لیست اختراعات محسن حيدري سلطان آبادي
توليد برنج سفيد و كاهش ضايعات آن از مسائل مهم فرآوري برنج مي باشد. ضايعات برنج در مرحله تبديل كه شامل خشك كردن ، پوست گيري و سفت كردن برنج است ، تا 50% گزارش شده است. سفيد كن برج به دستگاهي اطلاق مي گردد كه در آن برنج قهوه اي (برنجي كه پوست آن توسط پوست كن جدا شده است ) به برنج سفيد ، تحت فشار زياد و در اثر تماس و اصطكاك با يكديگر و همچنين با سطوح داخلي سفيد كن ، سفيد مي شود. عمل سفيد شدن برنج زماني صورت مي گيرد كه مقداري از سبوس برنج از آن جدا شود. در اين تحقيق سعي بر آن شده است كه جهت كاهش شكستگي برنج يك سفيد كن جديد ، طراحي و ساخته شده و در مرحله آخر بر روي آن آزمايشاتي انجام پذيرد. سفيد كن جديد ، اصلاح شده ي سفيدكنهاي رايج از نوع تيغه اي مي باشد. با توجه به بررسي انجام گرفته از سفيد كن هاي تيغه اي رايج ، قسمتهاي مارپيچ انتقال ، هم زن و تيغه اصلاح و طراحي گرديد.
موارد یافت شده: 1