لیست اختراعات محمدحسین عبدی پورمنفرد
بسمه تعالي خلاصه اختراع : به طور كلي اين اختراع از دو قسمت تشكيل شده است : قسمت اول : پنل ، كه در خارج از مخزن مايعات ترانسفورماتور نصب مي گردد. قسمت دوم : رادياتور كوچك كه درون مخزن مايعات ترانسفورماتور نسب مي شود. با روشن شدن سيستم ، پمپ ، فن و ماژول پلتير شروع به كار مي كنند. ماژول پلتير در يك طرف خود گرما و در طرف ديگر سرما توليد مي كند . گرماي ايجاد شده روي سطح ماژول توسط هيت سينك روي آن و فن تعبيه شده به محيط منتقل مي شود. رادياتور كوچك نيز كه توسط ماژول پليتر سرد شده است سيال راخنك مي كند كه توسط پمپ در لوله ها در حال گردش است و به رادياتور دوم منتقل مي شود كه به رادياتور اصلي درون ترانسفورماتور منتقل مي شود. سرماي ايجاد شده روي سطح ماژول به هيت سينك منتقل مي شود . با تكرار اين سيكل دماي ترانسفورماتور به تدريج كاهش مي يابد.
اختراع فوق دستبندي جهت ايجاد گرما و سرما در بدن است . اين دستبند از سنسور دما، هيت سينگ ماژول واي فاي، چراغ قوه، شارژر، دما سنج ،باتري پليمري، فن و موتور ويبره (ماساژور) تشكيل شده است. در اختراع فوق عمل گرم و سرد كردن با استفاده از تكنولوژي هايي در زمينه الكترونيك انجام شده است المان خنك كننده مورد استفاده در اين دستگاه از ابعاد بسيار كوچك انتخاب شده است كه بسيار سبك و قابل حمل است . اين دستگاه علاوه بر اين كه با برق كار مي كند قابليت شارژ باتري و همچنين شارژ هر نوع دستگاهي كه يو اس پي داشته باشد را نيز دارا مي باشد. سنسور كار شده در دستگاه مانند دما سنج سطح گرماي بدن را اندازه گيري كرده و در نشانگر ديجيتال خود نمايش مي دهد. در صفحه نمايش ديجيتال دكمه هايي براي تنظيم مقدار دماي دلخواه (كه به بدن آسيب نرساند) تعبيه شده است، هنگامي كه دماسنج دماي بدن را بيشتر از حد نرمال نشان دهد ميتوان به صورت دستي يا خودكار مقدار دماي نرمال بدن را وارد كرده دستگاه شروع به توليد گرما يا سرما مي كند. همچنين در موضع هاي درد ميتوان از ماساژور دستگاه جهت تسكين درد بهره جست.
موتور الكتريكي نوعي ماشين الكتريكي است كه انرژي الكتريكي را به انرژي جنبشي تبديل ميكند. اكثر موتور هاي الكتريكي بر اساس الكترو مغناطيس كار ميكنند كليت مبحث به اين گونه است كه وقتي يك رساناي حامل جريان الكتريكي در يك ميدان مغناطيسي قرار ميگيرد نيرويي بر رسانا از سوي ميدان وارد مي شود . در يك موتور استوانه اي چرخانه (روتور) به علت گشتاوري كه ناشي از نيرويي است كه به فاصله معين از محور چرخانه به ان وارد ميشود ميچرخد. در اكثر موتور هاي موجود جنس سيم پيچ ها معمولا از مس ميباشد با توجه به عبور جريان از سيم پيچ ها جريان جاري باعث گرمايش سيم پيچ ها شده و در نهايت در صورت جريان كشي مداوم و يا اضافه بار سيم پيچ ها در اثر گرماي زياد به دماي ذوب رسيده و اتصال سيم پيچ ها قطع شده و يا بخش لاكي و لايه دي الكتريك از بين رفته و باعث اتصال كوتاه ميشود و در لفظ بيان موتور ميسوزد اختراع مذكور يك سيستم خنك كننده براي موتور هاي الكتريكي ميباشد كه در اين اختراع از سيم هاي تو خالي به جاي سيم هاي معمولي استفاده شده است از درون سيم ها ماده ضد يخ و ضد جوش عبور ميكند و به بخش خنك كننده ميرسد در اين بخش كه متشكل از رادياتور بخش سرد و گرم و المان ترمو الكتريك ميباشد ابتدا مايع خنك كننده وارد بخش سرد شده و المان ترمو الكتريك كه به بلوك خنك كننده متصل ميباشد بلوك را سرد كرده و مايع عبوري از بلوك سرد ميشود وپمپ سيال مايع سرد شده را به درون سيم پيچ ها ميرساند . در بخش گرم المان ترمو الكتريك يك بلوك ديگر قرار دارد كه گرماي المان ترمو الكتريك را به خود جذب كرده و با عبور از رادياتور فن دار دوباره خنك شده و به وسيله پمپ به بخش گرم باز ميگردد سيستم اندازه گيري دما كه سنسور ان درون مايع قرار دارد دماي سيال را اندازه گيري كرده و درصورت تجاوز دما از حد تعيين شده موتور را خاموش ميكند دماي مايع خنك كننده كه همان ضد يخ و ضد جوش ميباشد پايين امده و سنسور كنترل دما دما را برسي كرده و در صورت بالا رفتن بيش از حد دما موتور را خاموش ميكند
