لیست اختراعات محسن آقازاده شیران
مشكل فني و راه حل: افزايش جمعيت باعث افزايش نياز انسان به تامين مواد غذايي مي شود و اين مساله باعث زير كشت رفتن بيشتر زمين هاي محيط زيست و نابودي طبيعت مي شود و همچنين كنترل آفات و بهره وري محصول زير كشت سخت تر و زمانبر است و مضاعف بر آن به دليل خشكسالي ها مديريت مصرف آب مي تواند بسيار حائز اهميت باشد. راه حل: در اين اختراع سازه شبكه اي درختي كاشت عمودي گندم يك سازه منسجم و مهندسي طراحي شده است كه كاشت محصولات استراتژيك را به صورت عمودي امكان پذير مي نمايد و سطح زيركشت محصولات كشاورزي را به صورت گسترده اي افزايش مي دهد و مي تواند علاوه بر دريافت رطوبت طبيعي هوا، براي رشد دانه به صورت آبياري قطره اي نيز فراهم مي شود، يكي از مشكلات عمده در زمينه كاشت محصولات استراتژيك بحث آبياري ، مديريت زمين هاي كشاورزي و جلوگيري از آفت هاي كه محصول نهايي را به خطر مي اندازد ، در اختراع سازه شبكه اي درختي كاشت عمودي گندم با عنوان "درخت گندم " سازه اي عمودي با قابليت هاي خاصي طراحي و ساخته شده است كه ضمن افزايش چند برابري بهره وري گندم و يا گياهان دارويي و... با مديريت هوشمند آبياري بر اساس نيروي جاذبه و شرايط محيطي كنترل شده مي توان انقلاب بزرگي را در زمينه كاشت محصولات استراتژيك به ارمغان آورد. كاربرد صنعتي : كاربرد (1) (اصلي): به كمك اين اختراع مي تواند به عنوان يك روش جايگزين براي كاشت ديمي و آبي محصولات كشاورزي مي باشد
پره دبل ارشميدس مشكل فني و راه حل:پره ارشميدس در توربين هاي بادي، پمپ هاي انتقال آب چاه ها و اسكرو كانواير براي انتقال مواد و بسياري از وسايل صنعتي كاربرد فراواني دارد، در انتقال آب پره ارشميدس با توجه به كاربرد وسيعي كه پره ارشميدس دارد خاصيت لغزندگي و عدم نگهداري آب در آن مشهود است همچنين در استفاده به عنوان پره توربين بادي اين پره سطح كم بادخوري دارد. راه حل: در اين اختراع، يك مدل جديد از پيچ ارشميدس با عنوان (دبل ارشميدس ) معرفي شده است. در اين مدل جديد پيچ ارشميدس موقعيت لبه ها به نحوه اي طراحي و ساخته شده اند كه به صورت دبل مارپيچي مي باشند. در اين مدل پيچ ارشميدس از تكرار زاويه پره در راستاي سه بعدي تكرار و از مدل بيونيكي الهام گرفته شده است در مدل ساده ارشميدس به طور مثال در پمپاژ آب، سطح چسبندگي و نگهداري آب بسيار پائين مي باشد اما در مدل پره دبل ارشميدس به دليل انحناهاي خاص سطح چسبندگي آب و سطح بادخوري پره افزايش يافته است.
عنوان اختراع: توربين بادي هوايي مخابراتي با زاويه حمله 360 درجه بادخور و قابليت نصب زميني مشكل فني و راه حل: توربين هاي بادي حال حاضر به دليل محدوديت هاي نصب ارتفاع داراي راندمان پاييني هستند توربين هاي بادي معمولا بر بالاي برج هاي خاصي ساخته مي شوند كه در كنار محاسن معايبي داشته، زمان طولاني نصب توربين، توليد صدا و خطر بالقوه براي پرندگان. از سوي ديگر برخي از مردم آن را مانعي در چشم انداز مي دانند نكته مهمتر آنكه، اين برج ها آن قدر بلند مرتبه نيستند كه از قدرت، شدت و ثبات باد در ارتفاعات بهره مند شود. مضاعف بر آن توربين هاي بادي شناور موجود در سطح دنيا هر كدام داراي پره هاي خاصي هستند و تنها استفاده آنها براي توليد انرژي الكتريكي مي باشد و با توجه به گسترش روز افزون استفاده از اينترنت و مخابرات نياز فناورانه در اين زمينه مشهود است. در اين نوع توربين بادي هوايي مخابراتي با پره با زاويه حمله 360 درجه علاوه بر پره با زاويه حمله باد 360 درجه بادخور و قابليت نصب زميني براي مصارف مخابراتي همچون تقويت سيگنال هاي مخابراتي و همچنين پايش پارامترهاي هوايي و مسايل نظارتي پدافند غير عامل مي تواند مورد استفاده قرار گيرد. راه حل: در اين اختراع، يك مدل توربين بادي هوايي مخابراتي با زاويه حمله 360 درجه بادخور و قابليت نصب زميني معرفي شده است. در اين مدل موقعيت لبه هاي پره به نحوه اي طراحي و ساخته شده اند كه به صورت 360 درجه بادخوري دارند و مدل پره داراي هندسه پيچيده اي هستند كه مي تواند به عنوان تقويت سيگنال هاي مخابراتي و هم پايش پارامترهاي هواشناسي و پدافند غيرعامل با نصب تجهيزات مورد استفاده قرار گيرند در اين مدل توربين بادي مي توان عمليات تصويربرداري و مخابراتي از مناطق آسيب ديده از بلاياي طبيعي و ساير نيازهاي مخابراتي مورد استفاده قرار گيرد. كاربرد صنعتي : كاربرد (1) (اصلي): استفاده به عنوان منابع توليد پراكنده توليد برق براي مناطقي كه از نعمت برق محروم هستند.
موارد یافت شده: 3