لیست اختراعات محمدرضا رضايت


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1395/04/10
تاریخ ثبت: 1396/08/16
خلاصه اختراع:

در اين اختراع از سيستم واجذب گرمايي استخراج جذبي ميله چرخان با پوشش پليمرهاي جاذب با طيف سنج تحرك يوني(TDU-SBSE-IMS) جهت آناليز نمونه هاي استخراج شده مورد استفاده قرار گرفته است. بدين صورت كه در مدت زماني مشخص ميله چرخان، استخراج از محلول هاي آبي را انجام داده و سپس به درون محفظه دستگاه قرار داده مي شود و دو بازو بر روي يك ديگر قرار گرفته مي شوند، با توجه به قرار گيري المنت، محيط درون دستگاه گرم شده و موجب آزاد سازي ماده جذب شده از سطح پليمر پوشش داده شده بر روي ميله چرخان مي گردد و همچنين با ورود گاز به اين محفظه بسته باعث انتقال نمونه هاي آزاد شده به سر سوزن و از آنجا به سمت دستگاه طيف سنج تحرك يوني شده در نتيجه، اين مواد آزاد شده به منبع تخليه كرونا طيف سنج تحرك يوني وارد شده و با توجه به اينكه در اين منبع تخليه الكتريكي صورت مي گيرد باعث يونيزه شدن نمونه مي گردد و با ولتاژ بسيار بالايي كه در محيط رانش دستگاه اعمال مي شود يون شتاب گرفته و در نهايت توسط دتكتور فنجانك فارادي ايجاد سيگنال كرده و شناسايي مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/30
تاریخ ثبت: 1391/04/01
خلاصه اختراع:

جهت جلوگيري از زنگ زدگي و خوردگي سازه هاي فلزي، مدفون در خاك و آب، همانند خطوط لوله آب، گاز، نفقت، شلكه هاي نفتي واقع در دريا و يا بنادر، مخازن نگه داري بنزين، نفت و ... كه با زمين در تماس هستند يك ايستگاه حفاظت كاتديك بايد برپا شود كه شامل يك ترانس ركتيفاير يك بستر آندي افقي و يا حامي كه حاوي تعدادي آندهاي جريان اعمالي (سيليكون، MMO و ...) مي باشد. بستر آندي و ترانس ركتيفاير از طريق مقاومت خاك، يك حلقه جريان درست كرده و كاهش بار منفي موجود بر روي سازه فلزي را جبران مي كنند. جهت فرانت ولتاژ اعمالي به سازه در محل ؟؟؟؟؟؟؟ سنسوري به نام هنسل استفاده مي شود و طبق استاندارد هرگاه اين ولتاژ در محدوده 0.85 تا 1.5 ولت (بر اساس وضعيت پوشش خطوط لوله) باشد. سازه حفاظت مي شود. نهايتا مبدل تزريق جريان با تغيير ميزان جريان احتمالي ؟؟؟ ولتاژ را پوشش خواهد داد. از آنجايي كه خطوط لوله آب، گاز كه از يك شهر به يك شهر ديگر و بعضا بين كشورها مي باشد از مناطق جغرافيايي متنوع عبور كرده و دسترسي به نشت پوبنتها (مناطقي كه براي اندازه گيري ولتاژ خط لوله نسبت به زمين پيش بيني شده است) با مشكلات فراواني مواجه است. كاربران حفاظت كاتديك قادر به اندازه گيري ولتاژ حفاظت در مسير نخواهند بود. در شرايط ديگري همچون انراهاي ذخيره نفت و بنزين، پالايشگاهي، نيروگاه ها به دليل بزرگي منطقه و شرايط بد جوي و بعضا ضعفهاي علمي كاربران، حفاظت كاتديك، ولتاژ سازه درست تنظيم نشده و يا اينكه قرائت درست و به موقعي نخواهد داشت. عدم رسيدگي به سيستم حفاظت كاتديك به مرور زمان موجب خواهد شد كه سازه فلزي خورده شده و شاهد نشتي هاي متعددي باشيم. تعمير و برطرف كردن خوردگي ها بسيار پرهزينه و زمان بر بوده و هزينه هاي بسيار بالاتر از حفاظت سازه خواهند داشت. هدف از اين اختراع طراحي يك سيستم پرتابل قابل دسترس، ارزان، همه منظوره و با كاربري ساده بوده تا كاربران در هر شرايطي و در هر نقطه اي از كشور با ارسال يك پيام كوتاه (SMS) قادر به دريافت و ؟؟؟؟؟ و كنترل سازه تحت حفاظت مربوطه باشند. به موجب اين امر از يك خسارت ميلياردي كه هر ساله در كشور شاهد آن هستيم جلوگيري مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/30
تاریخ ثبت: 1391/04/01
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/30
تاریخ ثبت: 1391/04/01
خلاصه اختراع:

جهت جلوگيري از زنگ زدگي و خوردگي سازه هاي فلزي، مدفون در خاك و آب همانند خطوط لوله آب، گاز، نفت، اسكله هاي نفتي واقع در دريا و يا بنادر، مخازن نگه داري بنزين، نفت و ... كه با زمين در تماس هستند يك دستگاه حفاظت كاتديك كه شامل يك مبدل تزريق جريان، يك بسر آندي افقي و با چاهي را تشكيل داده و از تعدادي آندهاي جريان اعمالي (سيليكون، MMO و ...) مي باشد. بسر آندي و مبدل تزريق از طريق مقاومت خاك يك حلقه جريان دست كرده و كاهش بار منفي موجود بر روي سازه فلزي را جبران مي كنند، جهت قرائت ولتاژ سازه نسبت به زمين از سنسوري به نام هافسل استفاده شده طبق استاندارد هرگاه اين ولتاژ در محدوده 0.85 تا 1.5 ولت براساس وضعيت پوشش خطوط لوله باشند، سازه حفاظت مي شود. مبدل تزريق با تغيير ميزان جريان اعمالي اين ولتاژ را پوشش خواهد داد. . جهت پوشش ولتاژ مطلوب در يك خط لوله و با هر سازه فلزي تحت حفاظت كاتديك روش هاي متنوعي وجود دارد كه بهترين آن ها روش تزريق جريان مي باشد. در اين روش از يك دستگاه ركتيفاير تريستوري قابل تنظيم استفاده مي شود. ركتيفايرهاي تريستوري داراي حجم و وزن زيادي بوده و هسته آنها داراي جريان هجومي (INRUSH CURRENT) زيادي مي باشد. يك ترانس ركتيفاير 100V/100A تك فاز حدود 90 آميپر از شبكه تك فاز جريان مي كشد كه اين جريان هنگام روشن شدن با 66 برابر ؟؟؟؟ افزايش پيدا مي كند. جهت كاهش تلفات و كاهش جريان هجومي (INRUSH CURRENT) در ورودي دستگاه كافي است كه سيستم يكسو كننده تريستوري را به ديودي تبديل كرده و مدار كنترل را در ورودي هسته ترانس ركتيفاير قرار دهيم. مدار كنترل وردي به جاي كنترل زاويه آتش تريستور در خروجي كافي است در ورودي زاويه ترباك را تغيير دهد. از آنجايي كه ترباك يك كليد الكترونيكي مي باشد مدار كنترل تأثيري در شكل موج و خروجي نداشته و قدرت ترانس ركتيفاير همچون يك ديمر قابل تنظيم از صفر تا 180 درجه خواهد بود. بدين ترتيب ترانس داراي سيستم راه انداز نرم گشته و كاهش چشم گيري در تلفان خواهيم داشت.

موارد یافت شده: 4