لیست اختراعات محسن بهرامي باباحيدري
خلاصه اختراع دريچه تامين هواي تازه و هواي مورد نياز احتراق وسايل گازسوز در فضاهاي ساختماني با قابليت تشخيص نشت گاز سمي CO و غير قابل انسداد ايده اي است كه بسياري از نقاط ضعف دريچه هاي موجود را برطرف مي كند. طراحي اين دريچه طبق مباحث ۱۴،۱۷ و ۱۹ مقررات ملي ساختمان،جهت اجرايي شدن هرچه بهتر و بيشتر اين مقررات در حوزه تامين هواي تازه و تامين هواي احتراق و كاهش خطرات است و كاربرد آن در موارد زير ضروري است. الف) فضاهاي محل نصب دستگاه هاي گازسوز باحجم كمتر از يك مترمكعب براي هر ۱۷۷ كيلوكالري در ساعت و ب) فضاهاي محل نصب دستگاه گازسوزكه حجم اين فضا يا مجموعه آن با فضاي مجاورش بيش از يك متر مكعب براي هر ۱۷۷ كيلوكالري باشد ولي ساختمان با درزهاي هوابند باشد.از اهداف اين اخترع مي توان به ۱- تامين هواي تازه و مورد نياز احتراق ۲- كنترل زمان باز و بسته بودن دريچه و كنترل بار حرارتي فضا ۳- جلوگيري از انسداد دريچه در زمان كمبود جريان هوا ۴- تشخيص نشت گاز CO ۵- قطع گاز در شرايط بحراني ۶- اطلاع رساني به كاربر اشاره كرد.
مشكل فني در پريزهاي معمولي اين است كه اگر كاربر بخواهد از وسيله اي برقي با طول سيم كوتاه در فاصله دورتري از مكان نصب پريز استفاده كند بايد از سه راه سيار استفاده شود و در صورت عدم وجود سه راه سيار نمي تواند از وسيله استفاده كند. گاهي در ساختمان سازي و استفاده از ابزار برقي، به دليل كوتاهي سيم وسايلي مانند دريل ، فرز و ... كاربران مجبورند از سيم هاي سيار استفاده كنند يا در استفاده هاي خانگي مثل جاروبرقي ، سشوار و... لازم به جابجايي وسيله است كه كوتاهي سيم آن باعث نصب تعداد بيشتري پريز مي¬شود. راه حل اين مشكلات، ارائه پريزي است كه با توجه به زيبايي ظاهري، كوتاهي سيم وسايل را جبران كند. ساختار طرح ارائه شده شامل محفظه اي متناسب با مينيمم ضخامت ديوارها در ابعاد(cm)12*10*10 همراه با 3.5 متر سيم سيار جمع شونده و يك پريز است كه به راحتي در ديوار نصب شده و نماي بيروني آن كاملا معمولي است. در هنگام استفاده با فشار دادن شاسي دستي ،پريز از محفظه جدا شده و تا مكان مورد نياز برده مي شود و پس از اتمام كار با فشار ميكروسويچ، سيم جمع شده و داخل ديوار قرار مي گيرد.
خلاصه توصيف اختراع عنوان:گجت (اَبزارك) آينه دار جهت استفاده آسان از قطره چكان چشمي بيشتر داروهايي كه در چشم پزشكي كاربرد دارند، به شكل قطره تهيه شده اند بنابراين راهكار درست چكاندن قطره در چشم مي-تواند باعث جذب بيشتر و اثر درماني مؤثر دارو شود. ريختن قطره در چشم مشكلاتي را به همراه دارد مثلا وجود يك آينه در زمان چكاندن قطره در چشم لازم است و يا اغلب نياز به كمك ديگران براي چكاندن قطره است و از آنجايي كه واكنش طبيعي چشم در مقابل چيزي كه به آن نزديك مي شود اين است كه بسته مي¬شود , معمولا افراد پلك¬ها را با دو انگشت نگه مي¬دارند اما حفظ نظافت استرليزگي انگشتان بسيار سخت است .اَبزارك آينه دار جهت استفاده آسان از قطره چكان چشمي به شخص اين امكان را مي¬دهد تا به راحتي قطره را در چشمش بريزد. آينه موجود تحت زاويه ۵ درجه نسبت به افق در ساختار اين اَبزارك تعبيه شده است و چشم با نگاه در اين آينه باز نگه داشته شود همچنين ظرف قطره چكان در اين اَبزارك تحت زاويه ۲ درجه نسبت به خط قائم و به سمت آينه قرار گرفته است كه باعث مي¬شود قطره تنها در فضاي داخل چشم ريخته شود.
