده كنند، اين تمرينات موجب التهاب و درد بيشتر خواهدشد.اين بيماران براي جلوگيري از ضعيف ترشدن عضلات فقط بايد از تمرينات ايستا (ايزومتريك) استفاده كنند. براي انجام اين تمرينات تجهيزاتي وجود دارند كه خود داراي مشكلاتي هستند.عدم امكان انجام تمرينات مقاومتي ايستا (ايزومتريك) در تمامي جهات (فلكشن،اكستنشن،پرونيشن،سوپينيشن،اولنار ديويشن،راديال ديويشن) يكي از اين مشكلات است.به علاوه در ابزارهاي موجود براي انجام تمرينات مقاومتي، پنجه ها درگير هستند كه باعث خستگي زودرس و همچنين افزايش فشار خون در سالمندان ميشود. در مچ بند ابداعي امكان انقباض عضلات در تمامي جهت ها وجود دارد كه مشكل اول را رفع ميكند همچنين بدليل درگير نكردن انگشتان در انقباضات از افزايش فشار خون و خستگي زودرس جلوگيري ميكند. وجود چهار كش متفاوت باعث ميشود كه بتوانيم ازاين مچ بند هم براي محدوديت حركت و هم براي انجام تمرينات مقاومتي ايستا با تنظيم مقاومت دلخواه استفاده كنيم.
قطعه مورد نظرتحت عنوان (ريل طولي انتقال دهنده برق بر روي ديوار با قابليت نور پردازي در شب) مي باشد در تكنولوژي كنوني با توجه به ماهيت پريز برق مشكلات مثل ثابت بودن در يك مكان مشخص و غير پرتابل بودن و نيز براي استفاده چند كاربر از يك پريز مشكلات خاص خود را داشته مثل نبود چند راهي در دسترس و قرارگيري همه افراد در يك مكان كنار هم و منظر نامناسب و ... اشاره نمود قطعه فوق طراحي گرديده تا موارد ياد شده را مرتفع نموده و كاربرد هاي جديد مثل نشان دهنده مسير حركت , پرتابل بودن و ... را ارايه نمايد كه در تمامي فضاهاي ساختمان با هر كاربري قابل استفاده است . قطعه فوق طبق ابعاد مشخص 50*24 ميليمتر به طول 100 سانتيمتر از جنس پلاستيك سخت نسوز و نشكن با رنگ پذيري طراحي گرديده كه به صورت زيركاري و روكاري قابليت نصب بروي ديوار را داشته ( نقشه شماره 5 ) و ارتفاع آن با توجه به نياز قابل تنظيم مي باشد و در صورتي كه احتياج به طول بيشتر باشد قطعات به صورت خطي با توجه به طول ديوار در كنار يكديگر قرار مي گيرداين در حالي است با توجه به نوع طراحي و شكل خاص چند هدف را دنبال مي كند كه مي توان به حذف تعدد پريزها در يك اتاق , حذف سيم رابط و چند راهي ها , و ايجاد قابليت ها مختلف مثل داشتن لامپ LED جهت چراغ خواب و روشن نمودن مسير حركتي اشاره نمود (نقشه شماره 5 تصوير 5-2). در انتهاي اين قطعه دو شكاف در كنار يكديگر طراحي شده كه در انتهاي آن نوار مسي جهت اتصال به برق شهر تعبيه گرديده(نقشه شماره 1 گزينه 5و6) كه با قرارگيري قطعه رابط بروي آن برق را به وسايل مورد استفاده مي رساند و قطعه رابط نيز طبق ابعاد مشخص با متريال تعريف شده طراحي گرديده كه بتواند به دوشاخه هاي وسايل برقي متصل گردد(نقشه شماره 3) و قابليت استفاده لوازم برقي را از قطعه اول فراهم سازد لازم به ذكراست اين قطعه با خروجي پريز معمولي و پورت USBطراحي گرديده كه تمامي وسايل برقي حتي بدون دوشاخه برقي با كابل USBقابل استفاده مي باشد(نقشه شماره 7 تصوير 7-2).
موارد یافت شده: 9