لیست اختراعات محسن اسلامی
يكي از مهمترين بخش هاي سيستم هاي مخابراتي و ماهواره اي فيلتر ها مي باشند. وظيفه اصلي فيلتر حذف سيگنال هاي مزاحم در خارج باند و عبور سيگنال اصلي در باند عبور مي باشد. فيلتر هاي محفظه اي Combline و Interdigital و همچنين فيلتر موجبري Iris يكي از مهمترين فيلتر هاي مايكروويوي مي باشند كه داراي تلف اندك مي باشند. اينگونه فيلتر ها توانايي انتقال توان هاي كيلوواتي را در سيستم هاي راداري و فرستنده هاي ماهواره را دارند اما طراحي و سنتز اينگونه فيلتر ها بدليل ايجاد ميدان هاي حاشيه اي با بدنه و بين رزوناتورها بسيار مشكل است از طرفي مي بايست در فركانس هاي بالا با تحليل تمام موج ساختار از عملكرد بهينه آنها مطمئن شويم. برنامه طراحي فيلتر ارائه شده با دريافت ميزان افت در پهناي باند و ميزان نوسان در باند گذر و همچنين پهناي باند و فركانس مركزي فيلتر قابليت بدست آوردن پارامتر هاي مكانيكي فيلتر را دارد و همچنين با استفاده از داده هاي بدست آمده پاسخ فيلتر را در حالت تمام موج ارائه مي كند . بايد خاطر نشان كرد كه هر تحليل در حالت تمام موج كاملا منطبق بر نتايج اندازه گيري خواهد بود.
اختراع حاضر دستگاهي است كه با تحريك همه نقاط يك سازه يك بعدي مانند تير قابليت شناسايي مشخصات ارتعاشي را فراهم مي نمايد . وسيله مورد نظر قابليت اعمال نيروي متحرك توسط تحريككننده غير تماسي الكترومغناطيس را دارا ميباشد. نتايج اين اختراع قابل استفاده در مهندسي مكانيك، هوافضا و سازه هاي صنعتي نظير پلهاي معلق و ريلهاي راهآهن و همچنين صنايع نفت و گاز براي عيبيابي لولههاي مورد استفاده براي انتقال نفت و گاز ميباشد. غير مخرب بودن تحريككننده به دليل عدم اتصال به سازه، تحريك سازه در محدوده فركانسي گسترده (از1 هرتز تا 1 كيلو هرتز)، دقت بالا در حركت خطي نيروي تحريك كننده روي سازه، قابليت تحريك سازه با ورودي هاي مختلف اعم از ضربه، پله، هارمونيك و غيره با دقت بالا، نويز بسيار كم به دليل خاصيت الكترومغناطيسي تحريك كننده و كاركرد سيستم به صورت Online و Offline از برجستگيها و مشخصههاي اين دستگاه ميباشد.
در رادار هاي حالت جامد براي تامين توان ، از تقويت كننده هاي ترانزيستوري در باند فركانسي مايكروويو استفاده مي گردد . براي تامين توان مورد نياز رادار مي بايست از جمع كننده هاي موجبري استفاده نمود. جمع كننده ها و يا تقسيم كننده مايكروويوي يك به دو و يا يك به پنج و ... به صورت شعاعي و مايكرواستريپي در مقالات علمي ارائه گرديده اند اما تقسيم كننده و يا جمع كننده توان موجبري يك به سه كه در سيستم هاي راداري حالت جامد مورد نياز است در هيچ بانك اطلاعاتي ارائه نشده است . با توجه به نياز در اين زمينه تقسيم كننده توان موجبري يك به سه در باند X و به طور مشخص در بازه فركانسي 9.45GHz-9.75GHz با تلفات بسيار پايين و همچنين ايزولاسيون و افت برگشتي بهينه طراحي گرديد . بايد توجه داشت اختلاف فاز خروجي در پورت هاي خروجي تقسيم كننده بهينه مي باشد كه موجب عملكرد صحيح در حالت جمع كنندگي و تقسيم كنندگي توان مي گردد. بايد توجه داشت كه استفاده از ساختار موجبري توانايي عبور امواج با توان هاي بسيار بالا را ميسر مي كند.
يكي از مشكلات اصلي براي انجماد مني در مورد نشتخواركنندگان كوچك مانند گوسفند وجود اسيدهاي چرب غير اشباع با چند باند دوگانه در غشاي اسپرم آنهاست كه موجب مي شود تحمل اسپرم در مقابل دماي انجماد به شدت پايين باشد. جهت نگهداري و حفظ كيفيت مني در محيط خارج از بدن، نياز به افزودن رقيق كننده (Extender ) به مني مي باشد. رقيق كننده مربوط به هر گونه حيواني بر اساس ويژگي هاي منحصر به مني آن گونه متفاوت مي باشد. يكي از مهمترين اجزاي رقيق كننده تركيبات محافظت كننده در برابر سرما مي باشد كه زرده تخم پرندگان پركاربردترين نوع مي باشد. رقيق كننده مخصوص نگهداري مني قوچ به صورت منجمد توانسته است اثرات نامطلوب زرده كامل تخم مرغ را كه به دليل حضور گرانولها، كلسيم و ليپوپروتئين ها با دانسيته بالا مي باشد را حذف نمايد و با آزمايشات متعدد بهترين غلظت از تركيب حاصله را در فرمولاسيون نهايي استفاده نمايد. همچنين جهت بالا بردن خصوصيات محافظت كننده از شوك سرمايي (با انجام مطالعات مختلف) در اين رقيق كننده از كازئين شير با غلظت مناسب استفاده شده است. و تا 15 ماه پس از نگهداري در دماي يخچال كيفيت خود را حفظ كرده است. همچنين به كمك اين رقيق كننده، 5/1 تا 2 ساعت پس از ذوب اسپرم ها همچنان كيفيت حركتي مطلوب خود از جمله حركت پيشرونده رو به جلو و حركت كلي را حفظ ميكنند.
موارد یافت شده: 4