با توجه به نقش كاميون¬هاي كمپرسي در مناطق و مكان¬هاي مختلف همانند راه سازي، تونل¬سازي، معادن، ساختمان¬سازي و...نياز به اين وسيله جهت پيشبرد پروژه¬ها بسيار محسوس است. نقش عمومي كاميون¬هاي كمپرسي جابه جايي بار از نقطه¬اي به نقطه¬اي ديگر است.ايراداتي در عملكرد محفظه بار كاميون كمپرسي وجود دارد كه دليل ارائه اين اختراع.محفظه بار كاميون كمپرسي براي تخليه بار بايد تا ارتفاع زيادي بالا رفته تا بار كاملا تخليه شود كه اين امر معايبي را به همراه دارد مثلا كاميون¬هاي كمپرسي جهت تخليه بار نيازمند سطح صاف مي¬باشند و در صورت تخليه بار در يك سطح ناهموار، به محض بالا رفتن محفظه تا ارتفاع نيمه، كاميون دچار يك كوپل شده و تعادل كاميون بهم خورده كه باعث شكستگي محفظه بار از محل اتصالش با كفي جك يا ريش و سيلندر هيدروليك شده يا باعث واژگوني كل كاميون مي¬شود. گاهي نيز باعث پارگي كابل¬هاي برق و تلفن مي¬شود.اختراع ارائه شده يك محفظه با يك صفحه متحرك در بخش كف محفظه بار اصلي،دو جك فشاري قفل كننده،چهار لولا و دو صفه لولايي عمودي كوچك وبزرگ مي باشدو عمل تخليه را در دو مرحله اما با ارتفاع بالا رفتن يك سوم حالت فعلي محفظه هاي بار انجام مي دهد.
دريل وسيلهاي است كه با حركت دوراني سريع براي سوراخ كردن به كار ميرود. دريل¬ها با توجه قدرتي كه دارند از سوراخكاري چوب تا فلزات و حتي در بتن ميتوانند به كار گرفته شوند. گاها در مواقع سوراخ كاري ديوارها جهت تعميرات و يا نصب وسايل مختلف مانند كمد، دكور، قاب عكس و ... مشاهده مي¬كنيم كه سيم برق عبوري يا لوله¬هاي تاسيسات عبوري مانند لوله¬هاي آب و گاز و... از پشت ديوار مربوطه هنگام انجام سوراخ كاري به وسيله دريل دچار آسيب مي¬شوند. در مورد سيم-هاي برق اين آسيب علاوه بر حسارات مالي مي-تواند خسارات جاني مثل برق گرفتگي را به دنبال داشته باشد. ازين رو به جهت رفع اين مشكلات در مواقع سوراخ كاري ديوارها، دريل با قابليت تشخيص تاسيسات مكانيكي و برقي شامل لوله¬هاي فلزي و يا سيم¬هاي برق در ديوار¬ها را ارائه داده ايم. اين دريل مجهز به سنسور القايي تشخيص فلز بوده و اين سنسورها با ايجاد ميدان الكترومغناطيسي وجود لوله¬ها، تاسيسات برقي و مكانيكي را در هر عمقي كه نصب شده¬اند حس كرده و به كاربر هشدار مي¬دهد يا عمليات سوراخكاري دريل را قطع مي¬كند.
موارد یافت شده: 5