سامانه ابداعي شستشوي مقره هاي خطوط انتقال برق با استفاده از سيستم هوا به آب با المان ترموالكتريك قادر به شستن مقره ها بدون نيروي انساني و تجهيزاتي مانند بالابر و هليكوپتر است. در اين سامانه آب خالص و مناسب بوسيله يك دستگاه تبديل هوا به آب ترموالكتريكي تامين مي شود كه آب كافي و خالص جهت شستشوي مقره ها را تامين مي كند. اين آب در يك مخزن جمع آوري شده و توسط يك پمپ برقي با فشار مناسب به مقره ها در زمان هاي مشخص شده پاشيده مي شود و مقره ها را از آلودگي پاكسازي مي كند. همچنين اين سيستم قادر است در زمان هاي بحراني مانند ريزگردها و آلودگي هاي پيش بيني نشده، توسط فرمان اپراتور با استفاده از سيم كارت به واحد كنترل سامانه، مقره ها را به سرعت پاكسازي كنند. براي صرفه جويي در مصرف انرژي و كنترل ميزان آب در مخزن از يك سنسور سطح استفاده شده كه با پرشدن مخزن، كنترلر سيستم توليد آب را غير فعال مي كند. براي تامين انرژي الكتريكي مورد نياز اين سامانه از برق خود شبكه استفاده مي شود كه توسط يك ترانس كاهنده، و يك مدار يكسوساز برق بخش هاي مختلف سيسم تامين مي شود
امروزه معضلات گرمايش و سرمايش به وسيله ي كولر هاي آبي و گازي و همچنين بخاري ها بر طرف مي شود با توجه به بالا رفتن هر ساله ي دماي كره زمين و نياز بيش از پيش به كولر تحقيقاتي در اين زمينه صورت گرفته كه در آن كولر هاي گازي و آبي مورد بررسي قرار گرفته اند. كولر هاي موجود از جمله كولر هاي آبي مصرف آب بالا داشته كه اين امر با توجه به كاهش آبهاي زير زميني يك معضل شناخته مي شود. كولر هاي گازي نيز با توجه به مصرف بالاي برق و همچنين استفاده از گاز هاي سي اف سي و ضرر اين گاز ها براي محيط زيست مشكلات بسياري به وجود مي آورد. كولر مذكور با استفاده از المان هاي ترموالكتريك و بلوك هاي خنك كننده مصرف برق را پايين آورده و با استفاده از يك سيستم حلقه بسته معضلات آب و برق را حل نموده است همچنين با استفاده از يك سيستم هوشمند به موبايل متصل شده و قابليت كنترل رطوبت ، دما ، وبوي محيط را از طريق موبايل به كاربر مي دهد. همچنين اين اختراع براي زمستان نيز ايجاد گرما مي كند.
ارزيابي و تقويت حس عمقي گردن در ارتقاي دقت و كيفيت حركات گردن و متعاقبا پيشگيري از بروز آسيب و يا توانبخشي مشكلات اين ناحيه مورد توجه بسياري از محققان و همچنين كادر درمان قرار گرفته است. اين در حاليست كه احتمال بروز خطاي اندازهگيري و نياز به محاسبات رياضي در روشهاي پيشين كه دقت و سرعت اين ارزيابي را تا حدودي تحت تاثير خود قرار داده است همواره محدوديتهايي را در اجراي آن به همراه داشته است. از طرفي قابيلت تقويت حس عمقي با تمركز بر اطلاعات بصري نيز از ديگر محدوديتهايي بوده كه موجب كاهش تحريك حس عمقي در حين برنامههاي تمريني و در نهايت تقويت محدود آن شده است. بدين ترتيب و به منظور برطرف ساختن محدوديتهايي كه ذكر شد طراحي "دستگاه ارزيابي و تقويت حس عمقي گردن" توسط مخترعين صورت گرفت. اين دستگاه بطور كلي متشكل از يك هدبند به منظور قرار گرفتن نمايشگر ديجيتال، ريزپردازنده، سنسور جايروسكوپ و ماژول بلوتوس HC05 ميباشد. در اين دستگاه جهت ارزيابي دقت حس عمقي گردن از سنسور جايروسكوپ استفاده ميشود به نحوي كه دستگاه با هر بار استارت قابليت اندازه گيري آزمون هاي جديد را دارا مي باشد، بدين ترتيب با اجراي حركات سر و گردن امكان اندازه گيري و ثبت اطلاعات مربوط به خطاي بازسازي زواياي گردني فراهم ميشود. همچنين جهت تقويت حس عمقي گردن از يك هشدار دهنده صوتي استفاده ميشود به نحوي كه با بوق هاي ممتد و مقطعي به كاربر هشدارهاي لازم را مي دهد، بدين ترتيب آزمودني از رسيدن به زاويه مورد نظر مطلع شده و آن را مجددا تكرار ميكند. اين بازخوردها به تدريج كم و كمتر شده تا در نهايت شخص بدون تكيه بر بازخوردهاي دستگاه بتواند زواياي هدف را بازسازي كند.
سه راهي مذكور، داراي سه خروجي جهت اتصال دوشاخ برق ، دو پورت يو اس بي به منظور شارژ كردن تلفن همراه، چهار عدد باتري ليتيومي براي ذخيره نيروي الكتريكي و ارائه آن در صورت عدم دسترسي به برق مستقيم به هر يك از خروجي هاي مورد نظر، يك صفحه نمايشگر ديجيتال جهت نمايش سيگنال ها و يك اپليكيشن به منظور برقراري ارتباط بين سه راهي و تلفن همراه براي كنترل كردن از راه دور يا نزديك مي باشد، اين سه راهي توسط يك برد الكترونيكي مشترك كنترل مي شود و داراي يك اينورتور است كه ظيفه اش تبديل برق شش ولت دي سي به برق دويست و بيست ولت آ سي مي باشد.
موارد یافت شده: 7